کد خبر: 102832 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 07 مهر 1397 - 11:58
رزمایش امدادونجات در نیروگاه برق گناوه برگزار شد

اتحاد خبر: به مناسبت هفتم مهر روز آتش نشانی و ایمنی، شنبه رزمایش امداد و نجات و اطفای حریق در نیروگاه برق سیکل ترکیبی گناوه باحضور اعضای مدیریت بحران این شهرستان برگزار شد.

اتحاد خبر: به مناسبت هفتم مهر روز آتش نشانی و ایمنی، شنبه رزمایش امداد و نجات و اطفای حریق در نیروگاه برق سیکل ترکیبی گناوه باحضور اعضای مدیریت بحران این شهرستان برگزار شد.

 

به گزارش ایرنا؛ مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه گفت: این رزمایش به منظور حفظ آمادگی و ارتقای توان در مواقع بحرانی، ایجاد هماهنگی و انسجام با دیگر نیروهای امدادی و با همکاری مدیریت بحران این شهرستان برگزار شده است.


شهرام سلطانی افزود: رزمایش بصورت ترکیبی شامل اطفای حریق و امداد و نجات در ارتفاع با مشارکت هلال احمر، اورژانس 115 و آتش نشانی شهرهای گناوه و ریگ اجرا می شود.


وی اظهارداشت: نقاط قوت و ضعف این رزمایش ارزیابی میود تا در دیگر برنامه ها و حوادث از آن بهره لازم برده شود.


سیکل ترکیبی گناوه یکی از نیروگاه‌های حرارتی ایران با ظرفیت تولید نامی ۴۸۴ مگاوات است که شامل ۲ واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است و سرمایه‌گذار آن شرکت مپنا در قالب یک طرح ساخت، تملک و بهره‌برداری (B.O.O) است.


شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد./د

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/102832