امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 تير 1397 - 07:58
اتحاد خبر: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، مکان‌هایی را به عنوان میراث جهانی انتخاب می‌کند که ارزش فرهنگی یا تاریخی داشته باشد و یا به دلایلی دیگر برای انسان‌ها حائز اهمیت باشند. بعد از اعلام اسامی، این اماکن از طرف جامعه جهانی محافظت می‌شود تا مطالعات و بررسی‌های مورد نیاز انجام گردد.
اتحاد خبر: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، مکان‌هایی را به عنوان میراث جهانی انتخاب می‌کند که ارزش فرهنگی یا تاریخی داشته باشد و یا به دلایلی دیگر برای انسان‌ها حائز اهمیت باشند. بعد از اعلام اسامی، این اماکن از طرف جامعه جهانی محافظت می‌شود تا مطالعات و بررسی‌های مورد نیاز انجام گردد.

1. آسیویسوت – نیپاسات : شکارگاهی محصور بین یخ و دریا ( دانمارک)


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در مدار قطبی در بخش مرکزی گرین لند غربی، که آثاری از 4200 سال زندگی بشر را در خود جای داده است. این منطقه جغرافیایی از نظر فرهنگی بسیار پر اهمیت می باشد چرا که در طول سالیان شاهد شکار حیوانات دریایی و خشکی، مهاجرت های فصلی و میراثی غنی و محفوظ مرتبط با هواشناسی، جهت یابی و دارو سازی بوده است. از خصوصیات منحصر به فرد این منطقه می توان به خانه های زمستانی بزرگ، شواهدی از شکار کاریبو( گوزن جنگل های بارانی) و آثار باستان شناسی ارزشمتد از زندگی اینویت ها ( مردم ساکت آن منطقه، اسکیمو) اشاره کرد. این منطقه باستانی شامل هفت نقطه جغرافیایی مهم است از نیپیسات در غرب تا آسیویسوت در نزدیکی قله یخی در شرق. این پهنه وسیع گواه خوبیست بر سخت کوشی انسان در برابر طبیعت و رسم مهاجرت فصلی اینویت ها.


2. واحه الاحساء : منطقه ای غنی در فرهنگ ( عربستان سعودی )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

در شرقی ترین بخش شبه جزیره عربستان، واحه الاحساء شامل باغ ها، کانال ها، چاه ها، چشمه ها ودریاچه های زه کشی شده و بنا های باستانی مهم واقع شده است. این منطقه شاهدی زنده است از سکونت انسان ها در اطراف خلیج فارس از دوره نوسنگی تا به امروز و قلعه ها و مسجدها و تجهیزات آبرسانی گواهی هستند برای این موضوع. به خاطر وجود 2.5 میلیون درخت نخل، این منطقه بزرگ ترین واحه دنیا محسوب می شود. الاحساء از منظر زمین شناسی هم منطقه ای بی نظیر به حساب می آید و مدرکیست از جنگ دائمی انسان و محیط.


3. شهر باستانی قلهات ( عمان )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

این منطقه که در ساحل شرقی پادشاهی عمان واقع شده است شامل شهر باستانی قلهات می باشد که در میان دیوار های داخلی و خارجی شهر محصور شده است. این ناحیه همچنین شامل گورستان هائیست که در خارج از استحکامات شهر واقع شده است. این شهر به عنوان بندر اصلی اعراب بین قرن های 11 تا 15 بعد از میلاد، تحت حکمرانی هرمز رونق یافت. امروزه این منطقه مدرکیست از ارتباط تجاری بین ساحل شرقی عربستان، شرق آفریقا، هند، چین وجنوب شرقی آسیا.


4. مجموعه باستان شناسی مرزی هدبی و دینفرک ( آلمان )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

سایت باستان شناسی هدبی شامل بقایایی از یک شهر تجاریست و می توان در آن آثاری از ساختمان ها، جاده ها، گورستان ها و بنادری یافت که از نظر قدمت به قرن های اول و دوم پس از میلاد باز می گردد و شبه جزیره جات لند را از بقیه اروپا جدا می کند. به خاطر موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد این منطقه، قرار گرفتن میان امپراطوری فرانک در جنوب و قلمرو دانمارک در شمال،هدبی به شهر تجاری مهمی تبدیل شد که قاره اروپا و منطقه اسکاندیناوی و همچنین دریای شمال و دریای بالتیک را به هم مرتبط می ساخت. به خاطر وجود منابع مهم باستان شناسی، این منطقه به سرعت به مکانی کلیدی برای کسب اطلاع از جنبه های اقتصادی، اجتماعی و تاریخی اروپا در عصر وایکینگ ها بدل گشت.


5. شهر خلیفه مدینه اظهارا ( اسپانیا )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

این شهر توسط سلسله امویان در اواسط قرن دهم میلادی، به عنوان پایگاهی برای خلیفه وقت شهر کوردوبا احداث شد. در سال 1010 پس از میلاد این شهر پس از سال ها رونق به دلیل جنگ های داخلی رو به متروک شدن رفت و بقایای شهر برای هزار سال فراموش شد تا اینکه در قرن بیستم دوباره به مرکز توجه تبدیل شد. این منطقه شامل زیر ساخت هایی مانند جاده، پل، سیستم آب رسانی، ساختمانها و اشیایی مربوط به زندگی روزمره می باشد. این شهر اطلاعات ارزشمندی از دوران شکوه تمدن اسلامی آندلس در خود جای داده است.


6. گوبکلی تپه ( ترکیه )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در رشته کوه گوموش در جنوب شرقی آناتولیا، این منطقه شامل ساختارهای دایره ای و مستطیلی برجسته به عنوان دیوار و حصار می باشد. به نظر می آید این بنا ها توسط انسان های عصر پیش از کشف سفال بین سال های 9600 تا 8200 قبل از میلاد ساخته شده است. ظاهرا این ساختارها با مسئله مرگ و مراسم خاکسپاری مرتبط بوده است. نقاشی های حک شده بر روی ستون های تی شکل، اطلاعات فوق العاده ای از نحوه زندگی و اعتقادات مردم بین النهرین در 11500 سال قبل ارائه می دهد.


7. سایت مسیحی پنهان در منطقه ناگاساکی ( ژاپن )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

در شمال غربی جزیره کیوشو، این سایت ار 12 بخش تشکیل شده است که شامل 10 دهکده، قلعه هارا و کلیسای جامع است که بین قرن های 16 تا 19 میلادی بنا شده است. این منطقه نمایانگر فعالیت مبلغین مسیحی در دوران ممنوعیت و پس از لغو ممنوعیت در سال 1873 می باشد. این سایت اطلاعات گران بهایی از زندگی پنهانی مسیحیان ناگاساکی بین قرن های 17 تا 19 میلادی ارائه می دهد.


8. آیوریا شهر صنعتی قرن بیستم ( ایتالیا )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

شهر صنعتی آیوریا واقع شده در منطقه پیدمونت، به عنوان منطقه آزمایشی شرکت اولیوتی ( شرکت تولیدی ماشین تایپ، ماشین حساب مکانیکی و رایانه های دفتری ) توسعه پیدا کرد. این ناحیه توسط آرشیتکت ها و مهندسین شهری ایتالیایی بین سال های 1930 تا 1960 میلادی طراحی شد و قرار بود نمادی باشد برای جنبش کامیونیتی ( سازمان سیاسی ایتالیایی تاسیس شده توسط پیدمونته). به عنوان یک پروژه نمادین آیوریا قرار بود بینشی مدرن باشد از رابطه میان تولید صنعتی و معماری.


9. کلیسای جامع نومبرگ ( آلمان )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در بخش شرقی منطقه تورینگن و تاسیس شده در سال 1028 میلادی، کلیسای جامع نومبرگ گواهیست برجسته از هنر و معماری قرون وسطا. ساختار رومانسکایی، متشکل از دو برج گوتیک، به خوبی تفاوت دو سبک معماری رومنسکا و گوتیک را نمایان می سازد. برج غربی که احداثش به نیمه ابتدایی قرن 13 باز می گردد، نمایانگر تغیرات در امور مذهب و تاثیر علم و طبیعت بر هنر آن زمان است. برج و مجسمه های بنیان گذاران کلیسای جامع که در اندازه واقعی ساخته شده است، شاهکاری از هنر و صنعت آن زمان است و با نام " استاد نومبرگی" شناخته می شود.


10. سانسا، صومعه کوهستانی بودایی ( کره جنوبی )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

این صومعه در منطقه جنوبی شبه جزیره کره واقع شده است. در آن سال ها توافق شده بود 7 معبدی که در این منطقه وجود دارد بین قرن های 7 تا 9 میلادی ساخته شود. مادانگ (محوطه سر باز)در بین 4 ساختمان اصلی محصور شده است(سالن بودا،عمارت کلاه فرنگی،سالن سخنرانی و خوابگاه) و هرکدام از این ساختمان ها شامل بنا ها،اشیاء، اسناد و زیارت گاه های منحصر به فردی می باشد. این صومعه بودایی مکانی مقدس محسوب می شود که از سالیان دور تا به امروز مکانی برای گرد همایی مذهبی مردم محلی به حساب می آید.


11. منطقه باستان شناسی ساسانی فارس ( ایران )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

8 سایت باستان شناسی در 3 منطقه جغرافیایی در جنوب استان فارس قرار گرفته اند : فیروز آباد، بیشاپور و سروستان. قدمت شهرها، بناها و قصر های این منطقه به اوایل و اواخر سلطنت ساسانیان ( 224 تا 658 میلادی ) باز می گردد. در میان بنا های این منطقه، پایتخت توسط بنیانگذار سلسله، اردشیر بابکان بنا شد و برخی از دیگر شهر ها توسط جانشین او، شاپور اول ساخنه شد. این منطقه باستان شناسی مثال خوبی از کمک گرفتن از تاپوگرافی ( نقشه برداری ) در معماریست. در آثار هنری و معماری یافت شده در این منطقه می توان تاثیر فرهنگ هخامنشیان، اشکانیان، هتر رومی و همچنین فرهنگ و هنر اسلامی را به خوبی مشاهده کرد.


12. سایت باستان شناسی تیملیک اوهینگا ( کنیا )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در شمال غربی شهر میگوری، در منطقه دریاچه ویکتوریا، قدمت این دیوار سنگی احتمالا به قرن 16 میلادی باز می گردد. به نظر می رسد سکونت گاه اوهینگا به عنوان یک قلعه برای زندگی انسان ها و احشام استفاده می شده است. تیملیک اوهینگا از آن نظر منحصر به فرد است که بزرگترین و محافظت شده ترین سند از زندگی سنتی مردمان آن منطقه می باشد. یک دیوار سنگی دست ساز، نمونه ای فوق العاده از زندگی اولین جوامع دامدار منطقه دریاچه ویکتوریا، که تا اواسط قرن بیستم به زندگی در این ناحیه ادامه دادند.


13. مجموعه هنر گوتیک ویکتوریا و دکو در بمبئی ( هندوستان )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

پس از تبدیل شدن به یکی از مهمترین مراکز تجارت جهانی، بمبئی نمونه ایست بی نظیر از جاه طلبی و جسارت مهندسین شهری در نیمه دوم قرن 19 میلادی. این تلاش ها بعد ها منجر به احداث مجموعه بنا های عمومی میدان سرباز بیضی شد که در ابتدا در سبک نئو گوتیک ویکتوریا و سپس در قرن بیستم در سبک معماری دکو ساختمان هایی بی نظیر را خلق کرد. بخش ویکتوریایی مجموعه شامل بالکن و ایوان و بخش دیگر شامل سینما، ساختمان های مسکونی می باشد که به خوبی سبک معماری هندی را با سبک دکو تلفیق نموده است. این مجموعه نمونه ایست خارق العاده از روند مدرنیزاسیون شهر بمبئی در قرن نوزدهم میلادی.


14. کوهستان باربرتون ماکونجوآ ( آفریقای جنوبی )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در شمال شرقی آفریقای جنوبی، این منطقه شامل 40% از کمربند سبز باربرتون می شود، یکی از کهن ترین ساختارهای زمین شناسی جهان. کوهستان باربرتون ماکونجوآ نمونه ای فوق العاده است از به وجود آمدن سنگ های آتش فشانی و رسوبی که قدمت برخی از آن ها به 3.6 میلیارد سال قبل باز می گردد، زمانی که اولین خشکی ها بر روی کره زمین در حال شکل گرفتن بودند. نمونه هایی از بارش شهابی بزرگ در این منطقه یافت شده است( 3.8 تا 4.6 میلیارد سال قبل ).


15. شن د پی ( فرانسه )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در مرکز فرانسه و تشکیل شده از مجموعه ای از کوه های آتش فشانی. همراه دیگر بخش های شکاف موجود در اروپای غربی، 35 میلیون سال پیش در زمان پیدایش رشته کوه آلپ به وجود آمده است. از خصوصیات زمین شناسی منحصر به فرد این ناحیه می توان به تغییرات سطح زمین در زمان ترک های منجر به وجود آمدن قاره ها پی برد.


16. فان جینگ شان ( چین )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

واقع شده در دامنه کوهستان وولینگ در منظقه گیژوو( جنوب غربی چین )، با میانگین 500 تا 2570 متر ارتفاع از سطح دریا، این ناحیه با آرامش مخصوص به خود و پوشش گیاهی منحصر به فرد به منطقه ای محبوب برای مردم چین تبدیل شده است. این جزیره تشکیل شده از سنگ های دگردیس در دریای کارست، محل زندگی نمونه های حیوانی و گیاهی مربوط به دوره سوم زمین شناسی می باشد( بین 2 تا 65 میلیون سال قبل ). در این منطقه به خاطر دما و ارتفاع می توان نمونه های حیوانی و گیاهی منحصر به فردی همچون قورباغه درختی فان جینگ شان، میمون دماغ پهن گیژوو و بسیاری گونه های در خطر انقراض همچون سمندر غول آسای چینی، گوزن جنگلی مشاهده نمود. فان جینگ شان بزرگترین و متراکم ترین جنگل راش در منطقه نیمه گرمسیریست.


17. پارک ملی کریبیکت :خانه باستانی جگوارها ( کلمبیا )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

پارک ملی کریبیکت بزرگترین منطقه حفاظت شده در کلمبیاست و در شمال غربی رود آمازون قرار دارد. از خصوصیات منحصر به فرد این پارک وجود تپوی ( کوهی که در زبان محلی به خانه خدا شهرت دارد ) و صخره های صاف فلات ماسه ایست که در تمام طول جنگل ادامه دارد. بیش از 75000 نقاشی روی سنگ ها که دوره ای زمانی بیش از 20000 سال را پوشش می دهد بر روی دیوار های 60 پناه گاه سنگی وجود دارد. این نقاشی ها صحنه های شکار، جنگ، رقص و مراسم مذهبی را در خود جای داده است. تمام این نقاشی ها در ستایش جگوار که نمادی از قدرت و باروری بوده است روی دیواره ی پناه گاه ها ثبت شده اند.


18. پیماچیووین آکی ( کانادا )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

پیماچیووین آکی ( سرزمینی که حیات می بخشد )، یک منطقه جنگلی شامل رودخانه، دریاچه و جنگل های بئورال است که در ایالات مانیتوبا و آنتاریو واقع شده است. این ناحیه سرزمین باستانی مردم آنیشینابگ بوده است، مردمی بومی که از راه ماهیگیری، شکار و جمع آوری میوه های جنگلی روزگار می گذراندند. این منطقه سرزمین باستانی 4 قبیله مختلف آنیشینابگ بوده است که نگاهی جالب به زندگی داشتند که شکر نعمت های خالق، احترام به زندگی به هر شکلی که باشد و پاسداشت ارتباط احترام آمیز با دیگر افراد از آن جمله اند. در این منطقه سکونت گاه ها، راه های اصلی ونیایشگاه ها از طریق آب راه ها به هم متصل شده اند.


19. دره تهواکان-کایکاتلان : زیستگاه مسوامریکا ( مکزیک)

 

۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

این دره که بخشی از ناحیه مسوامریکن است ناحیه ای خشک یا نیمه خشک است که غنی ترین تنوع زیستی را در آمریکای شمالی داراست. این ناحیه از 3 بخش زاپوتیتلن-کویکاتلان، سن خوآن رای و پوررون تشکیل شده است که مهمترین مرکز زیست خانواده کاکتوس ها می باشد. این دره انبوه ترین جنگل کاکتوس ستونی در جهان را در خود جای داده است و می توان نمونه های از آکوها، یوکاها ( درختی مربوط به قاره آمریکا) و درختان بلوط در آن یافت. باستان شناسان بقایایی از فناوری کشاورزی و دامداری در این ناحیه کشف کرده اند. در این دره بقایایی از یک سیستم آبرسانی خارق العاده شامل کانال، چاه،سد و آبراهه ها یافت شده است که از نظر قدمت در این قاره بی نظیرند و به مردم این ناحیه اجازه کشاورزی می داده است.


20. دره رودخانه بیکین ( روسیه )


۱۹ میراث جهانی جدید به انتخاب یونسکو

این دره که در سال 2001 در فهرست میراث جهانی قرار گرفت و در حدود 100 کیلومتر در امتداد شمال گسترش پیدا می کند. این گستره مساحتی در حدود 1160469 هکتار دارد و شامل جنگل های مخروطی تیره اوخوتسک جنوبی و جنگل های برگ پهن آسیای شرقی می شود. حیات جانوری این ناحیه شامل حیوانات مخصوص تایگا و منچورین جنوبیست مانند پستاندارانی چون ببر آمور، گوزن قطبی، ولورین و سمور.

 

منبع: برترین ها - آرمان رمضانی



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/01/30
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/01/30
  • بازسازی اساسی پاسگاه‌های پلیس راه استان بوشهر
  • مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
  • ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
  • ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
  • حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
  • معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • .: افسری حدود 7 ساعت قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 11 ساعت قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 4 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 6 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 6 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 7 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 9 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 10 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 11 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...