امروز: پنجشنبه 06 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 خرداد 1397 - 07:35
اتحاد خبر: در صورتی که جز گیلانیای عزیز باشین حتما با شامی پوک سر سفره افطار گیلانی هم آشنا هستین و اگر هم که شمالی نیستین باید بگم که این شامی‌ها فوق العاده خوشمزه هستن و معمولا با نون، سبزی و پنیر موقع افطار خورده میشن بهتون پیشنهاد میکنم در صورتی که تا به حال درستشون نکردین حتما امتحان کنین.
اتحاد خبر: در صورتی که جز گیلانیای عزیز باشین حتما با شامی پوک سر سفره افطار گیلانی هم آشنا هستین و اگر هم که شمالی نیستین باید بگم که این شامی‌ها فوق العاده خوشمزه هستن و معمولا با نون، سبزی و پنیر موقع افطار خورده میشن بهتون پیشنهاد میکنم در صورتی که تا به حال درستشون نکردین حتما امتحان کنین.

به گزارش وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان؛ این شامی ها معمولا با لپه درست میشن . البته میتونین شامی لوبیا سفید هم درست کنین که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم.

 

مواد لازم

  • ۲۰۰ گرم گوشت گوساله
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۲۰۰ گرم لوبیا سفید خام
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه شامی لوبیا مخصوص افطار

طرز تهیه

1. برای تهیه این شامی خوشمزه اول از همه باید گوشت رو بپزیم. پس پیازداغ، فلفل، زرچوبه و گوشت گوساله خورد شده رو با هم تفت میدیم تا رنگ گوشت برگرده. بعد به گوشتمون به مقدار کافی آب اضافه کرده و اجازه میدیم تا برای حدود ۲ ساعت کاملا بپزه.

 

2. البته بهتره آب رو بیش از حد نریزیم چون بهتره مزه گوشت به آبش نره و وقتی پخت آبش خشک شده باشه. دقت کنین که وقتی گوشت پخت کمی نمک هم بهش اضافه کنین و بعد بذارین آبش رو بکشه.

 

3. لوبیاهایی که از قبل خیس کردیم و چند بار آبشون رو هم عوض کردیم تا نفخشون بره میذاریم تا بپزن.

 

4. بعد از اینکه لوبیا ها پختن آبکششون میکنیم و میذاریم تا آب اضافیشون بره.

 

5. اگه آبگوشت درست کردید و مقداری گوشت کوبیده اش اضافه اومد، میتونید برای وعده بعدی به جای غذای تکراری یه کوکو گوشت کوبیده ی خوشمزه درست کنید که طعمش عالیه....

 

6. حالا با گوشتکوب خوب میکوبیمشون تا کاملا حالت پوره بگیرن.

 

7. بعد اینکه گوشت پخت ریش ریششون میکنیم و به لوبیا های له شده اضافه میکنیم. برای تهیه این شامی میتونیم لوبیا پخته و گوشت رو داخل غذا ساز بریزیم یا با چرخ گوشت چرخ کنیم اما به نظر من بهتره ریش ریش های گوشت موقع خوردن شامی احساس بشه چون تو لذیذتر شدن شامی تاثیر داره.

 

8. در این مرحله باید گوشت و لوبیا رو خیلی با حوصله ورز بدیم تا کاملا به خورد هم برن و گوشت تبدیل به ریش ریش های خیلی باریک بشه که به سختی دیده بشن. در نهایت تخم مرغ ها، زعفران، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کرده و باز هم ورزشون میدیم.

 

9. حالا باید شامی ها رو شکل بدیم تا برای سرخ کردن آماده بشن پس یه گلوله از مواد برمیداریم.

 

10بعد کف دستمون فشار میدیم تا گرد بشه و با انگشتمون یه سوراخ وسطش ایجاد میکنیم.

 

11. حالا داخل ماهیتابه روغن ریخته و وقتی داغ شد شامی ها رو توش میچینیم. احتیاجی نیست که در ماهیتابه بسته باشه. فقط باید با شعله خیلی ملایم شامی ها رو سرخ کنیم تا تخم مرغ های توش هم خوب بپزن.

 

بعد از اینکه یه طرف طلایی شد برشون میگردونیم تا هر دو طرف شامی ها طلایی و سرخ بشه و بعد هم روی یه دستمال میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره. البته این مدل شامی خوشبختانه خیلی کم روغن به خودش میکشه.

 

حالا شامی های پوک و خوشمزه ما حاضره و میتونیم هر طور دوست داریم نوش جونشون کنیم …/د



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • نشست فرماندهان پایگاه‌ها و شورای حوزه مقاومت بسیج شهدای پتروشیمی به میزبانی پتروشیمی جم
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/01
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • اسرائیل را چه باید؟
  • اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: لیلادانا حدود 4 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 5 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 5 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 6 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 6 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 6 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 9 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 10 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 11 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...