امروز: سه شنبه 04 ارديبهشت 1403
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
اتحادخبر: یلدا یکی از شبهایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزهای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید امسال بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: یلدا یکی از شبهایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزهای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید امسال بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.
خوراک انار و بادمجان
مواد لازم:
طرز تهیه:
1.ابتدا بادمجانهای سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، میگذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.
2. در آخر دانههای انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه میپزیم. در صورت دلخواه لواشک را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو میکنیم.
خوراک انار و بادمجان
مواد لازم:
- بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد
- رب انار: 3 قاشق سوپخوری
- دانه انار: 1 پیمانه
- آب جوش: یک دوم پیمانه
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- لواشک: به میزان دلخواه
- سرکه: 1 قاشق چایخوری
- پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری
- روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوری
- گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1.ابتدا بادمجانهای سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، میگذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.
2. در آخر دانههای انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه میپزیم. در صورت دلخواه لواشک را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو میکنیم.
مرغ مسما
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت میدهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. حالا رب انار را با آبجوش رقیق کرده به مرغ اضافه میکنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود.
2. در آخر آلوها و دانه انار را اضافه میکنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانههای انار و آلو تغییر شکل ندهند.
مواد لازم:
- مرغ: 350 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آلو: 8 عدد
- دانه انار: یک پیمانه
- آبجوش: 2 پیمانه
- پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری
- روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری
- رب انار: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت میدهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. حالا رب انار را با آبجوش رقیق کرده به مرغ اضافه میکنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود.
2. در آخر آلوها و دانه انار را اضافه میکنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانههای انار و آلو تغییر شکل ندهند.
کاپکیک هندوانه
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. ابتدا داخل قالب کاپکیک را کاغذ مخصوص کاپکیک میگذاریم. سپس کره و شکر را با همزن میزنیم تا سبک و سفید شود. تخممرغها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگپودر را اضافه میکنیم. آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم میزنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.
2. مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپکیک میریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتیمتر خالی باشد؛ سپس کاپکیکها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر میگذاریم تا کاملا پخته شود. دمای فر باید 180 درجه سانتیگراد باشد.
برای تزئین کاپکیک هندوانه:
مواد لازم:
- هندوانه له شده: 1 پیمانه
- آرد: 220 گرم
- کره: 125 گرم
- بکینگپودر: 1 قاشق سوپخوری
- شکر: 165 گرم
- آب هندوانه: یک چهارم پیمانه
- تخممرغ: 2 عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا داخل قالب کاپکیک را کاغذ مخصوص کاپکیک میگذاریم. سپس کره و شکر را با همزن میزنیم تا سبک و سفید شود. تخممرغها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگپودر را اضافه میکنیم. آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم میزنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.
2. مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپکیک میریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتیمتر خالی باشد؛ سپس کاپکیکها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر میگذاریم تا کاملا پخته شود. دمای فر باید 180 درجه سانتیگراد باشد.
برای تزئین کاپکیک هندوانه:
ابتدا خمیر فوندانت را از لوازم قنادی تهیه کرده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهای مختلف قالب میزنیم و برای تزیین روی کیکها میگذاریم.
نکته: خمیر فوندانت را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگهای مختلف موجود است. البته خودتان هم میتوانید رنگآمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.
نکته: خمیر فوندانت را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگهای مختلف موجود است. البته خودتان هم میتوانید رنگآمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.
کرم چیز خرمالو
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. ابتدا پنیرخامهای، شکر و خرمالوها را داخل غذاساز ریخته، کاملا مخلوط میکنیم؛ سپس پودر ژلاتین را در آب روی حرارت غیرمستقیم حل میکنیم تا کاملا شفاف شود.
شکلات تختهای سفید و خامه صبحانه را روی حرارت بسیار ملایم با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
2. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و داخل قالب موردنظر میریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال میگذاریم، بسته شود.
مواد لازم:
- پنیرخامهای: 150 گرم
- پودرژلاتین: 4 قاشق چایخوری
- شکر: یک چهارم پیمانه
- آب: یک چهارم پیمانه
- خرمالو: 2 عدد
- شکلات تختهای سفید: 50 گرم
- خامه صبحانه: 50 گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا پنیرخامهای، شکر و خرمالوها را داخل غذاساز ریخته، کاملا مخلوط میکنیم؛ سپس پودر ژلاتین را در آب روی حرارت غیرمستقیم حل میکنیم تا کاملا شفاف شود.
شکلات تختهای سفید و خامه صبحانه را روی حرارت بسیار ملایم با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
2. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و داخل قالب موردنظر میریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال میگذاریم، بسته شود.
یوگو لبو
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب میگذاریم تا کاملا پخته شود. بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط میکنیم.
2. در این مرحله پودر ژلاتین را در یکچهارم پیمانه آب روی حرارت غیرمستقیم حل میکنیم تا کاملا شفاف شود. پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی میریزیم و در ابتدا داخل فریزر میگذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار میدهیم تا به دمای یخچال برسد.
نکته: عسل یا شکر به میزان 4 قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرینتر شود.
مواد لازم:
- ماست پرچرب: 2 قاشق سوپخوری
- شکر یا عسل: 2 قاشق سوپخوری
- چغندر پخته شده: 2 عدد متوسط
- خامه: 1 قاشق سوپخوری
- پودر ژلاتین: 4 قاشق چایخوری
- آب: یک چهارم پیمانه
- آب لبو: یک دوم پیمانه
- عسل یا لبو برای شیرینتر شدن در صورت دلخواه: 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب میگذاریم تا کاملا پخته شود. بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط میکنیم.
2. در این مرحله پودر ژلاتین را در یکچهارم پیمانه آب روی حرارت غیرمستقیم حل میکنیم تا کاملا شفاف شود. پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی میریزیم و در ابتدا داخل فریزر میگذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار میدهیم تا به دمای یخچال برسد.
نکته: عسل یا شکر به میزان 4 قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرینتر شود.
پشمک شکلاتی
مواد لازم:
- پشمک ساده: به میزان لازم
- اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم
- شکلات تختهای سیاه: 400 گرم
- مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک چهارم پیمانه
- روغن مایع: 50 گرم
- گردو پودر شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. شکلات تختهای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب میکنیم، داخل قالب سیلیکونی نیمکره میریزیم، میگذاریم داخل فریزر تا سفت شود.
2. سپس پشمکها را در قالب نیمکره دیگری فشرده میکنیم. شکلاتها را از داخل قالب خارج میکنیم. پشمکهای قالب زده شده را داخل کاسههای شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین میکنیم.
نکته 1: درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمکها را قالب بزنید.
نکته 2: برای اینکه پشمک راحتتر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمکها را فشرده کنید./ص
مرتبط:
» غذاهای سنتی ایرانی در شب یلدا [4 ماه قبل]
» توزیع بیش از یک تُن گوشت مرغ منجمد بین مددجویان بهزیستی شهرستان بوشهر در آستانه شب یلدا [حدود 1 سال قبل]
» قیمت آجیل شب یلدا [بيش از 7 سال قبل]
» طراحی های زیبای لاک ناخن برای شب یلدا [بيش از 6 سال قبل]
» برنامه های صدا و سیما در شب یلدا [بيش از 7 سال قبل]
» تصاویر/برداشت هندوانه شب یلدا [بيش از 7 سال قبل]
» آخرین شب اجرای نمایش "مراسم قطع دست در اسپوکن" در برازجان برگزار شد+تصاویر اختصاصی [بيش از 5 سال قبل]
» آداب و رسوم شب چله در ایران باستان [بيش از 6 سال قبل]
برچسب ها:
شب یلدا
,
غذاهای ویژه شب یلدا
,
خوراک انار
,
بادمجان
,
مرغ مسما
,
کاپکیک هندوانه
,
کرم چیز خرمالو
,
یوگو لبو
,
پشمک شکلاتی
نظرات کاربران
تازه ترین خبرها
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
- ۲۹ درصد از ناوگان باری در جادههای استان بوشهر دارای اضافه بودند
- مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش مییابد
- هوای استان بوشهر گرمتر میشود
- از دست اندركاران معاینات ادواری كاركنان پتروشیمی پردیس تقدیر شد
- معضل ۱۳۰ میلیارد تومانی درویش در پرسپولیس/ اردیبهشت خطرناک!
- پیشنهاد مشترک یک باشگاه قطری به سه بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
- محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است
- تکلیف جانشین مدافع محروم پرسپولیس مشخص شد
- چرا جنگ آینده میتواند میان روسیه و چین باشد؟
- این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونهبرداری تشخیص میدهد
- درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
- یکی از معجزهآساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
- انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
- استقلال و پرسپولیس فروخته شدند
- ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
- بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / آخرین وضعیت درمان
- از این حیوان فقط دو نمونه در جهان باقی مانده
- تماشای ماه صورتی آوریل را از دست ندهید
- اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟
- این دانه برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مفید و التهاب و روند پیری را کاهش میدهند
- آمار دریافت کنندگان وام ازدواج استان بوشهر اعلام شد
- استقبال اعضای بوشهری تیم ملی والیبال ساحلی در فرودگاه بین المللی بوشهر
- حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر در اردوی ایرانجوان
- ایرانجوان بوشهر صدرنشین لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور شد
- همایش خودروهای کلاسیک در شهرستان دشتی برگزارشد
- تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
- ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
- پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرحهای اولویتدار شیلات است
- شهرک جدید در حاشیه شهر بوشهر ایجاد میشود
- صید ماهی مرکب در صیدگاههای استان بوشهر ممنوع است
- صنایع به رفع مشکلات شهر شرینو کمک کنند
- هوش مصنوعی فرصتی مهم در توسعه و پیشرفت است
- نخستین کنفرانس دوسالانه بینالمللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد
- رشتههای هستهای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
- تولید برق هستهای به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش مییابد
- سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد میشود
- رویداد هنری گل و مرغ و خوشنویسی در جوار آرامگاه سعدی برپا شد
- شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی شد
- امنیت مراکز هستهای به صورت کامل برقرار است/ هیچ چالشی نداریم
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد