آموزش کامل طرز تهیه ژیگو
اتحاد خبر: برای این پست آموزش طرز تهیه ژیگو را آماده کرده ایم، برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید:
مواد لازم برای ژیگو:
ران گوسفند : 1 عدد
سیر : 1 بوته
برگ بو : 4 برگ
کره : 200 گرم
سیب زمینی : 100 گرم
آرد : 1 قاشق سوپخوری
پیاز کوچک : 10 عدد
هویج : 300 گرم
فلفل : به مقدار کافی
ادویه : به مقدار کافی
نمک : به مقدار کافی
طرز تهیه ژیگو :
جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن، سیرها خارج نشوند. سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید. پیازهای ریز را پوست بکنید. هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود. سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید. نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید. آب که غلیظ شد، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید. سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید.
منبع: نمکستان