کد خبر: 67564 ، سرويس: گوناگون
تاريخ انتشار: 26 مهر 1395 - 07:56
آموزش کامل طرز تهیه ژیگو +عکس

آموزش کامل طرز تهیه ژیگو

اتحاد خبر: برای این پست آموزش طرز تهیه ژیگو را آماده کرده ایم، برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید:

ژیگو , طرز تهیه ژیگو , پخت غذای ژیگو

مواد لازم برای ژیگو:

ران گوسفند : 1 عدد

سیر : 1 بوته

برگ بو : 4 برگ

کره : 200 گرم

سیب زمینی : 100 گرم

آرد : 1 قاشق سوپخوری

پیاز کوچک : 10 عدد

هویج : 300 گرم

فلفل : به مقدار کافی

ادویه : به مقدار کافی

نمک : به مقدار کافی

طرز تهیه ژیگو :

جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن، سیرها خارج نشوند. سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید. پیازهای ریز را پوست بکنید. هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود. سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید. نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید. آب که غلیظ شد، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید. سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید.

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , پخت غذای قورمه سبزیمنبع: نمکستان

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/67564