امروز: سه شنبه 16 خرداد 1402
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 خرداد 1402 - 08:08
استاندار بوشهر:

اتحادخبر: استاندار بوشهر گفت: سند آمایش سرزمینی و توسعه استان بوشهر مبتنی بر اقتصاد دریا محور است و در آینده، تولید و اشتغال استان بر پایه دریا و سواحل خواهد بود.

 

اتحادخبر: استاندار بوشهر گفت: سند آمایش سرزمینی و توسعه استان بوشهر مبتنی بر اقتصاد دریا محور است و در آینده، تولید و اشتغال استان بر پایه دریا و سواحل خواهد بود.

سند آمایش سرزمینی استان بوشهر مبتنی بر اقتصاد دریا محور است

به گزارش مهر، احمد محمدی زاده ظهر سه شنبه در نشست بررسی راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی استان اظهار داشت: استان بوشهر ظرفیت بالایی در حوزه دریا و کشاورزی و نفت و گاز و پتروشیمی دارد و استفاده از این ظرفیت‌ها، گامی در مسیر توسعه روزافزون است.

وی افزود: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده و بدون تردید، استفاده بهینه از پتانسیل‌های استان، موجبات تحقق شعار سال را فراهم می‌کند.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در کشورهای توسعه یافته، بخشی از سود حاصل از تولیدات صنایع مهم را به توسعه محیط پیرامونی صنعت، تخصیص می‌دهند و اگر در استان‌های بوشهر، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد که منبع عمده نفت و گاز و پتروشیمی هستند، این مهم عملی شود شاهد توسعه پایدار خواهیم بود.

محمدی‌زاده در تشریح مزایای این مساله تصریح کرد: در دنیا مرسوم است که سه درصد از سود صنایع به توسعه منطقه میزبان صنعت تخصیص می‌یابد و اگر استان بوشهر، فقط از یک درصد سود محصولات نفت و گاز و پتروشیمی بهره ببرد، بالغ بر یک میلیارد دلار است که می‌تواند استان را متحول کند.

صدور ۱۳ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی از استان بوشهر

وی اضافه کرد: در سال گذشته، بیش از ۱۳ میلیارد دلار فقط محصولات پتروشیمی از استان بوشهر صادر شد و علاوه بر آن، نفت و گاز و میعانات گازی نیز درآمد بالایی دارند و اکنون ۱۵ درصد تولیدات نفت فلات قاره در استان انجام می‌شود.

استاندار بوشهر در ادامه به لزوم استفاده بهتر و مؤثرتر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اشاره کرد و یادآور شد: به هر میزان کارها را به بخش خصوصی و غیردولتی واگذار کنیم، ضمانت تداوم بیشتری دارند و در استان در این مسیر اهتمام جدی داریم.

محمدی‌زاده با اشاره به تدوین سند آمایش استان نیز گفت: سند آمایش سرزمینی و توسعه استان بوشهر مبتنی بر اقتصاد دریا محور است و در آینده، تولید و اشتغال استان بر پایه دریا و سواحل خواهد بود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • کمبود سیلندر گاز و دعوا و درگیری
  • معارفه سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر / تصاویر
  • امدادگری عشق است/ بخاطرسرطان مادرم وارد هلال احمر شدم/ امدادگر باید آموزش دیده، خونسرد و خلاق باشد
  • برگزاری سومین سالگرد درگذشت استاد فرج الله کمالی/ تصاویر اتحاد خبر
  • بازگشت رسمی وحید مصدق به شورای اسلامی شهر برازجان/ تصاویر معارفه
  • میرآب، حقابه، طالبان!
  • سرپرست شهرداری و شهردار سعدآباد انتخاب شدند / جزئیات
  • در حوزه ورزش انتظار بیشتری از فرماندار می رفت/ معاونان فرماندار را قوی ندیدم
  • شهردار دالکی انتخاب شد / جزئیات
  • سیلندر گاز هست؛ اما نیست!
  • طرح امنیت محله محور و ساماندهی بازار روز در برازجان اجرا می شود
  • "فردوس" مرکز درمانی که حال بیماران در آن خوب می شود/ ویزیت و خدمات رایگان به ایتام و خانواده های نیازمند
  • بازارچه هاي هفتگي راه اندازی شود/ از نقاط قوت ايشان شفافیت و همراهي با مردم است
  • عطر واژه‌های محلی در مرزهای ادبیات دشتستان
  • مدیر کل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری جهت حضور در انتخابات مجلس از سمت خود استعفا داد
  • .: علی حدود 23 ساعت قبل گفت: ج ب جان دستفروش ...
  • .: شهروند حدود 23 ساعت قبل گفت: عجب جایی ب ب ...
  • .: منصورمحمدی 1 روز قبل گفت: در هر پست و ...
  • .: شولی 1 روز قبل گفت: ضمن عرض سلام خدمت ...
  • .: غلام 1 روز قبل گفت: تشکر از اتحاد خبر ...
  • .: شولی 1 روز قبل گفت: آفرین بر شهردار جهادی ...
  • .: سارا دولت شاهی 1 روز قبل گفت: با سلام و احترام ...
  • .: شهروند حدود 2 روز قبل گفت: واقعا مشخصه که ارزیابی ...
  • .: غلام حدود 3 روز قبل گفت: واقعا باید گفت دکتر ...
  • .: شولی حدود 3 روز قبل گفت: تشکر سردار محمدی زاده ...