امروز: چهارشنبه 02 فروردين 1402
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 بهمن 1401 - 10:07
اتحادخبر:  همزمان با ایام دهه مبارک فجر، طی آئینی با حضور شماری از مدیران ارشد فارس و شیراز، ۸۵ میلیارد تومان پروژه برقی شرکت توزیع نیروی برق شیراز، افتتاح شد.

 

اتحادخبر:  همزمان با ایام دهه مبارک فجر، طی آئینی با حضور شماری از مدیران ارشد فارس و شیراز، ۸۵ میلیارد تومان پروژه برقی شرکت توزیع نیروی برق شیراز، افتتاح شد.

به گزارش ایسنا؛ پنجشنبه ۲۰ بهمن و به مناسبت ایام الله دهه فجر با حضور دکتر محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس، شیبانی فرماندار، سلاحی مدیرعامل و جمعی از معاونان شرکت توزیع نیروی برق شیراز، پروژه‌های این شرکت که با اعتباری بالغ بر ۸۵ میلیارد تومان اجرا شده بود، افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز در این آئین، گفت: وفق سیاستهای دولت سیزدهم و با توجه به تاکیدات استاندار محترم فارس، سمت وسوی پروژه ها معطوف به محرومیت‌زدایی بوده است.

محمدرضا سلاحی با بیان اینکه بخش مناسبی از اعتبارات به سمت رفع محرومیت‌ها هدایت شده است، گفت: محلی که برای افتتاح نمادین پروژه‌های دهه فجر در محدوده امور هفت توزیع برق شیراز، انتخاب کرده‌ایم، یکی از نقاط نسبتا کمتر برخوردار شیراز است.

او گفت: طرح‌های نیرورسانی و توسعه شبکه در محدوده امور هفت شیراز در شهرکهای صادقیه، امام خامنه‌ای، روستای ظفراباد، روستای ماه فیروزان و روستای اسلاملو با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال اجرا و زمینه برای بهره مندی مشترکین برق در منطقه از انرژی پایدار برق فراهم شد.

مدیرعامل توزیع نیروی برق شیراز گفت: پروژه های امسال بالغ بر ۸۰ طرح در قالب ۵ عنوان کلی پروژه در بخش‌های جذب مشترکین جدید، نیرورسانی، افزایش قدرت، توسعه فیدر و روشنایی معابر بوده است.

سلاحی ادامه داد: برای اجرا و آماده سازی طرح‌های ویژه دهه فجر امسال، در بخش نیرورسانی و توسعه شبکه  ۱۱۰ میلیارد ریال، در بخش برقراری انشعابهای کشاوززی۲۵۰ میلیارد ریال و در بخش نصب لوازم اندازه گیری به منظور جلب مشترک جدید ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیر عامل توزیع برق شیراز همچنین با بیان اینکه هم اکنون هیچ روستای بالای ده خانوار در محدوده عملکرد این شرکت وجود ندارد، از آغاز عملیات اجرایی نیرو رسانی به سه روستای جدید، که اخیر موفق به دریافت کد خانوار شده اند، خبر داد.

سلاحی همچنین اضافه کرد امسال در راستای طرح ملی بهارستان مبنی بر اصلاح و بهسازی شبکه های برق روستایی از ابتدای سال تاکنون برق ۸۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در محدوده عملکرد شرکت بصورت کامل اصلاح و بهسازی شده است.

مدیر عامل توزیع برق شیراز توسعه ۵ برابری هوشمند سازی شبکه، نیرو رسانی به ۹ هزار مشترک جدید و نصب ۳ هزار و ۷۰۰ لوازم اندازه گیری هوشمند را از دیگر اقدامات شاخص شرکت توزیع برق شیراز در ایام دهه فجر معرفی کرد.

محمدهادی ایمانیه استاندار فارس نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت محرومیت‌زدایی بر لزوم تداوم این حرکت تا رسیدن به بالاترین سطح از رضایتمندی را مورد تاکید قرار داد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • وداع باشکوه با حسین دهقان خبرنگار، مجری برجسته صدا و سیما/ تصاویر اتحاد خبر
  • تقدیر از معاون بازنشسته اداره ثبت اسناد و املاک دشتستان/ تصاویر
  • مهندس یک مدل ذهنی و رفتاری خاص است/ مردم از مهندس ناظر انتظار چشم پوشی نداشته باشند
  • آیا حسادت در زنان و مردان به یک اندازه است؟
  • گزارش تصویری: حضور رئیس جمهور در مصلای جمعه برازجان
  • بازدید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از آثار باستانی و ابنیه تاریخی دشتستان/ تصاویر اتحاد خبر
  • روایتی از لحظه انفجار و جانبازی/ ماجرای شهیدی که چند روز قبل از شهادت در قبر خودش خوابید
  • 🎥ویدیو/مجری و خبرنگار بوشهری تشییع شد
  • نگاهی به داستانِ فتحِ «کوهْ قلعهٔ» گیسکان
  • فوتسال ایران و فرصت انتقام از ژاپن/ خاطره تلخ کویت پاک می‌شود؟
  • گزارش تصویری / عملیات نصب اِلمان شاعر، فیلسوف، منجم و ریاضیدان نامی ایران حکیم خیام نیشابوری در شهر برازجان
  • سخنی با طالبان وطنی
  • بیش از هزار میلیارد تومان در حوزه آب دشتستان کار در حال انجام است/ افتتاح کارخانه بزرگ تولید مواد آرایشی و بهداشتی در سفر رییس جمهور
  • همراه سرای خیر ساز بیماران بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد/ گزارش تصویری
  • وکیل مردم اید یا ولی مردم؟
  • .: تاد حدود 2 روز قبل گفت: چقدر لذت می برم ...
  • .: رضایی حدود 3 روز قبل گفت: درود به روح بلند ...
  • .: عبدالهی حدود 3 روز قبل گفت: اتحاد جنوب در هر ...
  • .: پاسخ علی حدود 3 روز قبل گفت: جناب علی دولت مورد ...
  • .: قایدی حدود 3 روز قبل گفت: روح مرحوم اتابک زاده ...
  • .: علی حدود 4 روز قبل گفت: آقای پاکزاد به کجا ...
  • .: معلم بازنشسته حدود 4 روز قبل گفت: همیشه اولین ها مهم ...
  • .: احمد خواجه حسنی حدود 6 روز قبل گفت: به فرموده شاعر مبادا ...
  • .: اسپندیار حدود 6 روز قبل گفت: درود بر دکتر فولادی ...
  • .: یاسر حدود 6 روز قبل گفت: درود بر دکتر فیاض ...