- عضو شورای شهر گناوه استعفا کرد
- عوامل آتش زدن بنرهای تبلیغات دهه فجر و تصاویر شهدا در جم دستگیر شدند
- ۷۸۰ هزار تن کود اوره در استان بوشهر تامین شد
- تکمیل چرخههای تولید فرآوردههای پروتئینی در استان بوشهر دنبال میشود
- رئیس سازمان دامپزشکی: قیمت گوشت تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش مییابد
- مجوز راهاندازی نخستین مرکز نوآوری و شکوفایی خلاقیت کشور در بوشهر صادر شد
- ۲۱۰ شغل ویژه مددجویان بهزیستی در شهرستان دشتی ایجاد شد
- شفافیت در شهرداری بوشهر افزایش مییابد
- پوشش واکسیناسیون دامها در سطح کشور افزایش یافت
- ۱۷۰۰ واحد مسکن محرومان در استان بوشهر افتتاح میشود
اتحادخبر: برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می کنند اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟
اتحادخبر: برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می کنند اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟
به گزارش نمناک؛ اگر بخواهیم خلاصه به سوال تیتر پاسخ دهیم، باید بگوییم بله. بعضی از ما در شرایطی مجبور می شویم که چای را دوباره گرم کنیم اما به نظر شما انجام این کار ضرری برایمان دارد و آیا باعث ایجاد خطر می شود؟ اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید، این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک را تا انتها مطالعه کنید.
زمانی که چای را دوباره گرم می کنیم چه اتفاقی می افتد؟
شما همیشه این حق انتخاب را دارید که چای را دوباره گرم کنید و یا آن را تازه مصرف کنید. البته که گرم کردن دوباره چای دم شده، بو و خاصیت آن را از بین می برد. اگر چای شما بیشتر از چهار ساعت مانده است، احتمالاً گرم کردن دوباره آن باعث رشد باکتری ها می شود و ضرر خواهد داشت.
این موضوع مخصوصاً در مورد چای هندی که با شکر و شیر سرو می شود، بیشتر صدق می کند زیرا خطر رشد باکتری را افزایش می دهد. چای میوه ای هم خاصیت خود را بعد از دوباره گرم کردن از دست می دهد. پس بهتر است که مقدار کمی چای درست کنید و بعد از یک بار دم کردن، کل آن را میل کنید.
عوارض؛ چرا نباید چای را دوباره گرم کرد؟
همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم، اگر چای در دمای اتاق بین 4 الی 8 ساعت باقی مانده باشد ، نباید آن را دوباره گرم کنید اما اگر چای به مدت 10 الی 15 دقیقه از دم کشیدنش از گذشته باشد، می توان دوباره آن را گرم کرد.
باکتری مسمومیت غذایی معمولاً در چای دم شده در معرض گرما بیشتر خودش را نشان می دهد. چایی که همراه با شیر باشد و یا ماده اضافه داخل آن وجود داشته باشد، بعد از گرم شدن وضعیت بدتری را ایجاد می کند و ممکن است به دلیل تولید قارچ هم خطرناک باشد. البته این قارچ ها و باکتری ها با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند اما در چای دوباره گرم شده وجود دارد.
تاثیر روی مزه
جدا از این که چای بعد از گرم شدن دوباره، خواص خود را از دست می دهد، تاثیر منفی روی مزه آن خواهد گذاشت. پلی فنول های مسئول رنگ و طعم چای، در چنین حالتی دچار مشکل می شوند و در نتیجه طعم چای تلخ تر از حالت طبیعی می شود.
چگونه چای را دوباره گرم کنیم؟
دوباره گرم کردن چای سرد شده، هرگز پیشنهاد نمی شود اما اگر مجبور به انجام این کار شدید، بهتر است که چای را داخل یک قوری تمیز بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید و آن را روی کتری به مدت 3 الی 4 دقیقه قرار دهید تا دوباره حرارت بگیرد.
در چنین حالتی نباید توقع یک طعم تازه از چای مانده را داشته باشید. چای را نباید خیلی داغ مصرف کنید و باید در حالت ولرم زیر گاز را خاموش کنید. برای این که سلامت گوارش تان حفظ شود، هرگز چایی که بیش از 4 ساعت در دمای اتاق باقی مانده است را دوباره گرم نکنید.
تازه ترین خبرها
- عضو شورای شهر گناوه استعفا کرد
- عوامل آتش زدن بنرهای تبلیغات دهه فجر و تصاویر شهدا در جم دستگیر شدند
- ۷۸۰ هزار تن کود اوره در استان بوشهر تامین شد
- تکمیل چرخههای تولید فرآوردههای پروتئینی در استان بوشهر دنبال میشود
- رئیس سازمان دامپزشکی: قیمت گوشت تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش مییابد
- مجوز راهاندازی نخستین مرکز نوآوری و شکوفایی خلاقیت کشور در بوشهر صادر شد
- ۲۱۰ شغل ویژه مددجویان بهزیستی در شهرستان دشتی ایجاد شد
- شفافیت در شهرداری بوشهر افزایش مییابد
- پوشش واکسیناسیون دامها در سطح کشور افزایش یافت
- ۱۷۰۰ واحد مسکن محرومان در استان بوشهر افتتاح میشود
- توسعه آبزیپروری در بوشهر/ ظرفیت تولید ماهی در قفس ۳ برابر شد
- ۲۰۰ نیروی بسیجی استان بوشهر در رزمایش دامپزشکی مشارکت میکنند
- ۹ فروند موشک هیمارس در خرسون ساقط شد
- لزوم بازاریابی طلای سیاه/ ایران دومین تولید کننده خرما در جهان
- تولید ماهی پرورشی در بوشهر به ۱۱ هزار تن افزایش یافت
- آغاز مسابقات تنیس روی میز جوانان کشور انتخابی تیم ملی در بوشهر
- مسابقات شنا دختران برازجان بمناسبت ایام دهه مبارک فجر برگزارگردید
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1401/11/20
- عناوین روزنامههای امروز1401/11/20
- فال روزانه ۱۴۰۱.۱۱.۲۰
- روسیه: بیش از ۳۰۰ نظامی اوکراینی کشته شدند
- عبور تلفات زلزله بزرگ ترکیه از ۷۸۰۰ نفر
- اعلام وضعیت اضطراری در ۱۰ استان ترکیه به دستور اردوغان
- چین درخواست تماس وزیر دفاع آمریکا را رد کرد
- پوتین یک ژنرال دیگر را از دست داد
- کرونا در ایران/ شناسایی ۱۴۴ بیمار جدید / ۴ تن دیگر جان باختند
- دیدار جمعی از فرماندهان ارتش با رهبر انقلاب
- رشد 73 درصدی تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در بوشهر
- بهترین غذا برای کاهش وزن و افزایش طول عمر
- دارویی که خون را جوانسازی می کند
- شایع ترین علائم ام اس
- مصرف قرص کلداکس چه عوارضی دارد؟
- این سبزی درمان قند خون و ۹۹ درد است!
- 🎥ویدیو/ پرش حیران کننده پلنگ برای شکار مرغ شاخدار
- کلاهبرداری از خریداران وسایل کشاورزی/دستگیری متهم
- وضعیت بارندگی در فارس/آسیب صاعقه به ترانس برق
- انقلاب اسلامی با اعتقاد مردم ایران عجین است
- سومین گام در جهش عمرانی شیراز/افتتاح یا آغاز ساخت ۱۸ پروژه
- افتتاح ۲۰ طرح آب و فاضلاب در شیراز
- کشف ۳ محموله تقلبی و قاچاق کود شیمیایی در فارس
- بوشهر، رتبه اول سرطان در جنوب کشور
- تساوی بدون گل فولاد و سپاهان در نیمه اول
- مسابقه تیراندازی با حضور جانبازان دشتستانی برگزار شد
- مسابقات شناگران برازجانی به مناسبت دهه فجر برگزار شد
- حضور سرمربی پرسپولیس در گلزار شهدای آبادان
- پنالتی باید تکرار می شد/ اشتباهات داوری به ضرر استقلال بوده
- واکنش دروازه بان نفت مسجدسلیمان به اعلام پنالتی توسط داور
- سپاهان با گل فولادیها سه امتیاز گرفت/ اختلاف با سرخابیها در صدر
- اظهار امیدواری نایب قهرمان المپیک به رشد کشتی پایتخت
- پرسپولیس و سه امتیاز سرنوشتساز/ آخرین تیرهای ترکش قلعهنویی