امروز: يکشنبه 07 خرداد 1402
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 شهريور 1401 - 08:05
ساپینتو از دیوار حسینی رد نشد؛

اتحادخبر: تیم فوتبال استقلال پنجمین دیدار خود در لیگ برتر را در شرایطی با تساوی برابر پیکان به پایان برد که از دست دادن دو امتیاز اجازه نداد آبی‌ها به یک قدمی پرسپولیس در صدر جدول برسند.

 

اتحادخبر: تیم فوتبال استقلال پنجمین دیدار خود در لیگ برتر را در شرایطی با تساوی برابر پیکان به پایان برد که از دست دادن دو امتیاز اجازه نداد آبی‌ها به یک قدمی پرسپولیس در صدر جدول برسند.

پیکان ترمز آبی‌پوشان را کشید/ استقلال هم برای پرسپولیس بازی کرد!

به گزارش مهر، آخرین دیدار از هفته پنجم بیست و دومین دوره رقابتهای لیگ برتر از ساعت ۱۹ امروز سه شنبه بین تیم های استقلال و پیکان در ورزشگاه آزادی برگزار شد که این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید تا آبی پوشان فرصت ۱۰ امتیازی شدن و رسیدن به یک قدمی سرخپوشان را از دست بدهند.

استقلال که در چهار دیدار گذشته صاحب یک شکست، دو پیروزی و یک تساوی شده بود در این دیدار با ترکیب سیدحسین حسینی، رافائل سیلوا، عارف غلامی، ابوالفضل جلالی (۶۷ سجاد شهباززاده)، کوین یامگا، روزبه چشمی( ۶۷ جعفر سلمانی)، آرش رضاوند(۷۹ زبیر نیک نفس)، مهدی مهدی‌پور، مهدی قایدی(۸۳ ارسلان مطهری)، محمد محبی و پیمان بابایی(۶۷ سعید مهری) به میدان رفت.

مهدی مهدی پور و پیمان بابایی در این دیدار از موعود بنیادی فر داور مسابقه کارت زرد گرفت.

پیکان ترمز آبی‌پوشان را کشید/ استقلال هم برای پرسپولیس بازی کرد!

ترکیب ابتدایی استقلال برای دیدار با پیکان

شاگردان ساپینتو که هواداران آقا و خانم را هم کنار خود می دیدند از ابتدا به دنبال رسیدن به گل بودند تا زمینه شادی سکونشینان را فراهم کنند اما تلاش آنها در نیمه اول راه به جایی نبرد و خط حمله این تیم نتوانست از موقعیت هایی که به دست آمد استفاده کند.

هر چند پیکان بازی تدافعی را در دستور کارش قرار داده بود و قطعا کادر فنی استقلال هم از این موضوع آگاه بود اما روش بازی آبی پوشان در نیمه اول همانطور بود که پیکانی ها می خواستند.

با این که ساپینتو پیمان بابایی، مهدی قایدی و محمد محبی را در خط حمله قرار داده بود تا با استفاده از سرعت آنها از خط دفاعی مستحکم پیکان عبور کنند اما تدبیر او در نیمه اول جواب نداد و این سه بازیکن نتوانستند قفل دروازه را باز کنند.

پیکان ترمز آبی‌پوشان را کشید/ استقلال هم برای پرسپولیس بازی کرد!

پیمان بابایی در خط حمله استقلال پرتلاش بود اما نتوانست گلزنی کند

پیکان هر چند بیشتر در لاک دفاعی بود اما در دقیقه ۴۵ صاحب یک موقعیت تک به تک شد اما سیدحسین حسینی با استفاده از تجربه و توانایی که داشت اجازه نداد دروازه اش باز شود و توپ مهاجم پیکان را مهار کرد.

استقلال در دقایق پایانی نیمه اول توسط پیمان بابایی و محمد محبی دو موقعیت خوب را به دست آورد که ضربه نهایی این دو بازیکن راه به دروازه نیافت تا تلاش دو تیم در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

نیمه دوم با میل تهاجمی بیشتر استقلال برای رسیدن به گل شروع شد و شاگردان ساپینتو فشار بیشتری را روی دروازه حریف وارد کردند تا به گل برسند اما دفاع چند لایه شاگردان مجتبی حسینی کار را برای آبی ها سخت کرده بود.

در دقیقه ۶۴ پیمان بابایی دروازه پیکان را باز کرد اما به دلیل این که روی دروازه بان حریف مرتکب خطا شد داور این گل را مردود اعلام کرد. با این حال فشار حملات استقلال در این دقایق بیشتر از قبل بود.

ساپینتو که می دانست سه امتیاز این دیدار برای تیمش اهمیت بسیار زیادی دارد در دقیقه ۶۷ سه تعویض همزمان انجام داد تا با حضور حردانی، شهباززاده و مهری شرایط برای حمله روی دروازه پیکان بهتر شود. این تعویض ها فشار استقلال روی دروازه حریف را حفظ کند و در اکثر دقایق همه بازیکنان در زمین پیکان بودند.

پیکانی ها که در دقایق میانی نیمه دوم شرزود تمیروف مهاجم پیشین پرسپولیس را هم به میدان فرستادند در دقیقه ۷۹ توسط این بازیکن صاحب یک موقعیت خوب درون محوطه جریمه شد اما ضربه آرام او را حسینی مهار کرد.

پیکان ترمز آبی‌پوشان را کشید/ استقلال هم برای پرسپولیس بازی کرد!

مهدی قایدی هم نتوانست به باز شدن قفل دروازه پیکان کمک کند

در ۱۰ دقیقه پایانی استقلال تمام توانش را گذاشت تا دروازه پیکان را باز کند و حتی ارسلان مطهری را به جای قایدی به زمین فرستاد اما بازهم دفاع چند لایه حریف اجازه رسیدن به گل را نداد.

در دقیقه ۸۸ ثابت ایمانی از پشت محوطه جریمه دروازه استقلال را هدف قرار داد که ضربه فنی او را حسینی به زیبایی راهی کرنر کرد تا دروازه استقلال بسته بماند. دو دقیقه بعد استقلال صاحب یک ضربه کرنر شد که ارسال مهدی پور هم برای آبی ها ثمری نداشت.

استقلال با این تساوی ۸ امتیازی شد. پیکان هم ۸ امتیازی شد تا همچنان دو تیم جزو نیمه بالای جدول باشند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آئین استقبال، تکریم و تجلیل از دریادلان دشتستانی ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش / تصاویر
  • "فردوس" مرکز درمانی که حال بیماران در آن خوب می شود/ ویزیت و خدمات رایگان به ایتام و خانواده های نیازمند
  • بازدید فرماندار دشتستان از پروژه های عمران شهری آب پخش / تصاویر
  • ملاحظاتی بر راه اندازی اندیشکده های حکمرانی استانی
  • از خانواده شهید هندیزاده در اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر تقدیر و تجلیل بعمل آمد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1402/03/06
  • برپایی میز ارتباطات مردمی تامین اجتماعی در مصلای نماز جمعه شهرستان بوشهر
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه شش خرداد ۱۴۰۲
  • مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر مدیر برتر گفتمان‌ساز جوانی جمعیت شد
  • این کفش ۳.۵ میلیون دلار ارزش دارد/ عکس
  • بوشهر به یک رنسانس فکری نیازمند است
  • ۲۷ فقره سرقت در دشتستان کشف شد/ دستگیری ۱۰ سارق
  • انتخابات در ۸۲۳ شعبه اخذ رای استان بوشهر برگزار می‌شود
  • مشکل شهرصدرا چند مدیریتی است
  • فال روزانه ۱۴۰۲.۰۳.۰۶
  • شهردار دالکی انتخاب شد / جزئیات
  • حمله نا حق به یک انتقاد به حق!
  • مراسم بزرگداشت هفته ملی جمعیت در شهر برازجان برگزار شد/تصاویر اتحاد خبر
  • دومین جلسه شورای اداری شهرستان دشتستان در سال جدید برگزار شد/ تصاویر
  • گام موثر و چشمگیری در دشتستان برداشته نشده
  • فرماندار شیوه ی عامه پسندی دارد/ با نگرش های سیاسی نمی توان انسجام اجتماعی را محقق کرد
  • تغییرات چشمگیری نداشته ایم و مشکلات همچنان باقیست/ مهمترین اولویت باید تغییر مدیران ضعیف و بازمانده از دولت قبل باشد
  • استفاده از افراد همسو به جای افراد متخصص/ هنرمندان دلزده و ناامیدند و اماکن فرسوده و ناکارآمد
  • بازدید فرماندار از بخش ها و روستاها در حد بازدید و عکس گرفتن نباشد/ بیمارستان ۱۷ شهریور ، راه گیسکان و سد دالکی از اولویت های فرماندار باشد
  • بررسی پروژه پل دره آردو و تکمیل بلوار سعادت(بلوار ۵۰ متری) در دستور کار شهرداری برازجان قرار گرفت
  • حضور میدانی و بازدید از مناطق مختلف شهرستان نقطه قوت ایشان است/ فرماندار زیر بار تحمیل مدیران ضعیف نرود
  • قطعی شدن حضور یک کاندیدای انقلابی در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم
  • ۸۰۰میلیارد تومان اعتبار برای کریدور دالکی به کنارتخته/ به ۱۹۸ روستای دشتستان شخصا سر زدم/ پیگیر کمبود سیلندر گاز هستیم
  • از نقاط قوت فرماندار سرکشی مستمر به روستاهای دورافتاده است / دسترسی سخت فعالین اجتماعی به فرماندار
  • چه کسی به ما حمله می کند!؟
  • اولین دورهمی همکاران و همراهان اتحاد جنوب در سال 402 / تصاویر
  • گل‌های آل‌کثیر نشانه نشاط پرسپولیس است/ قهرمانی شوخی ندارد
  • معارفه سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر / تصاویر
  • امدادگری عشق است/ بخاطرسرطان مادرم وارد هلال احمر شدم/ امدادگر باید آموزش دیده، خونسرد و خلاق باشد
  • کمبود سیلندر گاز و دعوا و درگیری
  • بازگشت رسمی وحید مصدق به شورای اسلامی شهر برازجان/ تصاویر معارفه
  • برگزاری سومین سالگرد درگذشت استاد فرج الله کمالی/ تصاویر اتحاد خبر
  • تولد نوزاد زیباترین لحظه ایست که ماماها تجربه اش می کنند/ ماماها جان دو نفر را نجات می دهند/ چرا سختی کار شامل ماماها نمی شود؟
  • میرآب، حقابه، طالبان!
  • دستگیری قاتل فراری به ضرب گلوله
  • سرپرست شهرداری و شهردار سعدآباد انتخاب شدند / جزئیات
  • نارضایتی‌های کارگران پارس جنوبی به شکل مطلوب مدیریت می‌شود
  • در حوزه ورزش انتظار بیشتری از فرماندار می رفت/ معاونان فرماندار را قوی ندیدم
  • شهردار دالکی انتخاب شد / جزئیات
  • رالی خانوادگی بازنشستگان در بوشهر برگزار شد
  • .: هادی پور حدود 24 ساعت قبل گفت: احسنت جناب خواجه حسنی ...
  • .: شولی حدود 3 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: دشتستانی حدود 3 روز قبل گفت: درود به آقای ضیا ...
  • .: زیارتی حدود 4 روز قبل گفت: درود. جناب مجاهد به ...
  • .: محمود حدود 4 روز قبل گفت: کاش همسو بودن/ کم ...
  • .: حسن حدود 4 روز قبل گفت: یاد دوره پرفروغ سید ...
  • .: حسن حدود 4 روز قبل گفت: هنر و فرهنگ و ...
  • .: سلام حدود 4 روز قبل گفت: خدا قوت به دکتر ...
  • .: Mahmood حدود 4 روز قبل گفت: سلام تجربه ثابت کرده ...
  • .: علیرضا یاربخت حدود 4 روز قبل گفت: فقط یک کلام خاک ...