- اجرای طرح ۲ زبانه در پنج شهرستان استان بوشهر آغاز شد
- واکنش گروههای فلسطینی به حمله اسرائیل به بندر طرطوس سوریه
- درخواست ترامپ از اف.بی.آی برای بازگرداندن بخشی از اسناد مصادره شده
- ۱۰ فروند هواپیمای روسیه در آلمان زمینگیر هستند
- دلار توافقی به ۲۸ هزار و ۷۷۵ تومان رسید
- افزایش تهدیدها علیه مقامهای آمریکا در سایه تفتیش اقامتگاه ترامپ
- شمار جانباختگان کرونا در فارس به ۸۰۸۰ نفر رسید
- آمریکا جلوی بازگشت الواح هخامنشی به ایران را گرفته است
- اصحاب رسانه پیشتازان عرصه جهادتبیین هستند
- بازگشت محدودیتها به ۲ شهرستان قرمز فارس
اتحادخبر: ته چین شوید باقلا با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
اتحادخبر: ته چین شوید باقلا با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ با همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
- برنج ۲ پیمانه
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- ماست ۱ پیمانه
- زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپخوری
- باقلا ۱ پیمانه
- شوید خشک ½ پیمانه
- سینه مرغ ۱۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- کره به مقدار کافی
- نمک و روغن مایع به مقدار کافی
طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ
* برای تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ مجلسی ابتدای کار برنج را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.
* حالا سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و تا اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
* در این مرحله باقلا را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلا بپزد. توجه داشته باشید کف روی باقلا را با کفگیر بگیرید.
* حالا اجازه می دهیم باقلا درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
* در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز خلالی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود. در ادامه پیاز از تابه خارج می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
* در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.
* حالا برنج را به آب جوش اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در ادامه زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
* در این مرحله برنج را درون آبکش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم. در ادامه باقلا را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه ماست را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
* در این مرحله زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
* حالا برنج آبکشی شده را به مواد ته چین اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا برنج کاملا به مواد ته چین آغشته شود. در ادامه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس با کمک چنگال ریش ریش می کنیم و درون کاسه حاوی پیاز داغ می ریزیم.
* در این مرحله باقلا پخته شده را به همراه شوید به مخلوط مرغ ریش ریش شده اضافه می کنیم، سپس به آرامی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.
* حالا نصف برنج ته چین را درون قابلمه می ریزیم و با قاشق پخش می کنیم، سپس فشار می دهیم تا ته چین کاملا فشرده و منسجم شود. در ادامه مخلوط مرغ ریش ریش شده را روی برنج ته چین می ریزیم.
* در این مرحله با قاشق مواد میانی روی برنج ته چین پخش می کنیم، سپس مابقی برنج ته چین را روی مواد میانی می ریزیم و مجددا با قاشق پخش می کنیم و فشار می دهیم تا لایه ها به هم بچسبند. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.
* حالا کره را به صورت مکعبی خرد می کنیم و روی برنج ته چین قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.
* در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس ته چین باقلا را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در ادامه ته چین باقلا با مرغ را به همراه ترشی یا ماست سرو کرده، سپس میل کنید. نوش جان.
تازه ترین خبرها
- اجرای طرح ۲ زبانه در پنج شهرستان استان بوشهر آغاز شد
- واکنش گروههای فلسطینی به حمله اسرائیل به بندر طرطوس سوریه
- درخواست ترامپ از اف.بی.آی برای بازگرداندن بخشی از اسناد مصادره شده
- ۱۰ فروند هواپیمای روسیه در آلمان زمینگیر هستند
- دلار توافقی به ۲۸ هزار و ۷۷۵ تومان رسید
- افزایش تهدیدها علیه مقامهای آمریکا در سایه تفتیش اقامتگاه ترامپ
- شمار جانباختگان کرونا در فارس به ۸۰۸۰ نفر رسید
- آمریکا جلوی بازگشت الواح هخامنشی به ایران را گرفته است
- اصحاب رسانه پیشتازان عرصه جهادتبیین هستند
- بازگشت محدودیتها به ۲ شهرستان قرمز فارس
- حدود نصف جمعیت فارس تحت پوشش بیمه سلامت است
- معتادان متجاهر مهمترین چالش شیراز/لیست سازههای ناایمن بالابلند است
- از دایره نوازی و خوانندگی در مجالس شیراز تا جانبازی
- کنترل مشکلات اجاره نشینی با اجرای طرحهای نهضت ملی مسکن
- وزارت نفت ۱۸۶ میلیارد تومان برای توسعه بیمارستان شهرستان جم اختصاص داد
- ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در محورهای مواصلاتی استان بوشهر کشف شد
- وضعیت خدمترسانی به مصدومان واژگونی مینیبوس در دشتستان تشریح شد
- تعداد بستریهای کرونایی در استان بوشهر به ۱۱۰ نفر افزایش یافت
- رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش مییابد
- تعلل در ارسال آرد موجب تعطیلی برخی نانواییها در دشتی شد
- آئین پاسداشت یک عمر نوکری در بوشهر برگزار میشود
- مسابقات مهارت زندانیان برای اولین بار در کشور برگزار میشود
- شهرستان عسلویه عقبماندگیهای فراوانی در حوزه زیرساختی دارد
- ۲۳ مجتمع خدماتی جادهای استان بوشهر برای اربعین آماده میشوند
- سینماهای سیار به مناطق کم برخوردار بوشهر میروند
- شهردار جدید سعد آباد معرفی شد
- ۲۶۳ دستگاه یخچال بین مددجویان کمیته امداد برازجان توزیع شد
- «پارس جنوبی بوشهر» مقابل «سپاهان سمنان» پیروز شد
- قرارگاه محرومیت زدایی فرهنگ و هنر استان بوشهر راهاندازی میشود
- نشست مسئولان ارشد استان بوشهر برگزار شد
- نیروگاه اتمی بوشهر، آبشیرینکن میسازد
- بوشهر نیازمند هتل ۵ ستاره با کیفیت است/ توسعه زیرساختهای گردشگری
- این جانداران شگفتانگیز عمر تمامنشدنی دارند
- هشدار مهم به زنانی که رژیم گیاهخواری دارند
- رشته موسیقی از هنرستانهای دولتی حذف شد؟
- سقوط در چاه، جان ۲ نفر را در ملکان گرفت
- از بازنشستگان اصرار، از دولت رئیسی انکار
- خواننده پیشکسوت در بیمارستان بستری شد
- سرنوشت خودروهای دپو شده در گمرک چیست؟
- ماجرای سقوط سقف هواپیمای ایرانایر چه بود؟
- چگونه بدون بازگشت، وزن کم کنیم؟
- چرا بلیت قطار سخت پیدا میشود؟
- فلج اطفال چگونه گسترش مییابد؟
- سقوط آزاد و هولناک ۸۵درصدیِ خرید مردم
- شوک روسی به بازار ارز و خودرو در ایران
- لبنیات به سفره چینیها پرکشید
- سارق نیسانهای آبی تهران کیست؟!
- جامعه ایران افسرده نیست؛ واقعیت یا فرافکنی؟
- پول استراماچونی را داشتند اما ندادند!
- چرا وریا غفوری فقط ۲۰ دقیقه بازی کرد؟