امروز: سه شنبه 25 مرداد 1401
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 تير 1401 - 09:51

اتحادخبر: ته چین شوید باقلا با مرغ یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود.

 

اتحادخبر: ته چین شوید باقلا با مرغ یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپی‌های متنوعی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ با همراه باشید.

ته‌چین دلبری که مهمانان را شرمنده شما می‌کند!

مواد لازم برای ۲ نفر

  • برنج ۲ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست‌ ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپخوری
  • باقلا ۱ پیمانه
  • شوید خشک ½ پیمانه
  • سینه مرغ ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • کره به مقدار کافی
  • نمک و روغن مایع به مقدار کافی

ته‌چین دلبری که مهمانان را شرمنده شما می‌کند!

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

 

* برای تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ مجلسی ابتدای کار برنج را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.

 

* حالا سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس مقداری نمک به آن اضافه می کنیم و تا اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

* در این مرحله باقلا را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلا بپزد. توجه داشته باشید کف روی باقلا را با کفگیر بگیرید.

 

* حالا اجازه می دهیم باقلا درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

 

* در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز خلالی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود. در ادامه پیاز از تابه خارج می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

ته‌چین دلبری که مهمانان را شرمنده شما می‌کند!

 

* در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه برنج را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.

 

* حالا برنج را به آب جوش اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در ادامه زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

 

* در این مرحله برنج را درون آبکش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم. در ادامه باقلا را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه ماست را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

* در این مرحله زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

 

* حالا برنج آبکشی شده را به مواد ته چین اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا برنج کاملا به مواد ته چین آغشته شود. در ادامه سینه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم، سپس با کمک چنگال ریش ریش می کنیم و درون کاسه حاوی پیاز داغ می ریزیم.

 

* در این مرحله باقلا پخته شده را به همراه شوید به مخلوط مرغ ریش ریش شده اضافه می کنیم، سپس به آرامی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

* حالا نصف برنج ته چین را درون قابلمه می ریزیم و با قاشق پخش می کنیم، سپس فشار می دهیم تا ته چین کاملا فشرده و منسجم شود. در ادامه مخلوط مرغ ریش ریش شده را روی برنج ته چین می ریزیم.

 

* در این مرحله با قاشق مواد میانی روی برنج ته چین پخش می کنیم، سپس مابقی برنج ته چین را روی مواد میانی می ریزیم و مجددا با قاشق پخش می کنیم و فشار می دهیم تا لایه ها به هم بچسبند. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.

* حالا کره را به صورت مکعبی خرد می کنیم و روی برنج ته چین قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس روی قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.

 

* در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس ته چین باقلا را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در ادامه ته چین باقلا با مرغ را به همراه ترشی یا ماست سرو کرده، سپس میل کنید. نوش جان.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آن سوی دیوار
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب تاسوعا در مسجد دلگشا برازجان
  • افتتاحیه نمایشگاه نقاشی زرین در برازجان / تصاویر اتحاد خبر
  • اختتامیه نمایشگاه نقاشی زرین در برازجان / تصاویر اتحاد خبر
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • سامانه قدرتمند بارشی مانسون به زودی در استان بوشهر فعال می شود/ جزییات و هشدارها
  • تصاویر اتحاد خبر از نمایش بزرگ تعزیه عاشورا در روستای نظرآقا
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب عاشورا در مسجد دلگشا برازجان
  • تیم والیبال دختران زیر ۱۸ سال شریف برازجان نماینده استان بوشهر قهرمان کشور شد
  • تعزیه چهاربرج با هفتاد سال سابقه/ اهتمام ویژه در محافظت از قدیمی ترین سبک های تعزیه خوانی
  • درخشش نونهالان و نوجوانان دختر و پسر برازجانی بر تارک سنگنوردی استان
  • فردوسی از آغاز تا بی پایان
  • بانیان و تعزیه خوانان قدیم و جدید روستای جتوط/ مردم از سبک قدیم تعزیه بیشتر استقبال می کنند
  • برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ آمادگی جسمانی بانوان در برازجان / تصاویر اتحاد خبر
  • .: دنیا دیده حدود 3 روز قبل گفت: یکم: آن کو به ...
  • .: امیر.س حدود 3 روز قبل گفت: اتش به اختیارهای امروزی ...
  • .: بهار حدود 5 روز قبل گفت: سیل زلزله و سایر ...
  • .: نظام حدود 5 روز قبل گفت: تو هنوز دربند نظامی ...
  • .: علیرضا باباعلی حدود 5 روز قبل گفت: درود بر شما مثل ...
  • .: حسین حدود 5 روز قبل گفت: احتمالا نویسنده خودش آخر ...
  • .: روح اله مرادی حدود 5 روز قبل گفت: امید جان مثل همیشه ...
  • .: مهدی369 حدود 5 روز قبل گفت: از تو خونه پدر ...
  • .: مهدی حدود 5 روز قبل گفت: مُشت نشونه خَرواره!!! از ...
  • .: عاشقِ معلمی حدود 5 روز قبل گفت: واقعاً گل گفتی 🌺🌺👌👌 ...