- روز سعدی و نکتهای نغز از گلستانش
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
- پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
- شبکه اسرائیلی از زبان نتانیاهو: به دنبال جنگ با ایران نیستیم! / ماموریتهای مهمتری در جبهه غزه و لبنان داریم
- جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
- ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
- نقدی بر مجموعه داستان " خینجوشون " اثر مختار فیاض
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
اتحادخبر: پاناکوتا نوعی دسر سنتی و محبوب ایتالیایی است که از ترکیب خامه با ژلاتین تهیه میشود و دارای انواع وانیلی، میوهای، شکلاتی و قهوه است.
اتحادخبر: پاناکوتا نوعی دسر سنتی و محبوب ایتالیایی است که از ترکیب خامه با ژلاتین تهیه میشود و دارای انواع وانیلی، میوهای، شکلاتی و قهوه است.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه میشود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا با طعم دهندههای میوه و قهوه تهیه میکنند.
پاناکوتای وانیلی یکی از انواع ساده پاناکوتاست که میتوانید آن را با هر نوع پودینگ یا سس شکلاتی و میوهای مخلوط کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پاناکوتای وانیلی با سس انبه یک دسر خوشمزه و منحصر به فرد است که به دلیل داشتن انبه تازه عطر و طعم فوقالعادهای دارد و برای پذیرایی در مهمانیها و جشنها یک دسر شیک و خوشمزه محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتای وانیلی با سس انبه همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این دسر تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای وانیلی
- شیر: ۱ لیوان
- شکر: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: ۱ پاکت
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس انبه
- شیر: یک چهارم لیوان
- انبه: ۲ عدد
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
- آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به انبه
انبه یکی از میوههای گرمسیری محسوب میشود که بسیار خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. انبه دارای ویتامین A، C، E، B و سرشار از منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک و روی است. این میوه برای جلوگیری از سرطان، سم زدایی بدن، مبارزه با دیابت، رفع اختلالات گوارشی و اختلال کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن و پایین آوردن سطح کلسترول خون بسیار مفید است و یک گزینه مناسب برای درمان گرمازدگی است. هنگام خرید انبه حتما به این نکته توجه داشته باشید که انبه پوست یکنواخت داشته باشد. پوست انبه رسیده کمی چین و چروک دارد و وقتی آن را فشار میدهید، نرم است. اگر روی پوست انبه لکههای سبز تیره را مشاهده کردید، به این معناست که بهخوبی نرسیده و کمی کال است؛ همچنین انبه تازه بوی شیرین و معطری دارد.
نکات مربوط به پودر ژلاتین
ژلاتین مادهای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته میشود که در بخشهایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بنماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگهداری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.
طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی
برای شروع ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ده دقیقه بماند. داخل یک قابلمه مناسب شیر و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. وقتی شکر کاملا حل شد، خامه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا در شیر مخلوط شود و حالت گلولهای نداشته باشد. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاید و بخار کند. بعد از اینکه خامه کاملا با شیر مخلوط شد، اجاق گاز را خاموش کنید و پودر ژلاتین آب شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله آخر وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند؛ سپس پاناکوتای آماده را از یک صافی رد کنید و آن را داخل لیوانهای مخصوص دسر بریزید، به اندازهای که سر لیوان برای اضافه کردن سس انبه خالی باشد. حالا لیوانهای دسر را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و خنک شود.
طرز تهیه سس انبه
ابتدا انبهها را پوست کنید و هسته وسط آن را خارج کنید. بعد انبه را خرد کنید و داخل دستگاه مخلوطکن یا غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا انبهها کاملا پوره شوند. در مرحله بعد پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حدود ده دقیقه بماند و باز شود. حالا پوره انبه را همراه با شیر و شکر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید. نیازی به جوش آمدن نیست و فقط باید مخلوط انبه و شیر و شکر را مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
وقتی شکر حل شد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و پودر ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر لیوانهای پاناکوتا را از یخچال خارج کنید و روی لیوان را با سس انبه آماده پر کنید. لیوانها را دوباره به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس انبه ببندد و کاملا سرد شود. میتوانید روی این دسر خوشمزه را با تکههای انبه و خامه تزیین کنید. نوش جان
تازه ترین خبرها
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
- پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
- شبکه اسرائیلی از زبان نتانیاهو: به دنبال جنگ با ایران نیستیم! / ماموریتهای مهمتری در جبهه غزه و لبنان داریم
- جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
- ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
- رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
- مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
- بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتشنشانی شهرداری بوشهر انجام شد
- مسؤولان قضائی شهرستان کنگان در حل مشکلات اهتمام ورزند
- محموله بزرگ کالای قاچاق در گناوه کشف شد
- تغییر رویکرد بانکهای استان بوشهر به توسعه محوری
- ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
- رقم باورنکردنی کرایهخانه در تهران ۱۳۳۷ (+عکس)
- سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
- نگاهی به مهم ترین سیستم های پدافند ایران (+عکس)
- ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است
- رئال روی مکرون را زمین می اندازد
- سرمربی تیم فوتبال سپاهان: شاید وقتی نباشم، اسم من را صدا بزنند
- سرمربی پرسپولیس به نشست خبری نرسید
- بایدن : ایران بهدنبال محو اسرائیل است
- صعود سپاهان در جدول با برد در دربی اصفهان
- پیام تبریک رهبر انقلاب به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی
- محرومیت حسینی و جریمه نقدی برای مرادمند و استقلال
- برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
- این باکتریها به خون انسان تشنه هستند!
- نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو
- بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفهتر از ایلان ماسک!
- مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
- جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
- به بچههایتان نودل ندهید!
- رئال راهی نیمهنهایی لیگ قهرمانان شد
- دیوید کامرون خطاب به اسرائیل: درگیری را تشدید نکنید
- حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد
- امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
- دیدار پرسپولیس و نفت؛ ماموریت متفاوت برای قهرمانی و بقا
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۱.۳۰
- عناوین روزنامههای امروز1403/01/30
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/01/30
- تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
- افزایش 136 درصدی درآمد پتروشیمی پردیس در اسفندماه 1402
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1288
- آریاساسول در بین ۸۲۸ ناشر بورسی رتبه اول را به خود اختصاص داد