امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 ارديبهشت 1401 - 09:57

اتحادخبر: پاناکوتا نوعی دسر سنتی و محبوب ایتالیایی است که از ترکیب خامه با ژلاتین تهیه می‌شود و دارای انواع وانیلی، میوه‌ای، شکلاتی و قهوه است.

 

اتحادخبر:  پاناکوتا نوعی دسر سنتی و محبوب ایتالیایی است که از ترکیب خامه با ژلاتین تهیه می‌شود و دارای انواع وانیلی، میوه‌ای، شکلاتی و قهوه است.

طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی با سس انبه

دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا با طعم دهنده‌های میوه و قهوه تهیه می‌کنند.

پاناکوتای وانیلی یکی از انواع ساده پاناکوتاست که می‌توانید آن را با هر نوع پودینگ یا سس شکلاتی و میوه‌ای مخلوط کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پاناکوتای وانیلی با سس انبه یک دسر خوشمزه و منحصر به فرد است که به دلیل داشتن انبه تازه عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها و جشن‌ها یک دسر شیک و خوشمزه محسوب می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتای وانیلی با سس انبه همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این دسر تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای وانیلی

  • شیر: ۱ لیوان
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: ۱ پاکت
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس انبه

  • شیر: یک چهارم لیوان
  • انبه: ۲ عدد
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی با سس انبه

نکات مربوط به انبه

انبه یکی از میوه‌های گرمسیری محسوب می‌شود که بسیار خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. انبه دارای ویتامین A، C، E، B و سرشار از منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک و روی است. این میوه برای جلوگیری از سرطان، سم زدایی بدن، مبارزه با دیابت، رفع اختلالات گوارشی و اختلال کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن و پایین آوردن سطح کلسترول خون بسیار مفید است و یک گزینه مناسب برای درمان گرمازدگی است. هنگام خرید انبه حتما به این نکته توجه داشته باشید که انبه پوست یکنواخت داشته باشد. پوست انبه رسیده کمی چین و چروک دارد و وقتی آن را فشار می‌دهید، نرم است. اگر روی پوست انبه لکه‌های سبز تیره را مشاهده کردید، به این معناست که به‌خوبی نرسیده و کمی کال است؛ همچنین انبه تازه بوی شیرین و معطری دارد.

نکات مربوط به پودر ژلاتین

طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی با سس انبه

ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی

برای شروع ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ده دقیقه بماند. داخل یک قابلمه مناسب شیر و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. وقتی شکر کاملا حل شد، خامه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا در شیر مخلوط شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاید و بخار کند. بعد از این‌که خامه کاملا با شیر مخلوط شد، اجاق گاز را خاموش کنید و پودر ژلاتین آب شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله آخر وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد به صورت یک‌دست با هم مخلوط شوند؛ سپس پاناکوتای آماده را از یک صافی رد کنید و آن را داخل لیوان‌های مخصوص دسر بریزید، به اندازه‌ای که سر لیوان برای اضافه کردن سس انبه خالی باشد. حالا لیوان‌های دسر را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و خنک شود.

طرز تهیه سس انبه

طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی با سس انبه

ابتدا انبه‌ها را پوست کنید و هسته وسط آن را خارج کنید. بعد انبه را خرد کنید و داخل دستگاه مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا انبه‌ها کاملا پوره شوند. در مرحله بعد پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حدود ده دقیقه بماند و باز شود. حالا پوره انبه را همراه با شیر و شکر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید. نیازی به جوش آمدن نیست و فقط باید مخلوط انبه و شیر و شکر را مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

وقتی شکر حل شد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و پودر ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر لیوان‌های پاناکوتا را از یخچال خارج کنید و روی لیوان را با سس انبه آماده پر کنید. لیوان‌ها را دوباره به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس انبه ببندد و کاملا سرد شود. می‌توانید روی این دسر خوشمزه را با تکه‌های انبه و خامه تزیین کنید. نوش جان

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/01/30
  • بازسازی اساسی پاسگاه‌های پلیس راه استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/01/30
  • ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
  • مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
  • ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
  • حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
  • معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • .: افسری حدود 9 ساعت قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 13 ساعت قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 4 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 6 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 6 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 7 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 9 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 10 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 11 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...