کد خبر: 155630 ، سرويس: گوناگون
تاريخ انتشار: 16 آذر 1400 - 10:12
آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان
اتحادخبر: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

اتحادخبر: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

مواد اولیه:

 

مرغ 1 کیلو

پودر پاپریکا 4 ق چ

پودر سیر و پودر پیاز هرکدام 3 ق چ

فلفل قرمز 3 ق چ

فلفل سیاه و سفید 3 ق چ

آویشن 2 ق چ

نمک 1 ق چ

تکه های فلفل قرمز 1/2 ق چ

روغن زیتون 2 ق غ

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.

 

به ترتیب: پودر فلفل قرمز:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

پودر پیاز:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

پاپریکا:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

آویشن:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

فلفل سیاه و سفید:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

پودر سیر:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

حالا نمک:

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.


حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.

 

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

 

و به مدت 1 تا 1/5 ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.

 

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

حالا برش داده و سرو کنید.

 

نوش جان

 

آموزش تصویریِ طرز تهیه مرغ بریان

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/155630