امروز: پنجشنبه 06 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 مهر 1400 - 10:31
اتحادخبر: کیک قیسی یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و با بافتی نرم و لطیف است که همراه با کشمش تهیه می‌شود. اگر طعم مزه قیسی را دوست دارید این کیک خوشمزه را امتحان کنید.

اتحادخبر: کیک قیسی یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و با بافتی نرم و لطیف است که همراه با کشمش تهیه می‌شود. اگر طعم مزه قیسی را دوست دارید این کیک خوشمزه را امتحان کنید.

 

شما می توانید در کیک قیسی از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید ولی بهتر است قبل از شروع کار آن را با کره خوب چرب کنید سپس برای ۱۰ دقیقه در یخچال قرار داده سپس آردپاشی کنید و آرد اضافی را بگیرید و مایه کیک را داخل قالب ریخته ولی بهتر است برای کیک هایی که میوه داخل آن است از قالب های میان تهی استفاده کنید تا به بافت عالی برسید.

 

طرز تهیه کیک قیسی نرم و لطیف و لذیذ با کشمش و ماست

مواد لازم برای تهیه کیک قیسی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • قیسی ۱۰۰ گرم
  • کشمش ۱۰۰ گرم
  • آرد ۲۱۰ گرم
  • شکر ۱۶۰ گرم
  • ماست ۱۰۰ گرم
  • کره یا روغن مایع ۸۰ میلی لیتر
  • بیکینگ پودر ۷ گرم
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه کیک قیسی و کشمش با ماست

 

مرحله اول: آماده سازی

 

ابتدا تمام مواد کیک را از قبل داخل دمای محیط قرار دهید، فر را با ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود سپس آرد و بیکینگ پودر را اندازه کنید و با هم الک کنید بهتر است مواد را اندازه کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

 

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

 

در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و حجیم شوند سپس در ادامه ماست و روغن را به ترتیب اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

 

مرحله سوم: تهیه مایه کیک قیسی و کشمش

 

در ادامه مخلوط آرد الک شده را به تدریج طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید تا آرد داخل مواد باز شود سپس یک قالب میانی تهیه یا قالب مدنظر را چرب کنید و آماده کنید.

 

مرحله چهارم: پخت کیک قیسی

 

حالا نیمی از مواد کیک را داخل قالب ریخته و به سطح بکوبید تا صاف و هوای اضافی آن خارج شود سپس کشمش و قیسی را روی مواد کیک ریخته و مابقی مایه کیک را بریزید و در فر از قبل گرم شده در پنجره وسط فر به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود اگر فر شما کانوشکن ندارد می توانید در انتها گریل را روشن کنید تا سطح کیک طلایی شود سپس به همراه کرم و میوه دلخواه تزئین کنید نوش جان.

 

نکات کلیدی در تهیه کیک قیسی

  • کره مزه خوبی به کیک می دهد در صورت نداشتن از روغن مایع استفاده کنید.
  • با توجه به دماهای مختلف فر ممکن است زمان کمتر یا بیشتری بخواهد حتما بعد از ۳۵ دقیقه کیک را با خلال دندان از مرکز کیک تست کنید.
  • برای فرهای برقی و توستر دما را کمتر تنظیم کنید.
  • افزودن کشمش دلخواه است و می توانید بجای آن فقط از قیسی استفاده کنید.


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • نشست فرماندهان پایگاه‌ها و شورای حوزه مقاومت بسیج شهدای پتروشیمی به میزبانی پتروشیمی جم
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/01
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • اسرائیل را چه باید؟
  • اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: لیلادانا حدود 4 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 5 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 5 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 6 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 6 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 6 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 9 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 10 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 11 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...