- مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
- اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
- رقابت پتروشیمی جم در نمايشگاه Chinaplas 2024 در کنار شرکتهای بزرگ و قدرتمند دنیا
- خبرنگاران سراسر شرکت ملی گاز ایران از پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی بازدید کردند
- حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
- ثبت بیشترین جلسات و اقدامات راهبردی در هیئت مدیره مجتمع گاز پارس جنوبی در سال 1402
- عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی پایان یافت
- خواص درمانی گیاه عطسه
- بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
- کنترل استرس و روشهای خاص طب سنتی برای آن
اتحادخبر: شربت توت فرنگی تازه یکی از آن شربتهای پرکاربرد است که هم میتوان آن را به صورت نوشیدنی استفاده کرد و هم روی انواع دسرها، پنکیکها و کیکهای خانگی استفاده کرد. این شربت خوشمزه علاوه بر طعم و بوی عالی، قند کمتری هم نسبت به بسیاری از شربتها دارد.
به هنگام هوای گرم، تمایل به خوردن شربت و دسرهای خنک بیشتر میشود. شربت لیموناد یکی از اولین گزینههای انتخابی اکثر ماست، اما خوردن شربتهای میوهای دیگر مثل توت فرنگی و آلبالو هم خالی از لطف نیستند. به خصوص که در فصل توت فرنگی هم به سر میبریم.
همانطور که قبلا گفته شد توت فرنگی یکی از آن میوههای کم قند و خوش عطری ست که خواص بسیاری دارد. از این میوه خوش رنگ و بو علاوه بر استفاده مستقیم، استفادههای غیر مستقیم بسیاری میشود مثل طعم دهی به انواع داروها و وسایل بهداشتی مثل شامپو و صابون تا استفاده از اسانس آن در صنعت عطرسازی و اخیرا هم که روسیه واکسن کرونا با طعم توت فرنگی را روانه بازار کرده است؛ بنابراین موارد مصرف توت فرنگی تنها منحصر به خوراکی و آدامسهای خوش طعم نمیشود.
اغلب ما تصورمان نسبت به شربت توت فرنگی، شربتی کاملا صاف و کمی غلیظ است که با افزودن آب به آن، به صورت یک نوشیدنی گوارا در میآید، در صورتی که شربت توت فرنگی با میوه کامل به طوری که پالپ تکه تکه شده در آن کاملا مشخص است، نوع دیگری ست که برای ریختن روی انواع پنکیک و وافل درست میشود. ما در زیر هر دو نوع را به شما آموزش خواهیم داد.
شربت توت فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی: ۱ کیلو
آب: ۴ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
طرز تهیه
توت فرنگیها را تمیز شسته، سپس قسمت بالای آنها را با یک چاقوی باریک با چرخاندن چاقو دور ساقه، جدا کرده و ساقه را دور بریزید.
توت فرنگیها را به تکههای کوچکتر خرد کنید.
تکههای توت فرنگی را داخل قابلمهای متوسط بریزید.
۴ پیمانه آب را روی آن بریزید و بگذارید روی گاز تا به جوش اید. حرارت را کاهش دهید تا به حالت قل آرام دربیاید و بگذارید توت فرنگیها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. کف روی ان را بگیرید و دور بریزید.
بعد از ۲۰ دقیقه، توت فرنگیها بیشتر رنگشان را از دست میدهند و آب باید به رنگ صورتی مایل به قرمز دربیاید. قابلمه را از روی حرارت بردارید.
با استفاده از یک الک ریز، تکههای توت فرنگی را از شربت جدا کنید و شربت را داخل ظرف دیگری خالی کنید. قطعات جامد توت فرنگی را به منظور جدا کردن آب بیشتر، فشار ندهید انجام دادن این کار باعث کدر شدن رنگ شربت میشود.
وقتی مایع توت فرنگی جدا شد، تکههای توت فرنگی را دور ریخته یا داخل شیرینی بریزید. ۲ پیمانه شکر به مایع توت فرنگی اضافه کنید. آن را روی گاز گذاشته و بگذارید بجوشد، مرتب به هم بزنید تا شکر داخل شربت حل شود. بگذارید شربت توت فرنگی به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد تا شکر به طور کامل حل شود. هر گونه کفی که روی آن ظاهر میشود، با کفگیر بردارید و دور بریزید.
آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا خنک شود. شربت توت فرنگی به دست آمده را داخل ظرف شیشهای دردار بریزید و کاملا درب آن را ببندید. این شربت را میتوان به مدت چند هفته در یخچال نگهداری کرد.
نکته: اگر به دنبال شربتی غلیظتر برای پنکیک یا وافل هستید، میتوانید آن را چند دقیقه بیشتر بجوشانید تا حجم مایع آن کم شود و غلیظتر شود. غلظت موجود برای تهیه نوشیدنی خوب است.
شربت توت فرنگی مخصوص وافل و پنکیک
احتمالا موقع تماشای تصاویر پنکیکها در اینترنت، نمونههایی را مشاهده کردید که آغشته به شربت توت فرنگی هستند درحالی که قطعات توت فرنگی هم روی آنها به عنوان تزئین قرار دارد. این نوع شربت توت فرنگی برای تزئین درست میشود و قطعات جامد توت فرنگی در آن، دور ریخته نمیشود و از غلیظ کننده هم استفاده میشود. این روش به صرفهتر نیز هست.
مواد لازم
توت فرنگی: ۱ کیلو (تکه تکه شده)
آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
آب: ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم)
طرز تهیه
داخل قابلمهای بزرگ، توت فرنگی، آب لیمو، شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب را ریخته و بگذارید روی حرارت متوسط به بالا بجوشد، مرتب بهم بزنید.
حرارت را کمی کاهش داده و بگذارید تا بجوشید تا زمانی که آب توت فرنگیها خارج شود و توت فرنگیها نرم شوند، حدود ۶ تا ۸ دقیقه و همزمان مرتب بهم بزنید.
داخل یک کاسه کوچک، ۲ قاشق باقیمانده آب و نشاسته ذرت را بهم بزنید تا زمانی که یکدست شود. مخلوط نشاسته ذرت را داخل مخلوط توت فرنگی بریزید و بگذارید بجوشد، تا یک دقیقه مرتب بهم بزنید.
آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. داخل ظرفی دردار ریخته و به مدت ۳ روز بگذارید نگه دارید. خلی ساده خیلی عالی!
نکات مهم
برای اینکه طعم بهتری داشته باشد از توت فرنگی تازه استفاده کنید، اما اگر در فصل توت فرنگی نیستید، از توت فرنگی یخ زده هم میتوان استفاده کرد.
اگر میخواهید یک شربت صاف و یکدست داشته باشید، میتوانید محتویات قابلمه را پس از پخته شدن، داخل مخلوط کن بریزید. موقع پوره کردن، یک حوله آشپزخانه را روی درب مخلوط کن بریزید تا محتویات آن بیرون نریزید. بعد آن را از الکی ریز رد کنید.
تازه ترین خبرها
- مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
- اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
- رقابت پتروشیمی جم در نمايشگاه Chinaplas 2024 در کنار شرکتهای بزرگ و قدرتمند دنیا
- خبرنگاران سراسر شرکت ملی گاز ایران از پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی بازدید کردند
- حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
- ثبت بیشترین جلسات و اقدامات راهبردی در هیئت مدیره مجتمع گاز پارس جنوبی در سال 1402
- عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی پایان یافت
- خواص درمانی گیاه عطسه
- بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
- کنترل استرس و روشهای خاص طب سنتی برای آن
- پرسپولیس به راحتی آلومینیوم و سپاهان را شکست می دهد
- دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران/ زهرا کیانی بازهم قهرمان شد
- تداوم بارشهای رگباری در این استانها/ کوهنوردی ممنوع!
- آغاز رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکوری در استان بوشهر
- میزان تولید پتروشیمی بوشهر ۳۷ درصد افزایش یافت
- اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
- مالک جدید استقلال: به کمتر از قهرمانی آسیا رضایت نمی دهیم
- حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
- خطیر: واگذاری استقلال بزرگ ترین اتفاق بعد از قهرمانی آسیا بود
- مدیرعامل باشگاه پرسپولیس: دایی؟ اوسمار گزینه اول ماست
- رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!
- پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
- ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
- تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازیها نباید رایگان باشد
- وزیر علوم : کنکوریها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
- قیمت طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
- تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
- تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!
- مسئولیتهای اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
- عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
- کاروان خودروهای شوتی در دشتستان توقیف شد
- مستقل شدن روابط عمومیها در دستگاههای اجرایی پیگیری میشود
- هفته کارگر در بوشهر با گلباران مزار شهدا آغاز شد
- مشکلات کانالهای آبیاری و زهکشی نخیلات آبپخش پیگیری می شود
- مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
- کاروان خدمت استان بوشهر به عسلویه رسید
- مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
- مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا میشود
- بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
- آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
- امدادرسانی به خدمه شناور تانزانیایی در آبهای بوشهر انجام شد
- همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
- امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/06
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/06
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۶
- رهبر انقلاب: کارگر رکن جهش تولید است
- راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی
- نشست هماهنگی و برنامه ریزی دومین رویداد ملی خواهر برادری در بوشهر برگزار شد
- عباس عبدی: چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار میکنند