- کروناویروس میتواند سلولهای عضله قلب را از بین ببرد
- "ماهی قرمز" کرونا دارد؟
- از افزایش تعداد کم شنوایان تا چرایی آن
- توصیههایی برای پیشگیری از کمردرد در شرایط دورکاری
- فعالیت 367 دهیاری در استان بوشهر/ 35 دهیار زن در استان/ کمک 12500 میلیارد ریالی دولت به دهیاری های استان
- با درخشش بانوی دشتستانی تیم تیراندازی هیئت قم به مقام قهرمانی لیگ برتر رسید
- ساخت آیفون تاشو تا دو سال آینده
- آشپرخانه؛ سختترین قسمت خانه تکانی
- فناوریهایی رو به رشد در سال ۲۰۲۱؛ از پرداخت الکترونیک تا ابزارهای سلامتی
- کمبود قند در شیراز نداریم/ سرانه مصرف بالاست
اتحادخبر: متخصص بیماریهای عفونی و محقق ایمنیشناسی کووید ۱۹ دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا گفت: مطالعات متعدد طی چند ماه گذشته نشان داده است که از هر سه نفر مبتلا به کووید ۱۹، یک نفر دارای علائم و نشانههای طولانیتر از مدت دو هفته معمول است که این علائم نه تنها در افرادی که دارای فرمهای شدید بیماری بوده و یا در بیمارستان بستری شدند...
اتحادخبر: متخصص بیماریهای عفونی و محقق ایمنیشناسی کووید ۱۹ دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا گفت: مطالعات متعدد طی چند ماه گذشته نشان داده است که از هر سه نفر مبتلا به کووید ۱۹، یک نفر دارای علائم و نشانههای طولانیتر از مدت دو هفته معمول است که این علائم نه تنها در افرادی که دارای فرمهای شدید بیماری بوده و یا در بیمارستان بستری شدند، بوده است، بلکه در کسانی که فرمهای خفیف کووید ۱۹ را نیز داشتهاند، بروز پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا؛ دکتر استفانی لاورن در پاسخ به این سوال که چه تعداد از افراد مبتلا به کووید ۱۹، دارای علائم طولانی مدت هستند؟ گفت: میلیونها نفر در سراسر دنیا به کووید ۱۹ آلوده شده و از آن جان سالم به در بردهاند که خوشبختانه بسیاری از بازماندگان طی دو هفته پس از بیمار شدن به سلامت طبیعی خود باز میگردند، اما علائم این بیماری در برخی از بازماندگان کووید ۱۹ میتواند تا ماهها ادامه داشته باشد.
این دانشمند دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا با بیان اینکه این بازماندگان با علائم طولانیمدت را "حاملان طولانی مدت" و روند بیماری را "کووید طولانی" یا "سندرم کووید ۱۹ پس از حاد" مینامند، اظهار کرد: هولر یا حاملان طولانی مدت به کسانی گفته میشود که پس از شروع اولیه کووید ۱۹ علائم خود را ادامه بدهند.
این محقق ایمنیشناسی کووید ۱۹ افزود: مطالعات متعدد طی چند ماه گذشته نشان داده است که از هر ۳ نفر مبتلا به کووید ۱۹، یک نفر دارای علائم و نشانههای طولانیتر از مدت ۲ هفته معمول است که این علائم نه تنها در افرادی که دارای فرمهای شدید بیماری بوده و یا در بیمارستان بستری شدند، بوده است، بلکه در کسانی که فرمهای خفیف کووید ۱۹ را نیز داشتهاند، بروز پیدا کرده است.
کووید طولانی، شبیه کووید ۱۹ است
لاورن درباره علائم کووید طولانی گفت: بسیاری از حاملان طولانی مدت همان علائمی را که در طول مبارزه اولیه خود با کووید ۱۹ داشتند، مانند خستگی، اختلال شناختی، دشواری تنفس، سردرد، افسردگی، مشکل خواب و از دست دادن حس چشایی و بویایی و ... را نیز در این ایام تجربه میکنند که از دیدگاه من به نظر میرسد علائم بیماران در این بازه زمانی نسبت به زمانی که در ابتدا بیمار بودهاند، شدت کمتری دارد.
وی با تاکید بر اینکه برخی از حملکنندگان طولانی مدت کووید علائم جدیدی نیز دارند، گفت: این موارد ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و در این راستا گزارشاتی از ریزش مو تا ضربان قلب سریع و حتی افزایش اضطراب گزارش شده است.
این متخصص بیماریهای عفونی و محقق ایمنی شناسی کووید ۱۹ دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا افزود: علیرغم علائم مداوم SARS-CoV-۲، در بیشتر حمل کنندگان طولانی مدت، این علائم شاید خیلی قابل تشخیص نباشد، ضمن آنکه تاکید می کنم که بدون عفونت فعال این افراد دیگر نمیتوانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.
این محقق دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا در پاسخ به این پرسش که حمل کنندگان طولانی چه کسانی هستند، به ایسنا گفت: همانطور که قبلا گفتم، دقیق نمی توان گفت چه افرادی میتوانند حملکنندگان طولانی مدت کووید باشند، اما به نظر میرسد بیمارانی که برای کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شدهاند، به احتمال زیاد علائم طولانی مدت مداوم داشته باشند.
وی ادامه داد: در تحقیقی که در ماه ژوئیه سال ۲۰۲۰ منتشر شد، محققان ایتالیایی ۱۴۷ بیمار را که به دلیل کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده بودند را رصد کرده و دریافتند که ۸۷ درصد این افراد ۶۰ روز پس از ترخیص از بیمارستان همچنان علائم بیماری را داشته اند، ضمن آنکه یک مطالعه جدیدتر نیز که اخیرا منتشر شده است نشان داده که ۷۶ درصد از بیماران کووید ۱۹ بستری در ووهان چین، ۶ ماه پس از اولین بیماری، همچنان علائم کووید را تجربه می کنند.
لاورن به مطالعه ووهان چین اشاره کرد و گفت: مطالعه ووهان زمانی جالب است که بدانیم محققان از اقدامات عینی برای ارزیابی افرادی که علائم طولانی مدت را گزارش میکنند استفاده کردهاند.
این متخصص بیماریهای عفونی و محقق ایمنیشناسی کووید ۱۹ دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا با تاکید بر اینکه افراد حاضر در این مطالعه هنوز ۶ ماه پس از بیماری مشکلات تنفسی مداوم را گزارش میکردند، اظهار کرد: هنگامی که محققان سی تی اسکن را برای بررسی ریههای بیماران انجام دادند، در بسیاری از اسکنها لکههایی را یافتند که احتمالا نشاندهنده التهاب در جایی است که SARS-CoV-۲ باعث ذاتالریه ویروسی شده باشد.
وی ادامه داد: علاوه بر این، افرادی که در این مطالعه مبتلا به کووید ۱۹ شدید بودند، نمیتوانستند به همان سرعتی که بیماری آنها شدت کمتری پیدا کرد، راه بروند (مشکلات ریوی باعث کاهش اکسیژن ورودی از ریهها به جریان خون میشود) ضمن آنکه تاکید میشود همه این موارد ۶ ماه پس از عفونت مورد بررسی قرار گرفتهاند.
این دانشمند دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا به دیگر مطالعات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: مطالعه دیگر روی ۱۰۰ بیمار آلمانی کووید ۱۹ نشان داده که ۶۰ درصد از این افراد، دو یا سه ماه پس از ابتلا به بیماری اولیه، التهاب قلب داشتند. این بیماران آلمانی نسبتاً جوان و سالم و میانگین سنی آنها ۴۹ سال بود، ضمن آنکه بسیاری از آنها هنگام ابتلا به کووید ۱۹ نیازی به بستری شدن در بیمارستان نداشتند.
محقق ایمنی شناسی کووید ۱۹ با تاکید بر اینکه بیمارترین بیماران کووید ۱۹ تنها کسانی نیستند که از کووید طولانی رنج میبرند، افزود: بیمارانی که مورد اولیه خفیفتری از این بیماری نیز دارند و منجر به بستری در بیمارستان نمیشوند هم میتوانند علائم مداوم داشته باشند.
لاورن با بیان اینکه طبق نظرسنجی اخیر انجام شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا، ۳۵ درصد از بیماران بستری نشده در بیمارستان که دارای فرم خفیف کووید ۱۹ بودند، ۱۴ تا ۲۱ روز پس از شروع علائم، به سلامت خود بازگشتند، افزود: این موضوع فقط در افراد مسن یا افرادی که دارای شرایط سلامتی زمینهای بودند، نبوده بلکه بیست درصد از افراد سالم ۱۸ تا ۳۴ ساله که قبلاً سالم بودند نیز علائم مداوم داشتند.
وی با بیان این نکته که تحقیقات نشان میدهد یک سوم از افرادی که کووید ۱۹ داشته و در بیمارستان بستری نشدهاند نیز تا سه ماه بعد از بروز اولین علائم بیماری هنوز علائم را تجربه میکنند، به علائم این دوران طولانی نیز اشاره و تصریح کرد: جامعه پزشکی هنوز نمیداند که این علائم چه مدت ادامه دارد و یا چرا بروز پیدا میکند.
این متخصص بیماریهای عفونی و محقق ایمنیشناسی کووید ۱۹ دانشگاه ایالتی کلرادوی آمریکا با تاکید بر این موضوع که SARS-CoV-۲ بیشتر از آنچه که جامعه پزشکی شناخته باشد، به مردم آسیب میزند، خاطر نشان کرد: در دانشگاه ایالتی کلرادو، من و همکارانم در حال مطالعه بیشتری بر روی موضوع کووید طولانی مدت هستیم و بررسی میکنیم که آیا عدم تعادل سیستم ایمنی نقشی در روند طولانی شدن بیماری این افراد دارد یا خیر، ضمن آنکه در حال تلاش هستیم این موضوع را بهتر شناسایی کرده و علائم آن را درک کنیم.
تازه ترین خبرها
- کروناویروس میتواند سلولهای عضله قلب را از بین ببرد
- "ماهی قرمز" کرونا دارد؟
- از افزایش تعداد کم شنوایان تا چرایی آن
- توصیههایی برای پیشگیری از کمردرد در شرایط دورکاری
- فعالیت 367 دهیاری در استان بوشهر/ 35 دهیار زن در استان/ کمک 12500 میلیارد ریالی دولت به دهیاری های استان
- با درخشش بانوی دشتستانی تیم تیراندازی هیئت قم به مقام قهرمانی لیگ برتر رسید
- ساخت آیفون تاشو تا دو سال آینده
- آشپرخانه؛ سختترین قسمت خانه تکانی
- فناوریهایی رو به رشد در سال ۲۰۲۱؛ از پرداخت الکترونیک تا ابزارهای سلامتی
- کمبود قند در شیراز نداریم/ سرانه مصرف بالاست
- مسابقه دوچرخه سواری آقایان در شیراز برگزار میشود
- جبهه اصلاحات فارس آغاز به کار کرد
- آغاز به کار همایش ملی "آموزش در دوران کرونا" در شیراز
- قانون اساسی به صراحت میگوید جز در مواردی که اجرا به مقام معظم رهبری واگذار شده، تمام موارد برعهده دولت است / هیچ کس حق ندارد در اجرا دخالت کند
- افزایش فاصله تزریق دو دوز واکسن کرونا «اسپوتنیک وی» روسی
- مستمری اسفندماه بازنشستگان زودتر از موعد مقرر پرداخت میشود
- هشدار کولاک، یخبندان و کاهش دما از روز پنجشنبه
- رسانهها در انتشار اخبار و تبلیغات انتخابات قانونی عمل کنند
- اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد تومان به صندوق بیمه محصولات کشاورزی
- طرز تهیه یخنی نخود؛ آبگوشت خوشمزهی شیرازی
- خواص باورنکردنی شیر و عسل؛ از پاکسازی بدن تا ترمیم مو
- ساخت مسکن در استان بوشهر تسریع میشود
- ۴۰ واحد صنعتی و تولیدی راکد استان بوشهر به چرخه تولید بازگشت
- شاهین بوشهر در جایگاه هفتم جدول لیگ دسته اول فوتبال قرار گرفت
- قرار است ستاد ملی کرونا اختیاراتی برای تصمیمگیری به خوزستان بدهد
- فرهاد مجیدی به نیمکت استقلال نزدیکتر شد
- هفتصد واحد مسکونی تا پایان سالجاری به مددجویان واگذار می شود
- آغاز سومین پیشفروش تارا و فروش فوری دناپلاس توربواتوماتیک از امروز
- سفرهای نوروزی فعلا ممنوع نیست/ آمادگی برای اجرای مصوبات
- جهش آمریکایی کرونا و تردید در اثرگذاری واکسن/ آغاز توزیع واکسنهای اتحادیه کوواکس
- یکچهارم مرگهای روزانه کرونا در خوزستان / نگرانی از گسترش ویروس انگلیسی در تهران
- اینفوگرافیک / چند راه ساده برای استفادۀ بهتر کودکان از ماسک
- پل ورودی بندر گناوه افتتاح شد
- معاون دادگستری بوشهر: نتیجه انتخابات باید منجر به سربلندی نظام شود
- معاون استاندار بوشهر: شوراها حلقه ابتدایی مردم سالاری هستند
- واحدهای صنعتی و صنفی استان بوشهر تسهیلات جهش تولید دریافت میکنند
- سیزدهمین هفته نکوداشت روز بوشهر آغاز شد
- ۶ واحد تولیدی بوشهر، امتیاز صنعت سبز را کسب کردند
- "ملگل" دشتی به مرحله نهایی جشنواره روستای دوستدار کتاب راه یافت
- درخواست استاندار خوزستان برای تفویض اختیار
- آغاز تولید انبوه واکسن کرونا در ایران از هفته آینده
- خبر خوش نوبخت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
- مشخصات ظاهری چکهای جدید
- کالاهای شب عید از ۲۰ اسفند توزیع میشود
- تصاویر جدید از سریال «نونخ۳»
- تصویری دیده نشده از علی انصاریان در کنار خانواده
- رکورد ویژهی رونالدو در لیگهای مختلف
- دیدار عزیزی خادم با وزیر ورزش
- بسکتبال ایران همچنان دوم آسیا و ۲۳ جهان
- واکنش تند مهاجرانی به رای جنجالی حاجصفی