امروز: شنبه 27 دي 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 23 دي 1399 - 11:26

اتحادخبر: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید.

اتحادخبر: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. البته جاهای دیگر در ایران هم به روش‌های متفاوت این آش را می‌پزند. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید.

آش گوجه فرنگی همدان

مواد لازم

  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • سبزی (جعفری، نعنا، تره. : ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • لپه: ‎۱۵۰ گرم

آش گوجه فرنگی همدان

 

طرز تهیه

 

۱. ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز‌ها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد.

۲. برنج و لپه را شسته و با آبکش آب اضافی آن‌ها را میگیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آش به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را کم میکنیم تا غذا بپزد. سبزی‌ها را شسته و خرد میکنیم.

۳. گوجه‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میکنیم.

۴. البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.

آش گوجه فرنگی همدان

فوت‌وفن‌ها

 

۱. این آش در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آبغوره تشکیل میدهید در صورت تمایل مقدار آبغوره را زیاد کنید.

۲. اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۳. برای پوست گرفتن گوجه تنها کافیست آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را بکنید.

۴. اضافه کردن گرد غوره به جای آبغوره غذایتان را خوشمزه‌تر میکند.

۵. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخش گرفته شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • گزارش تصویری/سومین رزمایش بزرگ بسیج دریایی مردم پایه منطقه دوم دریایی سپاه پیرامون جزیره فارسی استان بوشهر
  • سه نکته از بازی پرسپولیس برازجان و پردیس خرم آباد
  • انتصاب یک دشتستانی به مدیرعاملی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی
  • غرق شدن دو کودک خواهر و برادر در روستای محمدجمالی دشتستان /عکس
  • ورود سامانه بارشی به کشور
  • 3.6 درصد افزایش ازدواج در استان بوشهر/ بیشترین اسامی نوزادان
  • اهدای خون باید به صورت مستمر و برنامه ریزی باشد
  • اعلام زمان ثبت نام داوطلبان ششمین دوره شوراهای اسلامی
  • شوخی با مسئولین
  • برگزاری دوره کارگاه سطح یک پیلاتس بانوان در شهر برازجان / تصاویر
  • تصادف در محور مواصلاتی گناوه ۲ کشته و ۳ مصدوم بر جا گذاشت
  • داستان/مرغ خیال
  • یک بوشهری به عنوان مسئول روابط بین الملل گروه اسپرت کماندو جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
  • داستان/ خدمت سربازی در عصر پنجشنبه
  • ۳۵ فقره رفع تصرف از اراضی ملی/ ۱۵ پروژه آبخیزداری در دست اجرا/ ممنوعیت قطع درخت در اراضی ملی/ تاکید بر توسعه زراعت چوب
  • .: مدرسه 1 روز قبل گفت: وزیر بهداشت میگه خطر ...
  • .: محمد 1 روز قبل گفت: چراشهرداری بندر ریگ غیرقانونی ...
  • .: دلسوز حدود 3 روز قبل گفت: ما فرزندانمان را دوست ...
  • .: بی نام حدود 3 روز قبل گفت: آقا اینا کجاشون خوشگله ...
  • .: ایرانی حدود 3 روز قبل گفت: بزرگوار به اندازه ی ...
  • .: رزمنده حدود 4 روز قبل گفت: جناب صابری و هیات ...
  • .: علیرضا حدود 4 روز قبل گفت: شناختی از نویسنده ندارم ...
  • .: علیرضا حدود 4 روز قبل گفت: عزیز دل برادر _ ...
  • .: مرتضی آز آبپخش حدود 4 روز قبل گفت: چرا وقتی جرم و ...
  • .: دنیا دیده حدود 5 روز قبل گفت: دیر زی وشاد زی! ...