امروز: شنبه 04 بهمن 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 16 دي 1399 - 11:11

اتحادخبر: اگر فلفل‌خور حرفه‌ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه‌ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید.

اتحادخبر: اگر فلفل‌خور حرفه‌ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه‌ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید.

 

طرز تهیه رب فلفل؛ فلفل‌خورها بشتابید

 

 

اگر فلفل‌خور حرفه‌ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه‌ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه رب فلفل:

  • فلفل قرمز تند درشت: ۱ کیلوگرم
  • فلفل قرمز تند ریز: ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲-۳ عدد
  • شکر: ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
  • سرکه قرمز: ۵ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید یا سرکه سیب: ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکای دودی: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت رب فلفل:

 

۱. ابتدا فلفل‌ها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس سر فلفل‌ها را جدا کرده، از وسط برش بزنید و دانه‌های وسط آن‌ها را خارج کنید.

۲. فلفل‌ها را خرد کرده و در قابلمه‌ای بریزید.

۳. حدود ۱ لیتر آب به قابلمه اضافه کنید؛ به‌طوری که تا ۲/۳ حجم قابلمه را پر کند، سپس در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۴. پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد، در قابلمه را برداشته و فلفل‌ها را زیر و رو کنید تا فلفل‌های رویی در آب جوش قرار گرفته و همه فلفل‌ها به یک اندازه حرارت ببینند، سپس مجددا در قابلمه را ببندید.

۵. اجازه دهید فلفل‌ها به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند تا کاملا نرم شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.

۶. یک صافی روی لبه ظرفی قرار دهید و فلفل‌های پخته را در صافی بریزید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس آب خارج شده از صافی را دور بریزید تا تلخی فلفل‌ها گرفته شود.

۷. اجازه دهید فلفل‌ها کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را همراه با سیر پوست گرفته در غذاساز بریزید تا به شکل پوره درآیند.
صافی را روی دهانه قابلمه قرار دهید و پوره فلفل را در آن بریزید.

۸. با پشت قاشق پوره فلفل را فشار دهید تا گوشت فلفل از صافی عبور کند و پوست آن گرفته شود.

۹. شکر، نمک، سرکه قرمز، سرکه سفید و پودر پاپریکای دودی را به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.
رب را مرتب با قاشق هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد.

۱۰. پس از حدود یک دقیقه، رب به جوش می‌آید و شروع به حباب زدن می‌کند، در این هنگام در قابلمه را بسته و حرارت را خیلی ملایم کنید.
صبر کنید تا آب رب کاملا تبخیر شود و به غلظت برسد.

۱۱. گاهی در قابلمه را برداشته و دیواره‌های قابلمه را با قاشق تمیز کنید، زیرا رب موجود در دیواره‌های قابلمه در اثر حرارت می‌سوزد و تیره می‌شود، در این صورت رنگ و طعم رب تغییر می‌کند.

۱۲. برای جلوگیری از ته گرفتن رب، حرارت را خیلی ملایم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.

۱۳. رب را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک، شکر یا سرکه اضافه کنید تا طعم آن با ذائقه شما سازگار شود.

۱۴. وقتی رب به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود.

۱۵. رب را در بطری‌های شیشه‌ای تمیز و استریل ریخته، شیشه‌ها را تکان دهید تا هوای موجود در آن‌ها کاملا خارج شود، سپس در شیشه‌ها را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بجا مانده از دیدار هفته سوم لیگ ۳ در برازجان
  • افتتاح ۶ زمین چمن فوتسال و یک سالن ورزشی و سه بوستان امید با رویکرد ورزشی در شهرستان در ایام الله دهه فجر سالجاری
  • پرداخت 562 فقره کمک هزینه جهیزیه به مددجویان کمیته امداد
  • اهتمام ویژه ای به توسعه ورزش شهرستان داریم/بازسازی چمن طبیعی فوتبال آب پخش آغاز شده است
  • چگونه پرخاشگری حاصل از شرایط پاندمی کووید ۱۹ را کنترل کنیم؟
  • "غربالگری" از خواسته‌های جدی مادران باردار / "اجبار"؛ نه مقدور است و نه اخلاقی
  • تامین کسری اعتبارات دیه محکومان معسر جرائم غیرعمد با اولویت زنان
  • عواقب سپردن گوشی‌های هوشمند به تعمیرکاران غیرمجاز
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز99/11/04
  • عناوین روزنامه‌های امروز99/11/04
  • ورزشکار بوشهری قهرمان مسابقات دو و میدانی کارگران کشور شد
  • فولاد - العین؛ بازی سرنوشت‌ساز در فروردین ۱۴۰۰
  • فال روزانه ۹۹/۱۱/۰۴
  • پیش‌خور ۵۰میلیاردی پاداش آسیایی سرخ‌ها
  • چهارمین ملی‌پوش هندبال ایران لژیونر شد
  • اجتماع فاطمیون در برازجان / تصاویر
  • انتقال مصدومین یک حادثه از شهر بوشکان به بیمارستان برازجان با اورژانس هوایی / عکس
  • دشتستان قطب کوهنوردی استان/ سنگنوردی، بدون رقیب در استان/ استقبال بالای بانوان در کوهنوردی
  • معارفه رئیس جدید هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی دشتستان برگزار شد / تصاویر
  • عضویت زاهدی فرد در هیئت رئیسه انجمن مینی فوتبال فدراسیون همگانی کشور / تصاویر
  • قربانیان کوچک
  • درختکاری در برازجان به مناسبت روز هوای پاک
  • صعود قله پراس توسط کوهنوردان باشگاه سهند برازجان/تصاویر
  • آئین کاشت نهال به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در برازجان
  • گوجه فرنگی گلخانه‌ای دشتستان در آستانه‌ی ورود به بازارهای داخلی و خارجی/تصاویر
  • درختکاری کارخانه سیمان دشتستان در روستای راهدار / تصاویر
  • گزارش تصویری / دومین پیروزی پرسپولیس برازجان در لیگ دسته ۳ کشور
  • مردم سالاری (دموکراسی) در شاهنامه
  • پاکسازی رسوبات حاصل از سیلاب در سامانه انتقال شبانکاره
  • نقاشی های دیواری به مناسبت روز هوای پاک
  • انتصاب سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان بوشهر / تصویر حکم
  • برای رسیدن به المپیک ۲۰۲۴ می جنگم/ مسئولین رشته جودو را نمی شناسند/ چهار سال عضویت مستمر در تیم ملی جودو
  • محمد حسین زاهدی فرد رئیس هیات ورزشهای همگانی استان بوشهر شد
  • حاج قاسم فاتح خاکریز معرفت
  • گزارش تصویری/سومین رزمایش بزرگ بسیج دریایی مردم پایه منطقه دوم دریایی سپاه پیرامون جزیره فارسی استان بوشهر
  • انتخابات یا انتصابات؟!
  • کوهپیمایی باشگاه سهند برازجان در مسیر غارجمبلی/تصاویر
  • بازدید معاون استاندار بوشهر از پروژه در حال احداث مجتمع فرهنگی شهید سلیمانی برازجان /تصاویر
  • افزایش 37 درصدی تخت های فعال تامین اجتماعی استان/ به زودی همه شهرستان های استان دارای درمانگاه خواهند شد/ افتتاح بزرگ ترین پلی کلینیک تخصصی سرپایی استان تا پایان سال در برازجان
  • بوشهرِ ما یا بوشهر شما؟
  • اجتماع فاطمیون در برازجان / تصاویر
  • کراسفیت سبکی برای زندگی/ رشته مچ اندازی برای بانوان برازجانی در آینده ای نزدیک
  • انتقال مصدومین یک حادثه از شهر بوشکان به بیمارستان برازجان با اورژانس هوایی / عکس
  • سه نکته از بازی پرسپولیس برازجان و پردیس خرم آباد
  • غرق شدن دو کودک خواهر و برادر در روستای محمدجمالی دشتستان /عکس
  • .: امراله مهماندوست حدود 2 روز قبل گفت: متاسفانه شهر خنج در ...
  • .: ش حدود 3 روز قبل گفت: خانمی که کارگر مزرعه ...
  • .: ح-م حدود 3 روز قبل گفت: باعرض سلام. لطفا بفرماییددرکدام ...
  • .: سیدامیرحسین حدود 4 روز قبل گفت: سکان دار موسیقی دواری ...
  • .: رضا صمدی حدود 4 روز قبل گفت: سلام چراپیگیری سهمیه بیمه ...
  • .: بی خانمان حدود 4 روز قبل گفت: بعضی ها فقط حرف ...
  • .: ایرانی حدود 4 روز قبل گفت: باسپاس ازتمامی دست اندرکاران ...
  • .: رضوی حدود 5 روز قبل گفت: بادرود وسپاس از زحمات ...
  • .: دنیز حدود 6 روز قبل گفت: پروتکل بهداشتی را رعایت ...
  • .: سیاح حدود 6 روز قبل گفت: احسنت بر پژوهشگر و ...