- گزارشی از ابتلا به کرونا در مدارس طی این چند روز نداشته ایم/درخواست صدور مجوز استخدامی جدید
- قایدی بهترین بازیکن جوان آسیا شد/ عبدی در رده دوم
- چطور در طول روز دچار کمبود انرژی نشویم؟
- اینفوگرافیک / چند توصیه ساده برای سلامت چشمها
- اجرایی شدن عملیات ۱۷۵۰ واحد مسکن مددجویی همزمان با آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در استان بوشهر
- راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان بوشهر به صورت مجازی برگزار میشود
- درمان طبیعی گلو درد با چند پیشنهاد خانگی
- طرز تهیه سوپ جو؛ پیشغذای خوشمزه و رژیمی
- سنجش مهارت و تعیین صلاحیت حرفه ایی بیش از 3 هزار نفر در استان بوشهر
- تاسیس خانهی قرآن و عترت شهدای تخریب برازجان با همت شهرداری
اتحادخبر: زرشک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی کردن زعفران، زرشک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما یاد بدهیم.
در تهیهی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه میتوان از سینه، فیله یا ران مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت جداگانه سرو شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه میکنند و برای اینکه برنج خوب قد بکشد، آن را آبکش میکنند.
طرز تهیهی این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که ما به شما یاد میدهیم، میتوانید آن را خوشمزهتر و مجلسیتر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.
مواد لازم برای ۳ نفر
- ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
- آب پرتقال: ۲ پیمانه
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
- زرشک: سه چهارم پیمانه
- خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
- خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- کره: ۵۰ گرم
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه آب یک عدد هل و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از به جوش آمدن، تکههای مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. سپس مرغها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغها، آنها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید.
۲. زمانی که مرغها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز رنده شده را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمهای رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.
بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.
۳. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.
۴. بعد از به جوش آمدن سس، مرغها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آنها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.
نکته: ۲ ساعت آخر پخت باید قسمت گوشتی مرغها به سمت کف تابه باشند.
۵. در زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشکها که از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کردهاید را آبکش و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشکها اضافه کنید و با هم تفت دهید.
۶. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پسته و زعفران را به زرشک اضافه و مخلوط کنید. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید تا بعد از کشیدن برنج سفید در ظرف، این مخلوط را روی آن بریزید.
۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن انداخت، کاملا پخته و جا افتاده است.
۸. نوش جان.
تازه ترین خبرها
- گزارشی از ابتلا به کرونا در مدارس طی این چند روز نداشته ایم/درخواست صدور مجوز استخدامی جدید
- قایدی بهترین بازیکن جوان آسیا شد/ عبدی در رده دوم
- چطور در طول روز دچار کمبود انرژی نشویم؟
- اینفوگرافیک / چند توصیه ساده برای سلامت چشمها
- اجرایی شدن عملیات ۱۷۵۰ واحد مسکن مددجویی همزمان با آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در استان بوشهر
- راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان بوشهر به صورت مجازی برگزار میشود
- درمان طبیعی گلو درد با چند پیشنهاد خانگی
- طرز تهیه سوپ جو؛ پیشغذای خوشمزه و رژیمی
- سنجش مهارت و تعیین صلاحیت حرفه ایی بیش از 3 هزار نفر در استان بوشهر
- تاسیس خانهی قرآن و عترت شهدای تخریب برازجان با همت شهرداری
- پیشنهاد واگذاری «ایستگاه ماهواره شیراز» برای اسکان سیل زدگان سال ۹۸
- ضرورت ثبت مشخصات ۵۰ قلم کالا در سامانه جامع انبارها
- آموزش هاي مهارتي در بيش از 30 روستاي شهرستان دشتي ارايه مي شود
- جشنواره طنز مکتوب شهروندی در شیراز برگزار می شود
- فارس رتبه چهارم پرداخت تسهیلات کرونا را کسب کرد
- افزایش ۴ تا ۱۲ درجهای دمای هوای کشور
- افزایش ۲۰ درصدی تعرفه خدمات مراقبت در منزل معلولان و سالمندان
- خطر افزایش کرونا در کودکان با بازگشایی مدارس / علایم سندروم "میس" در کودکان مبتلا
- ۱۰ تا ۱۳ درصد مزارع میگو درگیر بیماری لکه سفید شدند
- تهویه کلاس های درس در فواصل زمانی کوتاه/چند توصیه به خانواده ها برای فرستادن فرزندشان به مدرسه
- ارزش واقعی سهام عدالت چقدر است؟
- چرا زنان سیاستمدار طیف رنگ بنفش را در مراسم تحلیف جو بایدن انتخاب کردند؟
- مدیریت درمان تامین اجتماعی بوشهر موفق به دریافت گواهینامه ایزو شد
- پیش فروش ۷ محصول ایرانخودرو برای تحویل آبان تا دی ۱۴۰۰
- افزایش ابتلا به کرونا در ۲ رده سنی/نتیجه عادی انگاریها تا دو هفته دیگر
- کمبارشی در ایران نگران کننده است/پیشبینی خشکسالی شدید و متوسط تا پایان سال آبی
- ظرفیت تولید سیمان در استان بوشهر افزایش یافت
- برداشت روزانه گاز از میدان مشترک پارسجنوبی به ۶۸۰میلیون مترمکعب رسید
- ۲.۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض به سیل زدگان بوشهر پرداخت شد
- عوارض ساخت و ساز در بوشهر مشمول جایزه ۲۰ درصدی شد
- زنجیره تولید گوشت مرغ در استان بوشهر تکمیل میشود
- زیرساختهای آموزشی شهرستان دشتستان باید تقویت شود
- تیم کوهنوردان آزاد برازجان به کل پس نده صعود و گره دیو را پیمایش کردند
- تامین سیمان نیاز مردمی و پروژهای عمرانی در اولویت است
- استفاده از پهپاد برای سرشماری پرندگان مهاجر در استان بوشهر
- ۲۱۶ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان تخریب شد
- زمینه عرضه مستقیم گوجه فرنگی بوشهر در استانهای دیگر فراهم شود
- اگر این ۷ نشانه را حس کردید، حتما تیروئید دارید
- افزایش قیمت مرغ و شکر غیرقانونی است
- سنگ ۳.۹میلیارد سالهی ماه در کاخ سفید
- علت افزایش قیمت سبزی
- سازمان غذا و دارو: فقط برای یک ماه انسولین داریم
- «لری کینگ»، مجری سرشناس آمریکایی درگذشت
- از مرام استقلالیها تا رعایت پروتکلهای بهداشتی
- مهدی ترابی در آستانه بازگشت به پرسپولیس؟ (عکس)
- روح فرهاد مجیدی در کالبد احسان حاجصفی!
- نفت آبادان - سپاهان؛ با طعم صدرنشینی
- نبرد بوشهریها به سود مرد توئیتری (عکس)
- استقلال 0- سایپا 1؛ فرصتهایی طلایی خراب شد
- فال روزانه ۹۹/۱۱/۰۵