امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 آبان 1399 - 10:51
اتحادخبر: آیا تابه‌حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ در در این مطلب با رسپی مخصوص اینا گارتن برای غذایی بسیار لذیذ همراه ما باشید.

اتحادخبر: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

 

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

 

رسپی مخصوص اینا گارتن برای مرغ لیمویی با پارمزان

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ اینا گارتن بدون شک یکی از شناخته‌شده‌ترین و ثروتمندترین سرآشپز‌های دنیاست که نامش به تنهایی نیز به عنوان برندی در آشپزی به حساب می‌آید.

 

اینا گارتن کیست؟

 

اینا گارتن با نام اصلی اینا رزنبرگ گارتن در ۲ فوریه ۱۹۴۸ در بروکلین نیویورک به دنیا آمد. علاقه وی به آشپزی از همان دوران کودکی آغاز شد. به گفته خودش مادرش در کودکی مخالف حضور او در آشپزخانه و پختن غذا بود، زیرا اصرار داشت که اینا باید به انام تکالیف مدرسه‌اش بپردازد.

بعد‌ها و پس از ازدواج، علاقه‌ی اینا به آشپزی هرروز بیشتر شد و سفر او به فرانسه باعث شد که او به آشپزی خاص فرانسه گرایش پیدا کند. مطالعه کتاب‌های مختلف آشپزی باعث شد که پیشرفت خوبی در این زمینه کند و از سویی حضور او در کاخ سفید به عنوان تحلیلگر برنامه و بودجه سیاست‌های هسته‌ای کاخ سفید سبب گشت که اینا گارتن سرمایه بسیار خوبی برای خود جمع کرده و بتواند فروشگاه مواد غذایی «کنتس پابرهنه» را تاسیس نماید.

تشویق نزدیکان اینا گارتن به آشپزی سبب گشت که او فعالیت‌هایی در زمینه آشپزی از جمله تالیف کتاب، تهیه موادغذایی با برند و نام مخصوص خود و همچنین اجرای برنامه در شبکه فود نتوورک انجام دهد. کتاب‌های آشپزی این سرآشپز مشهور نیز با همان نام «کنتس پابرهنه» به چاب رسیدند و افزایش محبوبیت و شهرت او را به همراه داشتند.

خوردن غذایی با رسپی مخصوص این سرآشپز مشهور می‌تواند با لذت چندین برابر برایتان همراه باشد. در ادامه با برترین‌ها و رسپی مخصوص اینا گارتن برای غذایی بسیار لذیذ همراه باشید.

رسپی مخصوص اینا گارتن برای مرغ لیمویی با پارمزان

رسپی مخصوص اینا گارتن برای مرغ لیمویی با پارمزان

 

سینه مرغ یکی از پر کاربردترین و البته لذیذترین گوشت‌ها می‌باشد که البته طرفداران بسیار زیادی نیز دارد. رسپی‌های مختلفی برای طبخ سینه مرغ با انواع طعم‌ها به وجود آمده‌اند. شاید بسیاری از این رسپی‌ها را امتحان کرده باشید، اما مطمئنا هنوز بسیاری از روش‌های طبخ این گوشت لذیذ را امتحان نکرده‌اید.

پختن سینه مرغ با پنیر پارمزان یکی از انواع روش‌های طبخ پرطرفدار این گوشت سفید است. رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص اینا گارتن برای مرغ با پارمزان را خواهید خواند. پس با برترین‎ها همراه باشید.

 

مواد لازم:

  • ۴ الی ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ فنجان آرد سفید
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق غذاخوری آب
  • ۱ و نیم فنجان آرد سوخاری
  • نصف فنجان پنیر پارمزان
  • ۱۵۰ گرم کره
  • روغن زیتون برای سرخ کردن به میزان لازم
  • سس لیمو (که در ادامه طرز تهیه آن را نیز گفته‌ایم)

مواد لازم برای تهیه سس لیمو:

  • ¼ فنجان آب لیموی تازه
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • ¼ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

رسپی مخصوص اینا گارتن برای مرغ لیمویی با پارمزان

 

طرز تهیه:

 

مرحله اول: سینه‌های مرغ را تا حدی بکوبید که ضخامت آن‌ها بسیار کمتر شود. برای این کار می‌توانید از وردنه و یا گوشتکوب استفاده کنید.

 

مرحله دوم: در یک بشقاب نسبتا بزرگ آرد، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. در بشقاب دیگری تخم مرغ‌ها را بشکنید و یک قاشق آب را به آن اضافه کنید. در یک بشقاب سوم هم پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با یکدیگر مخلوط کنید.

 

مرحله سوم: سینه‌های مرغ را ابتدا در بشقاب اول به خوبی بخوابانید تا هر دو طرف آن به ترکیب آرد و نمک و فلفل آغشته شود. سپس هر دو طرف سینه مرغ را به مواد بشقاب دوم یعنی ترکیب تخم مرغ و آب آغشته کنید و در آخر دو طرف سینه مرغ را به آرد سوخاری و پنیر پارمزان آغشته کنید.

مرحله چهارم: ۱ قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک تابه‌بزرگ بریزید و ۲ یا ۳ عدد از سینه‌ها را داخل آن قرار دهید و روی شعله‌ی معمولی اجازه دهید ۳ دقیقه هر طرف سینه مرغ‌ها بپزند. پس از اینکه مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند آن‌ها را از داخل تابه بیرون آورید و سپس ۱ قاشق غذاخوری دیگر کره اضافه کنید و بقیه سینه‌های مرغ را داخل آن قرار دهید تا آن‌ها نیز به خوبی سرخ شوند.

 

مرحله پنجم: در یک کاسه‌ی کوچک آب لیموی تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا سس لیمو حاصل شود.

مرحله ششم: هر سینه مرغ را داخل بشقابی قرار دهید، سس لیمو را روی آن بریزید و کمی پنیر پارمزان رنده‌شده روی آن بریزید. برای تزئین روی آن‌ها نیز می‌توانید از سبزی و یا کاهو استفاده کنید.

رسپی مخصوص اینا گارتن برای مرغ لیمویی با پارمزان

نکاتی در ارتباط با مرغ لیمویی با پارمزان

  • طرز تهیه بالا مناسب ۶ نفر است.
  • زمان آماده‌سازی غذا حدود ۳۰ دقیقه است.


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • دکتر مهدی یوسفی در یک نگاه
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • آئین استقبال از مسافرین و مهمانان نوروزی در شهر دالکی / تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: اسماعیل حدود 5 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 5 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 6 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 8 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 9 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 10 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 13 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 13 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...