- یوسفی؛ مدیری با نگاه فرهنگی
- تاجگردون: ۱۴۰۳ سال خیلی سختی است / رأی ندادن خاتمی یک علامت است
- تصاویر دیدنی از تیپ و استایل نوروزی پریناز ایزدیار
- طارمی- آزمون و حالا قایدی: چه خط حملهای!
- مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
- جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ جزییات و زمان اعمال
- بیش از ۸.۵ میلیون تردد در جادههای بوشهر ثبت شد
- دکتر یوسفی؛ معتقد و عامل به تعامل صنعت نفت با محیط پیرامون
- مدیری با اشراف کامل
- قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
اتحادخبر: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز میباشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنرها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ میکند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آنها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.
بی شک هر هنرمندی، به واسطهی روحیهی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقهمند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخششها و هدیههاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتابهای آشپزی و برگزاری کلاسها و ساخت برنامههای مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بینظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقهمندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی میباشد.
شاید بسیاری از غذاها را پیشتر با رسپیهای مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذاهایی را با رسپی بهترین سرآشپزهای دنیا امتحان کنید؟ به مناسبت روز جهانی سرآشپز به سراغ یکی از سرآشپزهای معروف دنیا رفتیم تا رسپی یک غذای خوشمزه و رژیمی را برای شما به اشتراک بگذاریم. بدون شک گوردون رمزی یکی از بهترین سرآشپزهای حال حاضر میباشد که در سطح جهانی به شهرت و محبوبیت رسیده است.
گوردون رمزی کیست؟
گوردون رمزی متولد ۸ نوامبر ۱۹۶۶ در اسکاتلند است که به عنوان یکی از بهترین، شناخته شدهترین و البته ثروتمندترین آشپزهای سراسر دنیا به حساب میآید. این سرآشپز حرفهای، در ۱۹ سالگی وارد رشته هتلداری دانشگاه آکسفورد شد. سپس با گذر زمان به آشپزی روی آورد و در سال ۱۹۹۸ اولین رستوران خود را افتتاح کرد. گوردون رمزی همچنین یکی از چهرههای تلویزیونی بسیار شناخته شده است.
رستوران اصلی گوردون رمزی با نام خود او در چلسی لندن قرار دارد. این رستوران توانسته از سال ۲۰۰۱ تا کنون ۳ ستاره مهم میلچین را دریافت کند. به صورت کلی میتوان گفت که به مجموعه رستورانهای او در سراسر کشور، مجموعا ۱۶ ستاره میلچین اهدا شده است و این موضوع افتخار بزرگی برای گردون رمزی میباشد.
این آشپز شناختهشده همچنین در سال ۲۰۱۵ توسط مجله فوربس، به دلیل دریافت درآمد ۶۰ میلیون دلاری در یک سال، در لیست پردرآمدترین افراد مشهور آن سال قرار گرفت. رتبه گوردون رمزی در این لیست ۲۱ بود و قرار گرفتن در این رتبه و در این لیست برای یک آشپز کمتر دیده شده بود.
خوردن غذایی با رسپی مخصوص این سرآشپز مشهور میتواند با لذت چندین برابر برایتان همراه باشد. در ادامه با برترینها و رسپی مخصوص گوردون رمزی برای غذایی بسیار لذیذ و رژیمی همراه باشید.
رسپی مخصوص گوردون رمزی برای کیک کدو سبز و سبزیجات
از آن جایی که امروزه بسیاری از افراد به دنبال تناسب اندام میباشند و سعی دارند رژیم غذایی خود را بر پایهی غذاهای کم کالری و سبزیجات تنظیم کنند، رسپی غذاهای گیاهی و سبزیجات بسیار افزایش یافته و همچنین ابتکار بسیاری نیز برای تهیه غذاهای گیاهی جدیدتر خرج میشود. یکی از غذاهای لذیذ بسیار محبوب میان گیاهخوران در سراسر جهان، کیک کدو سبز و سبزیجات میباشد. این غذا با رسپیهای مختلفی چه در رستورانها و چه در وبسایتهای مختلف یافت میشود.
پختن این غذای لذیذ با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناختهشده میتواند برایتان لذتبخشتر بوده و طعم بینظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص گوردون رمزی برای اسپاگتی با کره بادام زمینی را خواهید خواند. پس با برترینها همراه باشید.
مواد لازم:
- ۲ عدد هویج پوستکنده و رنده شده
- ۱ عدد کدو سبز رنده شده
- ۵۰۰ گرم پنیر هالومی رنده شده
- ۲ الی ۴ عدد پیازچه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری برگ نعنای خرد شده
- ۲ عدد تخم مرغ هم زده
- ۲ الی ۴ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
- روغن زیتون برای سرخ کردن
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: ابتدا هویج و کدو سبز رنده شده را داخل یک آبکش و یا صافی بریزید و سپس روی آنها مقدار کمی نمک بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را روی یک کاسه قرار دهید تا ۵ دقیقه آبکشی شوند. بعد از ۵ دقیقه آنها را داخل یک دستمال با قدرت جذب آب بریزید و آنها را بچلانید تا آب هویج و کدو سبز کامل از بین برود.
مرحله دوم: ترکیب هویج و کدو سبز را به همراه پیازچه، پنیر هالومی، گشنیز و نعنا داخل یک کاسه بریزید و به خوبی با هم مخلوطشان کنید. حال تخم مرغ زدهشده و نمک و فلفل سیاه را به این مخلوط اضافه کنید و مجددا به خوبی هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به ترکیب اضافه کنید. مخلوط باید به میزان کافی چسبنده و خمیری شود. اگر خمیری و چسبندگی آن به نظرتان کافی نبود، مجددا مقداری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. مخلوط را به ۸ توپک با ضخامت ۱ سانتیمتر و یا ۱۶ توپک کوچکتر تقسیم کنید. توپکها را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرند.
مرحله سوم: حال زمان سرخ کردن آنهاست. یک ماهیتابه با عمق زیاد را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و توپکها را تا زمانی که به خوبی طلایی شوند، سرخ کنید.
مرحله چهارم: کیک کدوسبز و سبزیجات آماده است. میتوانید آن را با پیاز و جعفری کنار آن سرو کنید.
نکاتی در ارتباط با کیک کدو سبز و سبزیجات
- دستور پخت گفته شده مناسب ۴ نفر میباشد.
- میتوانید این غذا را با سس چیلی میل بفرمایید.
- میزان نمک و فلفل را نسبت به طبع خود اضافه کنید.
تازه ترین خبرها
- یوسفی؛ مدیری با نگاه فرهنگی
- تاجگردون: ۱۴۰۳ سال خیلی سختی است / رأی ندادن خاتمی یک علامت است
- تصاویر دیدنی از تیپ و استایل نوروزی پریناز ایزدیار
- طارمی- آزمون و حالا قایدی: چه خط حملهای!
- مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
- جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ جزییات و زمان اعمال
- بیش از ۸.۵ میلیون تردد در جادههای بوشهر ثبت شد
- دکتر یوسفی؛ معتقد و عامل به تعامل صنعت نفت با محیط پیرامون
- مدیری با اشراف کامل
- قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
- یک فروند شناور گردشگری بدلیل هنجار شکنی در بوشهر توقیف شد
- اگر رسایی به هیئت رئیسه برود باید برای مجلس تاسف خورد!
- اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
- مبالغ جرایم رانندگی بهروزرسانی شد
- توئیت معنادار حسن روحانی
- در آینده یکی از خبر ساز ترین باشگاههای فوتبال پایه ایران خواهیم بود
- هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
- دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر منصوب شد
- استان بوشهر در اغلب شاخصهای اقتصادی رتبه اول تا پنجم را دارد
- توجه ویژه به کالای تهلنجی و تعاونی مرزنشینان در استان بوشهر
- ۹۶۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دشتستان انجام شد
- ۵۰ کلاس درس در شبانکاره برای اسکان مسافران نوروزی آماده شد
- همه دستگاهها برای کاهش وقوع جرایم همکاری کنند
- موارد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی استان بوشهر بررسی شد
- ۵۷ هزار مسافر نوروزی در مدارس شهرستان گناوه اسکان داده شدند
- شهروندان و مسافران از اسکلههای مجاز در بوشهر استفاده کنند
- ۹۰ هزار مسافر وارد شهرستان عسلویه شد
- ۱۸۰۰ سما کارت بین توانخواهان بهزیستی استان بوشهر توزیع شد
- ۱۶۷ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان بوشهر جابجا شد
- ۲ ورزشکار بوشهری به اردوی تیم ملی بسکتبال جوانان دعوت شدند
- ترسم ای فَصاد گر فصدم کنی/ تیغ را ناگه تو برلیلی زنی
- جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان بوشهر در استانداری
- لیگ برتری شدن تیم پارس جنوبی هیچگاه از ذهن مردم جم و جنوب استان پاک نخواهد شد
- غیبت آزمون به تیم ملی لطمه نمی زند/ جوان گرایی اتفاقی مثبت بود
- سپاهان از فردا تمریناتش را آغاز میکند
- معاون رئیسی: گفتهایم در پایان ۱۴۰۷ تورم باید تک رقمی شود / توانستهایم در سیاست خارجی گامهای بلندی برداریم / ما عضو شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا شدیم
- ارسال پُستی شیرخشک در ایام نوروز/ نگران کمبود شیرخشک نباشید
- وضعیت دارو در سالی که گذشت/ از صادرات تا مطالبات داروخانهها
- بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟
- ۷۰ درصد از اعتبارات سرمایهای استان بوشهر تخصیص یافت
- شناورهای تفریحی که هنجارهای اجتماعی را رعایت نکنند توقیف می شوند
- نجات ۳ نفر در ساحل گناوه/ امدادرسانی به یک فروند جت اسکی انجام شد
- ۴۵ کمپ اسکان گردشگران در استان بوشهر ایجاد شد
- آب های استان بوشهر متلاطم و مواج است/شنا و دریاگردی ممنوع
- مدیری پیشرو در مسئولیت های اجتماعی
- برای دوستم مهدی یوسفی/ در ستایش خرد
- ایران حملات تروریستی در مسکو را محکوم کرد
- میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود
- برنامه فشرده سپاهان در سال جدید/ هر ۳/۵ روز یک بازی در لیگ!
- مهمترین پروژههای فضایی سال ۱۴۰۳