امروز: سه شنبه 06 آبان 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 24 مهر 1399 - 21:04

اتحادخبر: جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.

اتحادخبر: جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.

طرز تهیه جوجه‌چینی؛ بیخیال لاغری شوید

جوجه‌چینی را معمولا در رستوران‌ها و آن هم نه در همه رستوران‌ها بلکه یک جای مطمئن و خاص می‌خوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم روند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.

 

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی:

  • پیاز: ۱ عدد
  • شیر: ½ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • آرد گندم: به اندازه کافی
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • ماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوان
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت جوجه چینی:

 

۱. ابتدا در قابلمه‌ای شیر را می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس زرده تخم مرغ‌ها را از سفیده آنها جدا می‌کنیم و در کاسه‌ای جداگانه می‌ریزیم و سفیده‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زرده‌ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه می‌کنیم.

 

۲. بکینگ پودر را نیز روی مایه می‌ریزیم و مواد را مخلوط می‌کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می‌کنیم تا در مایه گلوله نشود. به‌حدی آرد گندم می‌ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده‌مان اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سینه‌های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و از گوشت مرغ رشته‌هایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش می‌دهیم.

 

۳. سپس رشته‌های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه‌ای بزرگ قرار می‌دهیم و پیاز را پوست می‌گیریم، آبکش می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و روی سینه مرغ‌ها می‌ریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ می‌ریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می‌ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ‌ها آغشته می‌کنیم.

 

۴. روی کاسه سلفون می‌کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. سس را از یخچال بیرون می‌آوریم و ترجیحا در تابه‌ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می‌ریزیم که مرغ‌های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می‌گذاریم تا به مرور زمان داغ شود. سپس برش مرغ‌ها را دانه دانه بر می‌داریم و در سس قرار می‌دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار می‌دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی‌های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می‌آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بانویی که برای اولین بار رشته پیلاتس را به برازجان آورد / مسئولین جلوی افرادی که بدون هیچ استانداردی در خانه کار می کنند را بگیرند
  • فاجعه ای مهیبتر از کرونا پس از کرونا
  • پیام تسلیت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت شهادت دومین شهید مدافع سلامت تامین اجتماعی بوشهر
  • طرز تهیه ترشک انار؛ ملس و خوشمزه
  • حادثه رانندگی در شهرستان دیر بوشهر ۲ کشته برجای گذاشت
  • برنامه‌های سیاسی، عبادی و فرهنگی در هفته وحدت استان بوشهر تدوین شد
  • جذب پزشک متخصص در شهرستان دشتستان ۲۰ درصد افزایش یافت
  • برگزاری تست داوران کشوری استان در حضور رئیس کمیته داوران فدراسیون / تصاویر
  • نتایج نهایی آزمون ارشد وزارت بهداشت امروز اعلام می‌شود
  • شوخی با مسئولین
  • ساخت دریچه و آب بند جدید جهت تنظیم آب در کانال های آبیاری شبکه دالکی در بخش سعدآباد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز99/08/05
  • اهدای عضو در استان بوشهر جان ۲۲۰ بیمار نیازمند را نجات داد
  • عناوین روزنامه‌های امروز99/08/05
  • دیدار صمیمی علی دایی و فرهاد مجیدی
  • کاهش اقدام به خودکشی در دشتستان / ۱۷۰۰ دانش آموز بی بضاعت نیازمند تبلت / افزایش ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی
  • ساعتی با زنان سبزی فروش در بازار برازجان/ تصاویر
  • این ره که تو میروی به ترکستان است
  • بانویی که برای اولین بار رشته پیلاتس را به برازجان آورد / مسئولین جلوی افرادی که بدون هیچ استانداردی در خانه کار می کنند را بگیرند
  • نشست شورای اداری دشتستان / تصاویر
  • اعتراض اهالی روستای گلدشت دشتستان به زمین خواری در حریم سد رئیسعلی
  • بازدید معاون عمرانی استاندار و شهردار جدید بوشهر از پروژه‌های اولویت‌دار مرکز استان/تصاویر
  • ویدیو/ رژه یگان اسب سوار ناجا در تهران
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1113
  • فاجعه ای مهیبتر از کرونا پس از کرونا
  • نگرشی بر حماسه ی کهن یادگار زریران
  • سد معبر تضییع حقوق شهروندان است/اتاق اصناف با هر گونه تخلف برخورد قاطعانه می کند+تصاویر
  • پیام تسلیت مدیر درمان به مناسبت شهادت دومین شهید مدافع سلامت تامین اجتماعی بوشهر
  • نقدی بر نگرش پسرکشی در شاهنامه (۴)
  • فال روزانه ۹۹/۰۷/۳۰
  • استارت طرح آوای ورزش در همسایگی در شهر برازجان / تصاویر
  • سه قطعه كوتاه هارمونيك به بهانه پرواز استاد شجريان
  • نوبت دهی شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در بوشهر اینترنتی شد
  • یک بوشهری عضو هیأت مدیره هولدینگ شرکت سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی کشور شد
  • کاهش اقدام به خودکشی در دشتستان / ۱۷۰۰ دانش آموز بی بضاعت نیازمند تبلت / افزایش ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی
  • تکواندو مصداق احترام، شرافت، سرسختی و شکست ناپذیری ست
  • ساعتی با زنان سبزی فروش در بازار برازجان/ تصاویر
  • میدان شهید سپهبد قاسم سلیمانی در اهرم افتتاح شد / تصاویر
  • بازگشت محدودیت‌هایی کرونایی به مناطق قرمز استان
  • این ره که تو میروی به ترکستان است
  • جنگ خانمان سوز است و مخالف آن هستم/ اکثر جراحت رزمندگان برخورد ترکش بود/ خاطره ای جالب ولی نادر
  • معرفی مداحان برازجانی(5)
  • بانویی که برای اولین بار رشته پیلاتس را به برازجان آورد / مسئولین جلوی افرادی که بدون هیچ استانداردی در خانه کار می کنند را بگیرند
  • عملیات اجرایی پروژه بوستان روستای قلعه سفید دشتستان آغاز شد/ تصاویر
  • گزارش تصویری/رعایت پروتکل های بهداشتی در بازار روز برازجان