- نقدی بر مجموعه داستان " خینجوشون " اثر مختار فیاض
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
اتحادخبر: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز میباشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنرها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ میکند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آنها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.
بی شک هر هنرمندی، به واسطهی روحیهی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقهمند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخششها و هدیههاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتابهای آشپزی و برگزاری کلاسها و ساخت برنامههای مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بینظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقهمندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی میباشد.
شاید بسیاری از غذاها را پیشتر با رسپیهای مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذاهایی را با رسپی بهترین سرآشپزهای دنیا امتحان کنید؟ سانجیو کاپور یکی از مشهورترین سرآشپزهای جهان میباشد که توانسته با رسپیهای کمنظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد. در این مطلب با برترینها همراه باشید تا رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای یکی از غذاهای بینظیر هندی را با شما در میان بگذاریم. شکموها، این مطلب را از دست ندهید.
سانجیو کاپور کیست؟
یکی از شناخته شدهترین سرآشپزهای دنیا، سانجیو کاپور از کشور هند میباشد. این سرآشپز ۵۶ ساله که علاوه بر آشپزی به تجارت نیز میپردازد، نویسنده کتاب آشپزی و متخصص رستوران در هند است. سانجیو کاپور برنامههای تلویزیونی متنوع آشپزی را در طول سالها ساخته است که یکی از اصلیترین آنها برنامهای با عنوان Khana Khazana است. این برنامه یکی از طولانیترین برنامههای آشپزی در آسیا به حساب میآید.
سانجیو کاپور در سال ۲۰۱۱ یک شبکه اچ دی تلویزیونی به نام food food و با موضوعیت آشپزی افتتاح کرد. او همچنین به عنوان بخشی از هیئت آشپزی بینالمللی هواپیمایی سنگاپور انتخاب شد. رسپیهای مخصوص سانجیو کاپور برای غذاهای بینظیر هندی در سر تا سر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.
رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای غذای هندی «راجما پوری»
غذاهای هندی به دلیل داشتن ادویهها و چاشنیهای بینظیر در سراسر دنیا محبوبیت بسیار زیادی دارند. رستورانهای هندی بسیار زیادی در سراسر دنیا و همچنین در کشور ما وجود دارند که عاشقان غذاهای هندی و تمام کسانی که قصد تجربه طعمهای بینظیر غذاهای هندی را دارند میتوانند به آنها مراجعه کنند. اما لذت خوردن غذاهای هندی زمانی دو چندان میشود که خودتان دست به کار شده و در خانه اقدام به پخت این غذاها کنید.
راجما پوری یکی از غذاهای محبوب هندی میباشد که علاوه بر داشتن دستور پخت ساده، طعمی فوقالعاده و کمنظیر نیز دارد. رسپیهای متنوعی از این غذای پر طرفدار هندی وجود دارند، اما مگر میشود از رسپی مخصوص بزرگترین سرآشپز هند به این سادگیها گذشت؟ در ادامه دستور پخت مخصوص سانجیو کاپور برای این غذای لذیذ آسیایی را خواهید خواند. با برترینها همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه راجما پوری:
- ۱ و نیم فنجان آرد گندم
- نصف فنجان پورهی لوبیا قرمز
- یک قاشق غذاخوری پودر گراماسالا (ادویه هندی)
- نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
- نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل تند
- یک چهارم قاشق غذاخوری پودر گشنیز
- یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زیره
- نصف قاشق غذاخوری روغن حیوانی
- ۲ قاشق روغن برای خمیر و مقداری برای سرخ کردن
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: آرد گندم را در ظرفی بریزید و پوره لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید. گراماسالا، زردچوبه، فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و روغن حیوانی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
مرحله دوم: به ترکیب حاصل شده آب کافی اضافه کنید تا خمیری سفت حاصل شود. نم نم ۲ قاشق روغن را نیز به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید. خمیر حاضل شده را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپوشانید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: به میزان لازم روغن درو تابهای بریزید و بگذارید داغ شود.
مرحله چهارم: خمیر را به قسمتهای مساوی کوچک تقسیم کنید و آنها را به شکل توپک درآورید. مقدار کمی روغن روی آنها بمالید و سپس با وردنه آنها را کمی صاف و پهن کنید تا اصطلاحا «پوری» شوند.
مرحله پنجم: هر پوری را درون روغن داخل قرار دهید و زیر شعله را زیاد کنید تا پف کنند. سپس آنها را تا حدی سرخ کنید که هر دو طرف «پوری» طلایی شود. سپس آنها را روی کاغذهای روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافه پوری جذب کاغذ شود.
مرحله آخر: تعدادی از پوریها را در سینی یا بشقاب قرار دهید و به همراه سبزیهای مختلف سرو کنید.
دستور پخت گفته شده برای راجما پور، مناسب ۴ نفر میباشد و زمان پخت این غذای هندی بین ۱۶ الی ۲۰ دقیقه است. در ضمن لازم به ذکر است که اگر به ادویههایی از قبیل گراماسالا دسترسی ندارید، میتوانید به جای آن از مقدار کمی ادویه کاری استفاده کنید.
تازه ترین خبرها
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
- رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
- مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
- بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتشنشانی شهرداری بوشهر انجام شد
- مسؤولان قضائی شهرستان کنگان در حل مشکلات اهتمام ورزند
- محموله بزرگ کالای قاچاق در گناوه کشف شد
- تغییر رویکرد بانکهای استان بوشهر به توسعه محوری
- ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
- رقم باورنکردنی کرایهخانه در تهران ۱۳۳۷ (+عکس)
- سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
- نگاهی به مهم ترین سیستم های پدافند ایران (+عکس)
- ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است
- رئال روی مکرون را زمین می اندازد
- سرمربی تیم فوتبال سپاهان: شاید وقتی نباشم، اسم من را صدا بزنند
- سرمربی پرسپولیس به نشست خبری نرسید
- بایدن : ایران بهدنبال محو اسرائیل است
- صعود سپاهان در جدول با برد در دربی اصفهان
- پیام تبریک رهبر انقلاب به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی
- محرومیت حسینی و جریمه نقدی برای مرادمند و استقلال
- برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
- این باکتریها به خون انسان تشنه هستند!
- نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو
- بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفهتر از ایلان ماسک!
- مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
- جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
- به بچههایتان نودل ندهید!
- رئال راهی نیمهنهایی لیگ قهرمانان شد
- دیوید کامرون خطاب به اسرائیل: درگیری را تشدید نکنید
- حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد
- امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
- دیدار پرسپولیس و نفت؛ ماموریت متفاوت برای قهرمانی و بقا
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۱.۳۰
- عناوین روزنامههای امروز1403/01/30
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/01/30
- تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
- افزایش 136 درصدی درآمد پتروشیمی پردیس در اسفندماه 1402
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1288
- آریاساسول در بین ۸۲۸ ناشر بورسی رتبه اول را به خود اختصاص داد
- رژه روز ارتش در بوشهر برگزار شد
- نقش و جایگاه ارتش تبیین و اطلاعرسانی شود
- دقیقی و ادامه تمرینات ویژه برای استقلال
- سردار آزمون گزینه در دسترس رُمیها
- پیام وزیر اطلاعات درباره حمله سپاه به اسرائیل