امروز: چهارشنبه 07 آبان 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 03 مهر 1399 - 10:27
اتحادخبر:  اگر می‌خواهید بهترین دستور پخت آش رشته و تمام راز‌های خوشمزه شدن یک آش را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته‌ی مجلسی را به شما آموزش دهیم.

اتحادخبر: اگر می‌خواهید بهترین دستور پخت آش رشته و تمام راز‌های خوشمزه شدن یک آش را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته‌ی مجلسی را به شما آموزش دهیم.

 

طرز تهیه آش رشته

در آشپزی ایرانی بیش از ۵۰ نوع آش وجود دارد، اما بی‌شک هیچ چیز نمی‌تواند جای آش رشته را بگیرد. آش رشته یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین آش‌های ایرانی است که در بسیاری از شهر‌های ایران به‌ویژه به‌عنوان آش نذری پخته می‌شود. در ایام قدیم رسم بود برای پختن آش رشته‌ی نذری همه‌ی فامیل و دوستان در یک خانه جمع شوند، دور هم آش را بپزند و آن را بین همسایه‌ها تقسیم کنند.

 

همچنین از قدیم پختن آش برای مهمان نوعی احترام ویژه در فرهنگ ایرانی به حساب می‌آمده است، چرا که آماده کردن یک آش خوشمزه به مهارت، زمان و حوصله‌ی زیادی نیاز دارد. حتی گفته می‌شود اسم «آشپز» هم به این دلیل انتخاب شده است که ایرانی‌ها اعتقاد داشته‌اند هر کسی بلد باشد آش را خوب بپزد، آنقدر ماهر است که می‌تواند غذا‌های دیگر را هم به آسانی بپزد.

 

اگر شما هم دوست دارید فوت و فن پختن یک آش رشته‌ی مجلسی و خوشمزه را یاد بگیرید این دستور پخت را از دست ندهید. اگر از این دستور پخت راضی بودید به آرشیو آموزش آشپزی دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید تا طرز تهیه دیگر غذا‌های سنتی ایرانی مانند خورشت قیمه یا قنبر پلوی شیرازی را هم یاد بگیرید.

 

مواد لازم (برای ۵ کاسه)

  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (شامل مقدار بیشتری گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمتری تره و جعفری)
  • نخود: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • لوبیا چیتی: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • عدس: ۱۰۰ گرم (معادل نصف پیمانه)
  • رشته‌ی آش: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • سیر: ۲ بوته
  • نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد (اختیاری): یک قاشق چای‌خوری
  • کشک: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته

 

طرز تهیه

 

۱. پیاز‌ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. دو سوم از پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلائی شود. سپس یک بوته سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

طرز تهیه آش رشته

۲. ادویه‌ها و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ۲ لیتر آب جوش روی پیاز‌ها بریزید.

طرز تهیه آش رشته

۳. سبزی آش را به آب در حال جوش و پیاز‌ها اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت با در بسته بپزد.

طرز تهیه آش رشته

۴. وقتی سبزی آش پخت، حبوبات پخته را به آن اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت با سبزی جوش بخورند.

نکته: حبوبات آش را باید از شب قبل خیس کنید و پیش از اضافه کردن به آش جداگانه بپزید.

طرز تهیه آش رشته

۵. در همین فاصله که حبوبات و سبزی آش در حال پختن هستند، کشک را در قابلمه بریزید، به آن آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

یک سوم باقی‌مانده از پیاز خردشده را در ظرف کوچکی ریخته و به صورت شناور در روغن زیاد سرخ کنید. وقتی پیازداغ آماده شد، آن را از ظرف خارج و یک بوته سیر پرک‌شده را در همان روغن سرخ کنید. بعد از آماده شدن سیرداغ آن را هم از روغن خارج کنید. نعنای خشک را در همان روغن بریزید و سریع شعله‌ی گاز را خاموش کنید تا نعناداغ هم آماده شود.

نکته: برای درست کردن نعناداغ باید شعله‌ی گاز را پس از ریختن نعنای خشک در روغن خیلی زود خاموش کنید. نعنا خشک سریع می‌سوزد و تنها کمی حرارت برایش کافی است.

طرز تهیه آش رشته

۶. بعد از نیم ساعت که حبوبات همراه سبزی جوشید و سبزی کاملا پخت، رشته‌های آشی را به سه قسمت خرد و به آش اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه رشته کاملا بپزد.

طرز تهیه آش رشته

۷. زمانی که رشته کاملا پخت، نیمی از نعنا داغ و کمی از کشک را به آش اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید کمی از آش را در یک ظرف با آرد مخلوط و به قابلمه اضافه کنید تا لعاب آش بیشتر شود. اما پیشنهاد می‌کنیم برای جا افتادن آش به جای این کار، یک دم‌کنی روی در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه آش شما با شعله‌ی خاموش جا بیفتد و لعاب‌دار شود. در آخر نمک آش را تنظیم کنید.

طرز تهیه آش رشته

۸. آش رشته را در ظرف بکشید و روی آن را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیرداغ تزئین کنید.طرز تهیه آش رشته



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ساعتی با زنان سبزی فروش در بازار برازجان/ تصاویر
  • این ره که تو میروی به ترکستان است
  • بانویی که برای اولین بار رشته پیلاتس را به برازجان آورد / مسئولین جلوی افرادی که بدون هیچ استانداردی در خانه کار می کنند را بگیرند
  • نشست شورای اداری دشتستان / تصاویر
  • بازدید معاون عمرانی استاندار و شهردار جدید بوشهر از پروژه‌های اولویت‌دار مرکز استان/تصاویر
  • ویدیو/ رژه یگان اسب سوار ناجا در تهران
  • فاجعه ای مهیبتر از کرونا پس از کرونا
  • سد معبر تضییع حقوق شهروندان است/اتاق اصناف با هر گونه تخلف برخورد قاطعانه می کند+تصاویر
  • پیام تسلیت مدیر درمان به مناسبت شهادت دومین شهید مدافع سلامت تامین اجتماعی بوشهر
  • پیام تسلیت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت شهادت دومین شهید مدافع سلامت تامین اجتماعی بوشهر
  • تهیه هزار تبلت برای دانش آموزان بی بضاعت دشتستان
  • مجوز افزایش ۱۰۰ تخت بستری در بیمارستان‎های بوشهر صادر شد
  • جذب اعتبارات ملی و استانی در اولویت مدیران دشتستان قرار گیرد
  • چرنوبیل تنگدستی (خودکشی) در پایتخت انرژی ایران
  • تعطیلی آموزش حضوری در مدارس استان بوشهر تمدید شد
  • استارت طرح آوای ورزش در همسایگی در شهر برازجان / تصاویر
  • نوبت دهی شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در بوشهر اینترنتی شد
  • سه قطعه كوتاه هارمونيك به بهانه پرواز استاد شجريان
  • یک بوشهری عضو هیأت مدیره هولدینگ شرکت سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی کشور شد
  • کاهش اقدام به خودکشی در دشتستان / ۱۷۰۰ دانش آموز بی بضاعت نیازمند تبلت / افزایش ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی
  • تکواندو مصداق احترام، شرافت، سرسختی و شکست ناپذیری ست
  • ساعتی با زنان سبزی فروش در بازار برازجان/ تصاویر
  • این ره که تو میروی به ترکستان است
  • بازگشت محدودیت‌هایی کرونایی به مناطق قرمز استان
  • بانویی که برای اولین بار رشته پیلاتس را به برازجان آورد / مسئولین جلوی افرادی که بدون هیچ استانداردی در خانه کار می کنند را بگیرند
  • معرفی مداحان برازجانی(5)
  • عملیات اجرایی پروژه بوستان روستای قلعه سفید دشتستان آغاز شد/ تصاویر
  • گزارش تصویری/رعایت پروتکل های بهداشتی در بازار روز برازجان
  • به بهانه شماره ۱۱۱۱ اتحاد جنوب
  • پاکسازی حاشیه کانال B واقع در شبکه آب پخش/تصاویر