امروز: دوشنبه 07 مهر 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 26 شهريور 1399 - 08:47
اتحادخبر: برای درست‌کردن یک شنیتسل مرغ جذاب فقط کافی است جسارت استفاده از ادویه‌های مختلف را داشته باشید؛ همین.
اتحادخبر: برای درست‌کردن یک شنیتسل مرغ جذاب فقط کافی است جسارت استفاده از ادویه‌های مختلف را داشته باشید؛ همین.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱عدد
  • آب پیاز: نصف پیمانه
  • آب لیمو: ۳ ق س
  • زعفران دم کشیده: ۱ ق س
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۱ و نیم پیمانه
  • پودر سیر: ۱ ق چ
  • ادویه کاری: ۱ ق چ
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ؛ طعمی که زیر دندان می‌ماند

 

طرز تهیه و دستور پخت:

 

۱. برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را می‌توانید به اندازه‌هایی که دوست دارید تکه کنید، ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت ۱و نیم تا ۲ سانت برش بزنید. بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب یا تیغه پشت چاقو که پهن‌تر است بکوبیم. برای این کار باید یک نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث می‌شود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.

۲. چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد، اندازه آن یک و نیم برابر می‌شود.

۳. با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمی‌گردانید و بکوبید. بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه می‌کنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت تردتر شود. اجازه می‌دهیم ۳۰ دقیقه در آب پیاز، نمک، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.

۴. در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار می‌کنیم. بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران به آن اضافه می‌کنیم تا خوشرنگ‌تر شود.

۵. مرغ‌های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه‌دار شده می‌غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ می‌گذاریم و دوباره در آرد سوخاری می‌غلطانیم تا همه قسمت‌های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و به اندازه ۱ سانت روغن داخل آن می‌ریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ‌های آغشته به آرد را داخل آن قرار می‌دهیم.

۶. حرارت زیر تابه خیلی مهم است. اگر حرارت زیاد باشد باعث می‌شود آرد‌ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب می‌شود روغن بیشتری جذب گوشت شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هفتمین شهید مدافع سلامت استان بوشهر آسمانی شد
  • پایان پُر مهر یازدهمین دوره مربیگری تئوری درجه ۳ شهرستان دشتستان/تصاویر
  • جنگ خانمان سوز است و مخالف آن هستم/ اکثر جراحت رزمندگان برخورد ترکش بود/ خاطره ای جالب ولی نادر
  • اعضای بدن ۲ دشتستانی برای نجات ۶ بیمار اهدا شد
  • انتصاب و معارفه معاونین جدید شهرداری بندر بوشهر
  • راه‌اندازی بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر گام بلندی در پیشرفت حوزه درمان استان است
  • نتایج اولیه واکسن کرونا با ۹۸درصد ایمنی
  • عناوین روزنامه‌های امروز99/07/06
  • میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان بوشهر ۵۸ درصد است
  • توزیع واکسن آنفلوانزا در شبکه بهداشت/ واکسن هنوز به داروخانه ها عرضه نشده است
  • اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران، از ۴ شهریور تا ۴ مهر
  • پیام تسلیت مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر به مناسبت شهادت هفتمین مدافع سلامت استان
  • کاهش ۶ تا ۱۰ درجه‌ای دمای هوای کشور
  • توزیع ۴۴ هزار بسته معیشتی بین مددجویان فارس
  • اشتباهاتی که بعد از طلاق رُخ می‌دهد
  • گزارش تصویری/ به وقت برداشت از نخل‌ های سروقامت دشتستان
  • نگرشی بر منظومه کهن درخت آسوریک (۲)
  • برگزاری دوره مربیگری تئوری درجه۳ با رعایت پروتکل بهداشتی در شهرستان دشتستان / تصاویر
  • عملیات نگهداری و تعمیرات در راستای صیانت از تاسیسات آبیاری ضروری است
  • پیام مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر به مناسبت هفته دفاع مقدس
  • یک دشتستانی مسئول جدید سازمان دفاع شخصی ISDO بوشهر منصوب شد+عکس
  • هفتمین شهید مدافع سلامت استان بوشهر آسمانی شد
  • اضافه شدن 4 فوتی جدید در اثر کرونا /۳۰۷ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند
  • کاهش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر/ سرگردانی داوطلبان بومی
  • طنز/ جهانگیرِ کابینه
  • پایان پُر مهر یازدهمین دوره مربیگری تئوری درجه ۳ شهرستان دشتستان/تصاویر
  • طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر
  • اضافه شدن 3 فوتی جدید در اثر کرونا /۳۰۸ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند
  • فال روزانه ۹۹/۰۷/۰۲
  • جنگ خانمان سوز است و مخالف آن هستم/ اکثر جراحت رزمندگان برخورد ترکش بود/ خاطره ای جالب ولی نادر