امروز: دوشنبه 07 مهر 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 22 شهريور 1399 - 09:49
اتحادخبر: در دستور پخت امروز طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی را به شما آموزش می‌دهیم؛ یک غذای خوشمزه و مجلسی که با بادمجان، گوشت و پنیر موزارلا درست می‌شود.

اتحادخبر: در دستور پخت امروز طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی را به شما آموزش می‌دهیم؛ یک غذای خوشمزه و مجلسی که با بادمجان، گوشت و پنیر موزارلا درست می‌شود و در کشور‌های زیادی محبوب است. موساکا یا موزاکا که تا حدی شبیه گراتن بادمجان است، تاریخچه‌ی پیچیده‌ای دارد. این غذا بیش از همه در یونان معروف است و یکی از غذا‌های اصلی یونانی‌ها شده. از این رو بسیاری بر این عقیده هستند که موساکا یک غذای یونانی است. اما به احتمال زیاد ریشه‌ی این غذا به کشور‌های عربی می‌رسد.

 

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

البته طرز تهیه موساکا یونانی با نوع ترکی و عربی آن تفاوت دارد. نوعی از موساکا در کشور‌های عربی رایج است که به صورت سرد سرو می‌شود و به جای بادمجان از کدو و گوجه فرنگی در پخت آن استفاده می‌کنند. در ترکیه این غذا همراه با برنج سرو می‌شود.

دستور پخت موساکا بادمجان یونانی ما بر اساس دستور اصلی و خوشمزه‌ترین نوع این غذا است.

 

مواد لازم (برای ۵ نفر)

  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • بادمجان: ۳ عدد بزرگ
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد بزرگ
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی پوره‌شده: ۲ عدد
  • پیاز خردشده نگینی: ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر گرم: ۳ پیمانه
  • پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • سیر له‌شده: ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • آرد: یک‌چهارم پیمانه
  • پاپریکا، زردچوبه، ادویه کاری، آویشن و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

 

طرز تهیه

 

۱. بادمجان‌ها را با ضخامت ۱ سانتی‌متر حلقه حلقه کنید. سپس مقداری نمک روی بادمجان‌ها بپاشید و داخل یک آبکش قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را با آب گرم بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید. دو طرف بادمجان‌ها را با کمی نمک در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از تابه روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

سیب زمینی‌ها را با ضخامت نیم سانتی‌متر حلقه حلقه کنید و با آب خنک بشویید. سپس سیب‌زمینی‌های حلقه‌شده را خشک و با کمی نمک در روغن سرخ کنید. قارچ‌ها را هم به همین ترتیب با ضخامت نیم سانتی‌متر خرد و در کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۲. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از طلائی شدن پیاز، گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت عوض شود.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۳. رب گوجه فرنگی، سیر و ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۴. در آخر گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی آب گوجه تبحیر شد مایه‌ی موساکا آماده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۵. برای تهیه کردن سس بشامل، آرد شیرینی‌پزی را در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس کره را به آن بیفزایید. بعد از کره شیر گرم را کم‌کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به یک مایه‌ی روان برسید. سس را روی حرارت ملایم همچنان هم بزنید تا جایی که غلیظ شود. در پایان نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۶. وقتی سس از حرارت افتاد، زرده‌های تخم مرغ را هم کم‌کم اضافه کنید و خیلی سریع با همزن هم بزنید. سس بشامل آماده‌شده را کنار بگذارید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۷. سیب زمینی‌های سرخ شده را مانند تصویر به‌عنوان لایه‌ی اول کف ظرف پخت بچینید. سپس روی آن بادمجان‌های سرخ شده را قرار دهید. پس از بادمجان مایه‌ی گوشتی و قارچ سرخ‌شده را بریزید. در آخر سس بشامل را روی سطح موساکا بدهید و با یک لایه پنیر موزارلای رنده‌شده آن را بپوشانید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه

۸. موساکا را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید. در آخر گریل فر را روشن کنید تا پنیر روی موساکا طلایی شود.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هفتمین شهید مدافع سلامت استان بوشهر آسمانی شد
  • پایان پُر مهر یازدهمین دوره مربیگری تئوری درجه ۳ شهرستان دشتستان/تصاویر
  • جنگ خانمان سوز است و مخالف آن هستم/ اکثر جراحت رزمندگان برخورد ترکش بود/ خاطره ای جالب ولی نادر
  • اعضای بدن ۲ دشتستانی برای نجات ۶ بیمار اهدا شد
  • انتصاب و معارفه معاونین جدید شهرداری بندر بوشهر
  • راه‌اندازی بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر گام بلندی در پیشرفت حوزه درمان استان است
  • نتایج اولیه واکسن کرونا با ۹۸درصد ایمنی
  • اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران، از ۴ شهریور تا ۴ مهر
  • عناوین روزنامه‌های امروز99/07/06
  • میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان بوشهر ۵۸ درصد است
  • پیام تسلیت مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر به مناسبت شهادت هفتمین مدافع سلامت استان
  • تحقق خواسته دیرینه باغداران شبکه آبیاری آب پخش و ساخت پل جدید بر روی کانال T
  • توزیع ۴۴ هزار بسته معیشتی بین مددجویان فارس
  • اشتباهاتی که بعد از طلاق رُخ می‌دهد
  • فال روزانه ۹۹/۰۷/۰۶
  • گزارش تصویری/ به وقت برداشت از نخل‌ های سروقامت دشتستان
  • نگرشی بر منظومه کهن درخت آسوریک (۲)
  • عملیات نگهداری و تعمیرات در راستای صیانت از تاسیسات آبیاری ضروری است
  • پیام مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر به مناسبت هفته دفاع مقدس
  • یک دشتستانی مسئول جدید سازمان دفاع شخصی ISDO بوشهر منصوب شد+عکس
  • هفتمین شهید مدافع سلامت استان بوشهر آسمانی شد
  • کاهش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر/ سرگردانی داوطلبان بومی
  • اضافه شدن 4 فوتی جدید در اثر کرونا /۳۰۷ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند
  • طنز/ جهانگیرِ کابینه
  • پایان پُر مهر یازدهمین دوره مربیگری تئوری درجه ۳ شهرستان دشتستان/تصاویر
  • طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر
  • اضافه شدن 3 فوتی جدید در اثر کرونا /۳۰۸ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند
  • فال روزانه ۹۹/۰۷/۰۲
  • جنگ خانمان سوز است و مخالف آن هستم/ اکثر جراحت رزمندگان برخورد ترکش بود/ خاطره ای جالب ولی نادر
  • چگونه زوج عاشق و خوشبخت بمانیم؟