امروز: پنجشنبه 06 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 مرداد 1399 - 10:05
اتحادخبر: ‌می‌خواهید آشپز خوبی باشید؟ لازم نیست زیرنظر سرآشپز سال‌ها آموزش ببینید؛ فقط کافی است از اسرار دنیای آشپزی سردربیاورید.

اتحادخبر: ‌می‌خواهید آشپز خوبی باشید؟ لازم نیست زیرنظر سرآشپز سال‌ها آموزش ببینید؛ فقط کافی است از اسرار دنیای آشپزی سردربیاورید. رازی که می‌گوید برای آشپز خوب‌بودن تنها کافی است اصول صحیح آشپزی را بدانید.

چگونه آشپز بهتری باشیم؟

۱. برای از بین‌بردن تلخی کاهو کافی است چنددقیقه‌ای آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهید.

۲. میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چندساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و له نشوند.

۳. یادتان باشد همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.

۴. هنگام سرخ‌کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هربار سرخ‌کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید، اما بعد از ۸بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ‌شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن‌شان خوب گرفته شود.

۵. برای خوش‌طعم‌شدن ماهی سرخ‌شده، چنددقیقه‌ای آن را در شیر نمک‌زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده‌شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قراردادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.

۶. هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

۷. برای جلوگیری از وارفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

۸. اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده، چنددقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

۹. برای گرفتن بوی پیاز قبل از خردکردن آن در غذا، اجازه دهید ۵دقیقه در آبجوش قل بزند، حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چندساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

۱۰. برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.

۱۱. برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

۱۲. اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

۱۳. اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

۱۴. برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

۱۵. برای این‌که برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج درحال جوش بریزید.

۱۶. اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

۱۷. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

۱۸. برای تردشدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن‌ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چنددقیقه داخل فریزر قرار دهید، هم بسیار ترد خواهد شد.

۱۹. برای سرخ‌شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیاز‌ها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.

۲۰. به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • نشست فرماندهان پایگاه‌ها و شورای حوزه مقاومت بسیج شهدای پتروشیمی به میزبانی پتروشیمی جم
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/01
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • اسرائیل را چه باید؟
  • اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: لیلادانا حدود 4 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 5 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 5 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 6 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 6 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 6 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 9 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 10 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 11 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...