امروز: جمعه 28 شهريور 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 14 مرداد 1399 - 11:09
اتحادخبر: مرصع‌پلو غذای مخصوص مهمانی‌هاست؛ پس برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان‌هایتان این غذا را یاد بگیرید و مهمانی بی‌نظیری را رقم بزنید. البته مهمانی با رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی!

اتحادخبر: مرصع‌پلو غذای مخصوص مهمانی‌هاست؛ پس برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان‌هایتان این غذا را یاد بگیرید و مهمانی بی‌نظیری را رقم بزنید. البته مهمانی با رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی!

 

مواد لازم:

  • مرغ کامل: ۱ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • زعفران: ۱/۳ ق چ
  • مغز گردو: ۱/۲ لیوان
  • خلال پسته: ۱/۲ لیوان
  • خلال بادام: ۱/۲ لیوان
  • خلال پوست پرتقال یا نارنج: ۱/۳ لیوان
  • کشمش: ۱ لیوان
  • زرشک: ۱ لیوان
  • زردچوبه: ۱/۲ ق چ
  • نمک: به میزان لازم
  • شکر: در صورت نیاز به میزان لازم

طرز تهیه مرصع‌پلو؛ جشنواره مزه‌ها

 

طرز تهیه و دستور پخت:

 

۱. ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.

۲. سپس موادی نظیر (مرغ، خلال پرتقال، زرشک و کشمش) را که برای تزیین برنج استفاده می‌شوند آماده کنید.

۳. برای این کار هم باید زرشک و کشمش را از ۲ ساعت قبل در آب سرد به صورت جداگانه خیس کنید تا اگر احیانا گل و یا سنگ ریزه‌ای داشت ته نشین شود. سپس مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و ۱ عدد پیاز و مقداری آب بپزید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود.

۴. مرغ پخته شده را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

۵. همچنین اگر خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده تهیه کردید که نیازی نیست برای شیرین شدنش کاری بکنید، ولی در غیر این صورت باید خلال‌ها را چند بار در آب خیس کنید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد در آب جوش یکی دو قول جوش بزنید و آب آن را خالی کنید. این کار را ۳ دفعه انجام دهید تا تلخی خلال‌های پرتقال کاملا از بین برود. بعد از شیرین شدن خلال‌ها آن‌ها را در مقداری روغن داغ بر روی حرارت ملایم به اندازه یکی دو چرخ تفت دهید.

۵. در پایان به اندازه یک قاشق سوپ خوری شکر روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید و وقتی خلال‌ها یکدست شد آن را از روی حرارت بردارید تا در اثر حرارت شکر ذوب شود.

۶. زرشک و کشمش را هم بعد از اینکه خوب خیس خوردند از آب بیرون میاوریم و نصف پیاز را با روغن تفت می‌دهیم و وقتی رنگ پیاز‌ها طلایی شد زرشک‌ها را داخل آن می‌ریزیم و یک تفت کوچک می‌دهیم تا زرشک‌ها نسوزند. اگر هم زرشک‌ها ترش مزه بودند می‌توانید یک دو قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید و مزه آن را شیرین کنید.

۷. همچنین نصف دیگر پیاز‌ها را هم با مقداری روغن تفت می‌دهیم و بعد از اینکه رنگ پیاز طلایی شد کشمش را در آن کمی تفت می‌دهیم و آماده می‌کنیم.

۸. بعد از آماده سازی مواد تزیین پلو، برنج را که از قبل خیس خورده شده آبکش می‌کنیم و دم می‌دهیم.

۹. مرغ پخته و آماده شده را با زرشک و کشمش مخلوط کنید و در هنگام سرو برنج با نصف چلو مخلوط کنید و مقداری از برنج را هم با زعفران دم کرده مخلوط کنید و به همراه خلال‌ها روی برنج بریزید. در آخر هم می‌توانید مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بکشید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • واکنش رییس شورای اسلامی شهر برازجان به خاکبرداری اطراف آرامگاه غضنفرالسلطنه
  • پروژه‌ی مهم بازگشایی گذر دلگشا استارت خورد / تصاویر
  • خارج کردن سنگ های حجیم و متعدد از مثانه بیمار ۷۷ ساله در برازجان
  • مردم از عملکرد شهردار راضی هستند/ تا سرحد امکان یاری رسان مهندس محمدی هستم
  • جاده‌ی سلامت، ورزشی‌تر از پیش!
  • گرامیداشت روز اورژانس در دشتستان / تصاویر
  • نمی توانم از دو و میدانی دل بِکَنَم / مسئولین نخبگان ورزشی را حمایت کنند
  • اضافه شدن 6 فوتی جدید در اثر کرونا /میانگین بستری روزانه ۵۰ بیمار، نشان‌دهنده وضعیت هشدار است
  • آغاز تحصیل دانشجویان نوورود دانشگاه خلیج فارس از نیمه دوم آبان ماه
  • جزئیات پرداخت وام های قرض الحسنه به بازنشستگان نیروهای مسلح
  • خانه ای بود... خانه ای نبود
  • احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق مواد غذایی
  • باشگاه کوهنوردی سهند برازجان به قله پراو کرمانشاه صعود کرد
  • اضافه شدن 7 فوتی جدید در اثر کرونا /۳۰۹ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند
  • شوخی با مسئولین
  • شب ششم محرم در برازجان/ تصاویری از عزاداری و رعایت پروتکل های بهداشتی
  • آقایان مسئول دیر بجنبید باید فاتحه ی فوتبال استان را بخوانیم !!
  • آرزو دارم به عنوان یک خانم دشتستانی جام جهانی را قضاوت کنم/ تست های خوبم را مدیون هوای گرم برازجان هستم
  • کشف جسد با هویت ناشناس در ساحل بوشهر/ تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب تاسوعا در مسجد دلگشا برازجان
  • پیکر طنز پرداز دشتستانی در کنار فرج الله کمالی آرام گرفت/ تصاویر اختصاصی
  • بازدید معاون بهداشتی وزارت بهداشت و درمان از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان / تصاویر
  • آئین افتتاح و بهره بردای از جاده گردشگری آب پخش/ تصاویر
  • امرو هیچستانی طنز پرداز شاخص دشتستانی هم آسمانی‌ شد
  • واکنش رییس شورای اسلامی شهر برازجان به خاکبرداری اطراف آرامگاه غضنفرالسلطنه
  • پیکر نویسنده و تاریخ پژوه برازجانی تشییع شد / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب عاشورا در مسجد دلگشا برازجان
  • مشکلات کشتارگاه های شهرستان های مجاور/ درخواست های قصابان برازجانی/ توضیحات فرماندار دشتستان، رییس دامپزشكی و رییس صنف قصابان
  • توپخانه طنز
  • آگهی پذیرش دانش آموز بهیاری هنرستان کار و دانش رشته بهیاری