- کنترل استرس و روشهای خاص طب سنتی برای آن
- پرسپولیس به راحتی آلومینیوم و سپاهان را شکست می دهد
- دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران/ زهرا کیانی بازهم قهرمان شد
- تداوم بارشهای رگباری در این استانها/ کوهنوردی ممنوع!
- آغاز رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکوری در استان بوشهر
- میزان تولید پتروشیمی بوشهر ۳۷ درصد افزایش یافت
- اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
- مالک جدید استقلال: به کمتر از قهرمانی آسیا رضایت نمی دهیم
- حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
- خطیر: واگذاری استقلال بزرگ ترین اتفاق بعد از قهرمانی آسیا بود
اتحادخبر:کرانچی پنیری یک نوع تنقلات رشتهای پنیری است که با سبزیجات معطر و فلفل قرمز تند طعمی شگفتانگیز را به شما میدهد. خوردن آنها با یک کاسه سوپ گوجه و یا سبزیجات، عالی است. ظاهر آنها شبیه چوب شور است، اما در واقع بیشتر شبیه به یک نوع شیرینی یا خمیر پای هستند. این خوراکی به شدت اعتیادآور است بنابراین مواظب باشید که همیشه در دسترستان نباشند.
اگر به مواد تشکیل دهنده این خوراکی پنیری نگاه کنید میبینید موادی ساده و در دسترس هستند که اغلب ما در خانه داریم. برای پنیر نیازی نیست که از نوع گران قیمت خریداری کنید بلکه یک نوع پنیر چدار ارزان قیمت برای شما کافی است. در مورد سبزیجات معطری که در آن استفاده شده، این موضوع کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. میتوانید با توجه به سبزیجاتی که در خانه دارید و یا معمولا برای انواع غذاها استفاده میکنید، استفاده کنید. مثلا مرزه، نعناع، پونه، مرزنجوش و یا انواع ادویههای معمول مثل پاپریکا، فلفل چیلی یا حتی فلفل سیاه استفاده کنید. در این دستور برای سبزی معطر از ترکیب رزماری و آویشن استفاده شده است. البته حتی میتوانید سبزی معطر را حذف کنید.
مواد لازم:
- پنیر چدار رنده شده: ۲ پیمانه فشرده شده
- آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه سر صاف
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل چیلی: ۱ قاشق چایخوری
- سبزیجات معطر: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری درشت خرد شده (رزماری یا آویشن)
- کره: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- خامه: ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سلسیوس روشن کنید و داخل دو سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید.
۲. سبزیجات معطر را با چاقوی تیز به صورت درشت خرد کنید.
۳. داخل کاسه غذاساز که تیغه فلزی آن وصل شده، پنیر رنده شده، آرد، نمک، فلفل قرمز خشک خرد شده و سبزیجات معطر را بریزید.
۴. مواد داخل غذاساز را بگذارید با هم مخلوط شوند تا زمانی که ظاهری شبیه به این داشته باشند.
۵. کره سرد را به صورت مکعبهایی با طول ۲ سانتی متر خرد کنید و داخل غذاساز بریزید و همراه سایر مواد در غذاساز مخلوط کنید تا زمانی که به شکل مخلوطی خرده دار با تکههای کره نخودی مانند داخل آن، دربیاید.
۶. خامه را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
۷. مواد به تدریج به هم آمده و یک خمیر را تشکیل میدهند.
۸. روی سطح کار را که میتواند روی کابینت یا صفحه سیلیکونی باشد، آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن بگذارید.
۹. خمیر را ورز دهید تا موقعی که همه بخشهای خمیر در هم آمیخته شود. یک مستطیل با خمیر با قطر یک اینچ (۲ و نیم سانت) ایجاد کنید، سپس آن را با چاقو به دو نیم کنید.
۱۰. با وردنه هر بخش را پهن کنید تا تبدیل به مستطیل ۸ در ۱۰ اینچ شود.
۱۱. لبههای آن را صاف کنید و برش بزنید. سپس با استفاده از یک کاتر پیتزا یا چاقویی تیز، مستطیل را به صورت نوارهایی با پهنای نیم سانت برش بزنید. سعی کنید که به آرامی و با دقت این کار را انجام دهید. اگر ضخیم باشند، ترد نمیشود و اگر نازکتر شوند، خرد خواهند شد.
۱۲. رشتههای خمیر را داخل سینی کاغذ گرفته بگذارید، حدود نیم سانتی متر بین آنها فاصله بگذارید.
۱۳. آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند و رنگ طلایی تیره زیر آنها ایجاد شود، بگذارید در فر بمانند. اواسط پخت، سینیها را بچرخانید. همانطور که در تصویر میبینید سه رشته اول برگردانده شدهاند و باید به این شکل برشته شده باشند.
۱۴. پس از خارج کردن سینیها از داخل فر به آنها دست نزنید و بگذارید رشتههای پنیری خنک شوند. سپس آنها را با دقت داخل بشقاب گذاشته و سرو کنید.
نکات مهم
- رشتههای پنیری را در ظرف دردار به مدت چند روز میتوان خوب نگه داشت.
- خمیر را میتوان به مدت ۳ ماه فریز کرد. خمیر را به شکل دو مستطیل با قطر حدود ۲ و نیم سانت درآورید، دور هر کدام را به طور کامل پلاستیک سلفون بپیچانید و آنها را داخل کیسه زیپ لاک بگذارید. وقتی که قصد درست کردن آنها را دارید، خمیرها را از فریزر خارج کرده، بگذارید ذوب شوند و سپس بقیه دستورالعمل را انجام دهید.
- برای فریز کردن پس از پختن بگذارید که رشتههای پنیری به طور کامل خنک شوند، سپس آنها را در ظرفی دردار به این ترتیب بگذارید که آنها را بصورت لایههایی مجزا داخل کاغذ آلومینیوم یا کاغذ روغنی بچینید، سپس داخل ظرف دردار بگذارید. قبل از سرو کردن آنها را از ظرف خارج کرده و بگذارید به دمای اتاق برسند.
تازه ترین خبرها
- کنترل استرس و روشهای خاص طب سنتی برای آن
- پرسپولیس به راحتی آلومینیوم و سپاهان را شکست می دهد
- دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران/ زهرا کیانی بازهم قهرمان شد
- تداوم بارشهای رگباری در این استانها/ کوهنوردی ممنوع!
- آغاز رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکوری در استان بوشهر
- میزان تولید پتروشیمی بوشهر ۳۷ درصد افزایش یافت
- اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
- مالک جدید استقلال: به کمتر از قهرمانی آسیا رضایت نمی دهیم
- حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
- خطیر: واگذاری استقلال بزرگ ترین اتفاق بعد از قهرمانی آسیا بود
- مدیرعامل باشگاه پرسپولیس: دایی؟ اوسمار گزینه اول ماست
- رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!
- پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
- ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
- تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازیها نباید رایگان باشد
- وزیر علوم : کنکوریها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
- قیمت طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
- تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
- تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!
- مسئولیتهای اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
- عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
- کاروان خودروهای شوتی در دشتستان توقیف شد
- مستقل شدن روابط عمومیها در دستگاههای اجرایی پیگیری میشود
- هفته کارگر در بوشهر با گلباران مزار شهدا آغاز شد
- مشکلات کانالهای آبیاری و زهکشی نخیلات آبپخش پیگیری می شود
- مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
- کاروان خدمت استان بوشهر به عسلویه رسید
- مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
- مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا میشود
- بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
- آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
- امدادرسانی به خدمه شناور تانزانیایی در آبهای بوشهر انجام شد
- همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
- امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/06
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/06
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۶
- رهبر انقلاب: کارگر رکن جهش تولید است
- راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی
- نشست هماهنگی و برنامه ریزی دومین رویداد ملی خواهر برادری در بوشهر برگزار شد
- عباس عبدی: چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار میکنند
- کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل
- آب نمیخورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
- با این نوشیدنیها قند و شکر را کنار میگذارید
- تخت جمشید دوم ایران کجاست؟
- جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
- انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
- احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان
- بی توجهی هولدینگ خلیج فارس به ورزش استان بوشهر ناسپاسی به میزبان است
- تیم یشکسوتان بخش دلوار قهرمان مسابقات مینی فوتبال جام رمضان شد