امروز: چهارشنبه 13 فروردين 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 25 اسفند 1398 - 13:11
اتحادخبر: آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است؛ از معدود غذا‌هایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذا‌های ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌شوند.

اتحادخبر: آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است؛ از معدود غذا‌هایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذا‌های ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌شوند.

 

به همین دلیل انواع آبگوشت در ایران وجود دارد؛ مثل آبگوشت بزباش، آبگوشت قنبید، آبگوشت کشک، آبگوشت بادمجان یا حتی آبگوشت به. خیلی مواقع هم دیزی سنتی یا دیزی سنگی نام شناخته‌شده‌تری برای این غذا است. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت مجلسی یا همان دیزی سنتی ایرانی را با گوشت گوسفند و دمبه به شما آموزش دهیم.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی با استخوان: ۸۰۰ گرم
  • دمبه: ۶۰ گرم
  • لوبیا سفید: نصف پیمانه
  • نخود: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • زردچوبه، چوب دارچین و پودر دارچین به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

طرز تهیه

۱. نخود و لوبیای سفید را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. پیش از پخت آن‌ها را بشویید و در قابلمه بریزید.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

۲. تکه‌های گوشت، دمبه، پیاز و گوجه فرنگی را همراه دارچین به حبوبات درون قابلمه اضافه کنید.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

۳. ۱٫۵ لیتر آب جوش به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که آب جوش آمد روی آن کفی ایجاد می‌شود که به علت گوشت است. با استفاده از کفگیر یا یک قاشق کف را از روی آب بگیرید.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

۴. بعداز این که گوشت نیم‌پز شد، با استفاده از یک چنگال لیمو عمانی‌ها را سوراخ، برای ۱۵ دقیقه در آب ولرم خیس و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

۵. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پختند، سیب زمینی‌ها را خرد و به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد برای ۳۰ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

۶. بعد از این که همه‌ی اجزای دیزی پخت، دمبه را از قابلمه خارج کنید، در یک تابه روی حرارت قرار دهید، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از این که دمبه و رب را کمی با هم تفت دادید، آن‌ها را به دیزی اضافه کنید. در آخر نمک غذا را اندازه کنید.

 

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

 

 

 

برترین ها


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مبتلایان کرونا در بوشهر به ۹۳ نفر رسید/ دشتستان قرمز شد+ نقشه
  • امام جمعه بخش شبانکاره در بازرسی ایستگاه های تب سنجی مطرح کرد؛ تلاش های گروه های مردمی یادآور دوران دفاع مقدس هست+تصاویر
  • شهردار بندر بوشهر اعلام کرد: تندیس بانوی منتظر در ساحل بوشهر نصب گردید / عکس
  • نسیم مهر رضوی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر وزیدن گرفت/ تصاویر
  • مجموعه شهرداری با تمام توان در کنار مردم ایستاده است+ تصاویر
  • شناسایی، جذب و ساماندهی متکدیان در بوشهر انجام شد+ تصاویر
  • پلیس تکذیب کرد
  • محققان آکسفورد به دنبال داوطلب برای آزمایش واکسن کرونا
  • ممنوعیت واردات کالاهای گروه ۴ در سال ۹۹/گمرک برای اقدام جهادی در سال جهش تولید آماده شود
  • فرمانده انتظامی بوشهر: کاهش تردد در ورودی و خروجی استان بوشهر/ تصادفات ۶۵ درصد کاهش یافت
  • خشکبار را چگونه ضد عفونی کنیم؟
  • ارائه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی از اولویت های سازمان بیمه سلامت است
  • کرونا جان یک پزشک دیگر را گرفت
  • ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در نانوایی‌ها، بانک‌ها و ادارات
  • کارشناس هواشناسی: افزایش دمای هوا در استان بوشهر/ سواحل مواج و متلاطم است