امروز: شنبه 01 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 اسفند 1398 - 11:35
اتحادخبر: تاک پلو، غذای محلی و خاص شاهرود در استان سمنان می‌باشد. این غذای خوشمزه ایرانی با مواد اصلی برنج و برگ مو طبخ می‌شود. در واقع کدبانو‌های شاهرودی اصل غذای تاک پلو را فقط با همین ۲ ماده اولیه اصلی یعنی برنج و برگ مو می‌دانند. چرا که آنان فیله‌های مرغ را جدا طبخ می‌کنند و به همراه تاک پلو سرو می‌کنند.

اتحادخ9بر: : تاک پلو، غذای محلی و خاص شاهرود در استان سمنان می‌باشد. این غذای خوشمزه ایرانی با مواد اصلی برنج و برگ مو طبخ می‌شود. در واقع کدبانو‌های شاهرودی اصل غذای تاک پلو را فقط با همین ۲ ماده اولیه اصلی یعنی برنج و برگ مو می‌دانند. چرا که آنان فیله‌های مرغ را جدا طبخ می‌کنند و به همراه تاک پلو سرو می‌کنند.

تاک پلو

احتمالاً در راه مسیر شهر مشهد، استان سمنان و رستوران‌های بین راهی آن را دیده اید. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که در این راه گذری حتما یکی از رستوران‌ها را امتحان کرده و با صرف این غذای محلی و خاص شهر شاهرود خاطره و لذت سفرتان را دوچندان کنید.

تاک پلو، یکی از غذا‌های خوشمزه مردم شاهرود، از برگ‌های درختان تاک در این شهر مهمان نواز درست می‌شود. البته قابل ذکر است که این غذا در میان اهالی این منطقه نیز بسیار پرطرفدار می‌باشد. به همین دلیل اگر به دنبال تنوع غذایی هستید و هر طعم و عطری شما را راضی نمی‌کند، باید بگوییم که غذای تاک پلو متفاوت از هر نوع پلوی معمولی می‌باشد و مطمئنا باب سلیقه شما خواهد بود.

این پلوی مخلوطی خوشمزه و لذیذ را حتما در منزل طبخ کنید و به همراه خانواده از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. وجود فیله مرغ، گرد غوره و زعفران طعم و عطر این غذا را خاص و منحصر به فرد خواهد کرد. پس خوب است که تنوعی به منوی هفتگی غذا‌های منزل خود بدهید و این غذای خوشمزه و لذیذ سمنانی را درست کنید.

از دیگر انواع غذا‌های محلی و خوشمزه استان سمنان می‌توان به ته چین کشمش و لپه سمنان، کشک جوش، خورش ماشو، خورش سیب و آلبالو، خورش برگه زردآلو، خورش آلو سیاه و ته چین هویج اشاره کرد.

 

مواد لازم

  • برنج: ۴ پیمانه
  • برگ مو: ۴۰۰ گرم
  • فیله مرغ: ۸ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • روغن: ۱ پیمانه
  • گرد غوره: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر خردل: ۱ قاشق چایخوری
  • سس سویا: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

تاک پلو

 

مراحل پخت

 

۱. ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.

۲. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سس سویا، پودر خردل، زعفران، نمک و فلفل قرمز در ظرفی مخلوط کنید.

۳. فیله‌های مرغ را به ظرف مواد اضافه کنید و کامل مواد را مخلوط کنید.

۴. درب ظرف را بپوشانید و ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

۵. در یک قابلمه مقداری آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

۶. برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید.

۷. برگ مو را به اندازه مدنظر خرد کنید و بعد از ۲ دقیقه به قابلمه برنج اضافه کنید.

۸. بعد از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، مواد را آبکش کنید.

۹. سپس در قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مدنظر را بگذارید و برنج و برگ مو را در قابلمه بریزید.

۱۰. در لابه لای برنج و برگ مو نیز گرد غوره را اضافه کنید.

۱۱. به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید تا قابلمه برنج کامل دم بکشد.

۱۲. سپس فیله‌های مرغ را از یخچال خارج و در یک ماهی تابه سرخ کنید.

۱۳. بعد از آماده شدن برنج، در دیس بکشید و فیله‌های مرغ را در اطراف آن بچینید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/01
  • قهرمانی دشتستانی ها در لیگ انفرادی تیراندازی استان بوشهر
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/01
  • شبکه اسرائیلی از زبان نتانیاهو: به دنبال جنگ با ایران نیستیم! / ماموریت‌های مهم‌تری در جبهه غزه و لبنان داریم
  • تصاویری از بهشت روی زمین در شمال ایران
  • پاسخ منفی انگلیس به «نتانیاهو» درباره سپاه پاسداران
  • واکنش امیرعبداللهیان به ماجرای اصفهان و ادعا‌های اسرائیل
  • تیم های برتر والیبال ساحلی جام رمًضان دیر مشخص شدند
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • گشت و گذار دختران جوان در تهران 100 سال قبل (+عکس)
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • مهدی یوسفی؛ جوانِ شایسته و نخبه
  • .: علی حدود 2 ساعت قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 2 ساعت قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 14 ساعت قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 14 ساعت قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 20 ساعت قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 24 ساعت قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 4 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 5 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 6 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 6 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...