امروز: سه شنبه 19 فروردين 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 04 اسفند 1398 - 10:36
اتحادخبر: بیف استروگانف از معروف‌ترین غذا‌های روسی است و برخی معتقدند این غذای محبوب نامش را از یکی از اعضای خاندان سلطنتی به نام استروگانو (Stroganov) گرفته است، برخی هم می‌گویند که نخستین بار یک آشپز روسی به نام الکساندر استراگانف این غذا را با گوشت گوساله، خامه و پیاز در رستورانی در شهر ادسا روسیه طبخ و به نام خودش ثبت کرد.

اتحادخبر: بیف استروگانف یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور روسیه می‌باشد. بیف استروگانف از معروف‌ترین غذا‌های روسی است که در کشورمان ایران نیز از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. این غذا علاوه بر اینکه آسان است بسیار خوشمزه هم هست و برای ما ایرانی‌ها طعمی جدید دارد.

 

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

 

در خصوص اینکه این اسم نسبتا عجیب و غریب البته برای ما ایرانی ها، چطور برای این غذا انتخاب شده گمانه زنی‌هایی وجود دارد برخی معتقدند این غذای محبوب نامش را از یکی از اعضای خاندان سلطنتی به نام استروگانو (Stroganov) گرفته است، برخی هم می‌گویند که نخستین بار یک آشپز روسی به نام الکساندر استراگانف این غذا را با گوشت گوساله، خامه و پیاز در رستورانی در شهر ادسا روسیه طبخ و به نام خودش ثبت کرد.

 

در ابتدا بیف استروگانف را فقط با گوشت گوساله طبخ می‌کردند، اما طی سال‌ها گوشت مرغ در بسیاری موارد جایگزین گوشت گوساله شد روس‌ها معمولاً استروگانف را با خامه ترش طبخ می‌کنند، اما امروزه خامه صبحانه را به جای خامه ترش که سبک‌تر است مورد استفاده قرار می‌دهند. اگر می‌خواهید این غذای خوشمزه، لذیذ و آسان را با همه نکات و فوت و فن‌های آن یاد بگیرید در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

  • گوشت راسته یا فیله گوساله ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی ۳۰۰ گرم
  • آب ۳ پیمانه
  • قرص استاک گوشت ۱ عدد
  • شیر ۳۰۰ میلی لیتر
  • آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه ۷۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

 

طرز تهیه

 

۱. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید تا پیاز‌ها عسلی شوند.

۲. گوشت را به صورت خلالی نازک خرد کنید وقتی پیاز عسلی شد گوشت را به پیاز اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا گوشت آب نیندازد زردچوبه + فلفل سیاه را اضافه کنید اجازه دهید گوشت با حرارت بالا تفت بخورد.

 

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

 

۳. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد آب در حال جوش + استاک گوشت را به آن اضافه کنید حرارت را کم کنید در تابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

 

در صورت استفاده از استاک بهتر است نمک را حذف کنید، چون در ترکیبات استاک نمک وجود دارد لذا اضافه کردن نمک و استاک به طور همزمان باعث شوری بیف استروگانف می‌شود بنابراین در انتها غذا را بچشید اگر نیاز بود نمک اضافه کنید.

 

۴. در یک تابه دیگر قارچ‌ها را که به صورت ورقه‌ای خرد کرده اید را با کمی کره + روغن مایع تفت دهید.

 

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

 

۵. برای تهیه سس بشامل کره را ذوب کنید آرد را به آن اضافه کنید به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود کم کم شیر داغ را به آن اضافه کنید حواستان باشد اگر شیر سرد باشد آرد گلوله می‌شود.

 

سس باید به غلظت ماست برسد وقتی به این مرحله رسید شعله را خاموش کنید سپس خامه را اضافه کنید خامه نباید بجوشد، چون می‌برد بعد هم کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

 

طرز تهیه بیف استروگانف روسی

 

۶. قارچ تفت خورده و سس را به گوشت اضافه کنید اجازه دهید ۵ دقیقه با حرارت ملایم ریز جوش بزند بعد شعله را خاموش کنید.

 

۷. سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید بعد آن را در آب سرد بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید سپس آب آن را عوض کنید مجدد آب سرد روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید ۲ تا ۳ بار این کار را تکرار کنید عوض کردن آب سیب زمینی باعث می‌شود نشاسته اضافه آن گرفته شود.

 

سپس در یک قابلمه کوچک تا نیمه روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را به اندازه‌ای که در روغن شناور باشد داخل قابلمه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید بعد روی یک توری پهن کنید تا خنک شود به همین ترتیب تمام سیب زمینی‌ها را سرخ کنید سیب زمینی‌ها را روی هم روی توری قرار ندهید، چون خمیر می‌شوند.

 

همیشه برای سرخ کردن ابتدا تابه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا جسم تابه داغ شود سپس روغن را به آن اضافه کنید اگر از ابتدا روغن را بریزید تا تابه و بعد روغن داغ شوند ممکن است روغن بسوزد، اما وقتی جسم تابه داغ شده باشد روغن خیلی سریع حرارت را به خود می‌گیرد و بدون اینکه بسوزد و دود کند گرم می‌شود.

 

۸. بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید بیف استروگانف را در ظرف سرو بکشید سپس سیب زمینی خلالی شده را روی آن بریزید و سرو کنید این غذا را می‌توانید با سبزیجات تزیین کنید.

 

 

 

برترین ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 3 دلیل شیوع کرونا ویروس در دشتستان از نظر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
  • دلایل وضعیت قرمز در دشتستان از نظر 3 فعال اجتماعی
  • رئیس شورای شهر برازجان: بیشتر مردم این بیماری را جدی گرفته اند/ راه های ارتباطی زیاد به دشتستان عامل شیوع کرونا
  • اینفوگرافی/ آمار تفکیکی مبتلایان به کرونا در دشتستان
  • کوهنورد برازجانی بر اثر سقوط از ارتفاع جان باخت
  • مداح پیشکسوت استان بوشهر دعوت حق را لبیک گفت
  • بهبودی ۱۰۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر/ تائید ابتلای ۳ نفر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1085
  • آخرین خبر از جلسات برای تعیین دستمزد کارگران
  • برای ضدعفونی و گندزدایی میوه‌ و سبزیجات از آب و چند قطره مایع ظرفشویی استفاده کنید
  • میکروبیولوژیست ایرانی که داروی کرونای را ساخت
  • پیام تسلیت رئیس حوزه هنری استان بوشهر در پی درگذشت حسن توزی مداح اهل بیت
  • رتبه ایران در ابتلا به کرونا در دنیا
  • اجرای طرح توانمندسازی معلمان جوان در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • مبتلایان به کرونا در استان بوشهر از ۸۸ کشور جهان بیشتر است
  • بهبودی ۸۷ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر/ثابت ماندن لیست مبتلایان به ویروس کرونا در بوشهر/یک فوتی اضافه شد
  • 3 دلیل شیوع کرونا ویروس در دشتستان از نظر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
  • شهردار بندر بوشهر اعلام کرد: تندیس بانوی منتظر در ساحل بوشهر نصب گردید / عکس
  • دلایل وضعیت قرمز در دشتستان از نظر 3 فعال اجتماعی
  • پلیس تکذیب کرد
  • 17 نفر به لیست مبتلایان ویروس کرونا در بوشهر افزوده شد/ با 12 کرونایی جدید وضعیت دشتستان قرمزتر شد!
  • دو مورد جدید زن و شوهر دشتستانی هستند
  • رئیس شورای شهر برازجان: بیشتر مردم این بیماری را جدی گرفته اند/ راه های ارتباطی زیاد به دشتستان عامل شیوع کرونا
  • اینفوگرافی/ آمار تفکیکی مبتلایان به کرونا در دشتستان
  • بهبودی ۸۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر/تأیید ۶ مورد جدید
  • کوهنورد برازجانی بر اثر سقوط از ارتفاع جان باخت
  • شعر/ من و ویروس
  • لغو چهلمین روز درگذشت مرحوم حاج فلکناز انبارکی
  • مداح پیشکسوت استان بوشهر دعوت حق را لبیک گفت
  • جزییاتی از معافیت‌های پرداخت اجاره و عوارض
  • از شول تا شاهگوش با جهانگیر اژدری/ بین سینما و مادرم گیر کرده ام + تصاویر
  • انتصاب یک دشتستانی دیگر در سازمان تامین اجتماعی / عکس
  • یک صفحه پر از خلاصه ی شوق
  • تعرفه‌های سال ۹۸ تا اردیبهشت ۹۹ معتبر است/ شهروندان کارها را به سال جدید موکول کنند/ اجاره بهای غرفه‌داران ماهی گلی عودت داده خواهد شد
  • محمدحسن محمدی: تمام مستاجرین دکه‌های تحت تملک شهرداری از پرداخت اجاره بهای اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ معافند!
  • کرونا
  • هرگز به دنبال نان و نام نبوده ام؛ گاه نان هم بر سر قلم و آرمانم گذاشته ام
  • این‌گونه_باهم _شکستش_دهیم؟!
  • نغمه ساز اشعار شیرین
  • اگر من مسئول بودم
  • بازدید نماینده منتخب دشتستان از کارگاه جهادی تولید ماسک در دهقاید /تصاویر
  • چنان قحط ماسکی شد اندر....
  • اوج یا سقوط
  • بهبودی ۸۷ بیمار مبتلا به کرونا در استان بوشهر/ثابت ماندن لیست مبتلایان به ویروس کرونا در بوشهر/یک فوتی اضافه شد
  • آرزویم این است که بدون دغدغه اجرا کنم/برخی مسئولان استان بوشهر با ساز بومی شان مخالفت می کنند