امروز: يکشنبه 30 شهريور 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 24 بهمن 1398 - 12:26
اتحادخبر: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

اتحادخبر:  در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می‌دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

 

مواد لازم:

  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۳ قاشق چای خوری
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل شکری: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم جهت گلیز:

  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر ژله نارنجی: ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل مایع: ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

 

طرز تهیه:

 

۱. کف و دیواره قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متر را چرب کنید.

۲. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.

۳. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (تا زمانی که بادام‌ها طلایی رنگ شوند) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.

۴. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.

۵. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

۶. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.

۷. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

۸. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:

۱. در کاسه‌ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

۲. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.

۳. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.

۴. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام‌ها الک کنید.

 

 

 

برترین ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • شب ششم محرم در برازجان/ تصاویری از عزاداری و رعایت پروتکل های بهداشتی
  • آقایان مسئول دیر بجنبید باید فاتحه ی فوتبال استان را بخوانیم !!
  • آرزو دارم به عنوان یک خانم دشتستانی جام جهانی را قضاوت کنم/ تست های خوبم را مدیون هوای گرم برازجان هستم
  • کشف جسد با هویت ناشناس در ساحل بوشهر/ تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب تاسوعا در مسجد دلگشا برازجان
  • پیکر طنز پرداز دشتستانی در کنار فرج الله کمالی آرام گرفت/ تصاویر اختصاصی
  • بازدید معاون بهداشتی وزارت بهداشت و درمان از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان / تصاویر
  • آئین افتتاح و بهره بردای از جاده گردشگری آب پخش/ تصاویر
  • امرو هیچستانی طنز پرداز شاخص دشتستانی هم آسمانی‌ شد
  • واکنش رییس شورای اسلامی شهر برازجان به خاکبرداری اطراف آرامگاه غضنفرالسلطنه
  • پیکر نویسنده و تاریخ پژوه برازجانی تشییع شد / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب عاشورا در مسجد دلگشا برازجان
  • مشکلات کشتارگاه های شهرستان های مجاور/ درخواست های قصابان برازجانی/ توضیحات فرماندار دشتستان، رییس دامپزشكی و رییس صنف قصابان
  • توپخانه طنز
  • آگهی پذیرش دانش آموز بهیاری هنرستان کار و دانش رشته بهیاری