امروز: دوشنبه 31 شهريور 1399
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 20 بهمن 1398 - 12:34
اتحادخبر: ممکن است گوشت و مرغی که می‌خورید دیرپز یا ناپز باشد یا شما تمایل داشته باشید مرغ سوخاری را در منزل تهیه کنید یا سیب زمینی‌های داخل قابلمه ترک بخورد. همه این مشکلات راه حل خودشان را دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

اتحادخبر: ممکن است گوشت و مرغی که می‌خورید دیرپز یا ناپز باشد یا شما تمایل داشته باشید مرغ سوخاری را در منزل تهیه کنید یا سیب زمینی‌های داخل قابلمه ترک بخورد. همه این مشکلات راه حل خودشان را دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

 

برای درست کردن مرغ سوخاری در منزل چه کار باید بکنم؟

 

برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ بمالید و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال می‌توانید آن‌ها را در روغن سرخ کنید.

 

برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهکاری پیشنهاد می‌کنید؟

 

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

 

برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.

 

برای گوشت سفت؛ مایه‌ای مرکب از بخش‌های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید. اگر می‌خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ، آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید. افزون برآن که گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه را خواهد گرفت.

 

برای آن که گوشت‌های سفت یا برخی از مرغ‌های دیرپز زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده‌اید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت‌های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.

 

برای پخت سیب‌زمینی همیشه به مشکل برمی‌خورم؛ چه کار باید بکنم؟

 

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل آش یا در فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه سیب‌زمینی را سوراخ کنید. برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها روی هم قرار نگیرد.

 

 

 

 

برترین ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • شب ششم محرم در برازجان/ تصاویری از عزاداری و رعایت پروتکل های بهداشتی
  • آقایان مسئول دیر بجنبید باید فاتحه ی فوتبال استان را بخوانیم !!
  • آرزو دارم به عنوان یک خانم دشتستانی جام جهانی را قضاوت کنم/ تست های خوبم را مدیون هوای گرم برازجان هستم
  • کشف جسد با هویت ناشناس در ساحل بوشهر/ تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب تاسوعا در مسجد دلگشا برازجان
  • پیکر طنز پرداز دشتستانی در کنار فرج الله کمالی آرام گرفت/ تصاویر اختصاصی
  • بازدید معاون بهداشتی وزارت بهداشت و درمان از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان / تصاویر
  • آئین افتتاح و بهره بردای از جاده گردشگری آب پخش/ تصاویر
  • امرو هیچستانی طنز پرداز شاخص دشتستانی هم آسمانی‌ شد
  • واکنش رییس شورای اسلامی شهر برازجان به خاکبرداری اطراف آرامگاه غضنفرالسلطنه
  • پیکر نویسنده و تاریخ پژوه برازجانی تشییع شد / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم شب عاشورا در مسجد دلگشا برازجان
  • مشکلات کشتارگاه های شهرستان های مجاور/ درخواست های قصابان برازجانی/ توضیحات فرماندار دشتستان، رییس دامپزشكی و رییس صنف قصابان
  • توپخانه طنز
  • آگهی پذیرش دانش آموز بهیاری هنرستان کار و دانش رشته بهیاری