- روز سعدی و نکتهای نغز از گلستانش
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
- پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
- شبکه اسرائیلی از زبان نتانیاهو: به دنبال جنگ با ایران نیستیم! / ماموریتهای مهمتری در جبهه غزه و لبنان داریم
- جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
- ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
- نقدی بر مجموعه داستان " خینجوشون " اثر مختار فیاض
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
اتحادخبر: رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذاهای دیگر چاشنی و سس لذیذی است.
مواد لازم برای تهیه رب انار:
- انار ۸ کیلوگرم
- آب ۳ لیوان
- نمک در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری
وسایل لازم برای تهیه رب انار خانگی:
- صافی پارچهای یا سیمی خانه ریز
- گوشتکوب
- چرخ گوشت
طرز تهیه رب انار به روش اول:
۱. انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانهها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری میکنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلافهای سفید با دانهها مخلوط شد ایرادی ندارد.
۲. در قابلمه بزرگی، دانههای انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانهها سعی کنید آب دانهها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانهها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.
۳. این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانهها گرفته شود.
۴. سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانهها جدا شود. دانهها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آنها تا حد ممکن گرفته شده است، ولی برای آب گیری کامل، دانههای داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانهای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه ۲ حاصل شود!
۵. آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد، چون در این مرحله آب سریعا تبخیر میشود.
۶. دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمیبرد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد و گرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب میشود.
۷. در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه ۱ آماده است.
۸. غلظت رب انار بسیار مهم است، چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال میگذارید سفتتر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب میرود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده میشود خیلی دیر در آب حل میشود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمیباشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر میدارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک میزند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد.
طرز تهیه رب انار به روش دوم:
۱. انار را دانه کنید و در چرخ گوشت بریزید و آب انار را بگیرید. البته برخی از آبمیوه گیریهای خانگی و یا چرخ گوشتهای صنعتی نیز همین کار را انجام میدهند. در این روش دیگر آبی داخل دانهها باقی نمیماند و میتوانید تفالهها را دور بریزید.
۲. این روش به علت اینکه برای آب گیری دانهها از چرخ گوشت استفاده میشود راحتتر است و در ضمن زمان کمتری صرف میشود.
۳. مستقیما آب خارج شده از چرخ گوشت را داخل قابلمه ریخته و بگذارید غلیظ شود. غلظت مناسب همان غلظتی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند و در ضمن دیرتر فاسد شود.
نکاتی درباره تهیه رب انار:
۱. در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر ۸ کیلوگرم انار، ۱ کیلوگرم رب انار حاصل میشود.
۲. هر چه رب غلیظتر شود دیرتر خراب و فاسد میشود و رنگ آن نیز تیرهتر میگردد البته مراقب باشید که ته نگیرد وگرنه زحمت و هزینه شما به هدر میرود!
۳. معمولا برای به صرفه بودن رب از انارهای شکسته و کوچک استفاده میکنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزانتر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمیکند و آن چه مهم است اینکه انار آبدار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوهای رنگ و خشک باشد.
۴. بهترین رنگ رب انار قهوهای کمرنگ تا قهوهای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته است و یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده اند.
۵. رب انار را داخل ظروف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.
۶. سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.
۷. در برخی رب انارهای بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده میکنند که هم طعم رب را ترشتر میکند و هم شکل بافت رب انار را تغییر میدهد در این مواقع شما دانههای ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده میکنید که همان تفاله پوست آلوچه است.
۸. رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذاهای دیگر چاشنی و سس لذیذی است.
برترین ها
تازه ترین خبرها
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
- پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
- شبکه اسرائیلی از زبان نتانیاهو: به دنبال جنگ با ایران نیستیم! / ماموریتهای مهمتری در جبهه غزه و لبنان داریم
- جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
- ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
- رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
- مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
- بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتشنشانی شهرداری بوشهر انجام شد
- مسؤولان قضائی شهرستان کنگان در حل مشکلات اهتمام ورزند
- محموله بزرگ کالای قاچاق در گناوه کشف شد
- تغییر رویکرد بانکهای استان بوشهر به توسعه محوری
- ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
- رقم باورنکردنی کرایهخانه در تهران ۱۳۳۷ (+عکس)
- سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
- نگاهی به مهم ترین سیستم های پدافند ایران (+عکس)
- ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است
- رئال روی مکرون را زمین می اندازد
- سرمربی تیم فوتبال سپاهان: شاید وقتی نباشم، اسم من را صدا بزنند
- سرمربی پرسپولیس به نشست خبری نرسید
- بایدن : ایران بهدنبال محو اسرائیل است
- صعود سپاهان در جدول با برد در دربی اصفهان
- پیام تبریک رهبر انقلاب به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی
- محرومیت حسینی و جریمه نقدی برای مرادمند و استقلال
- برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
- این باکتریها به خون انسان تشنه هستند!
- نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو
- بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفهتر از ایلان ماسک!
- مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
- جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
- به بچههایتان نودل ندهید!
- رئال راهی نیمهنهایی لیگ قهرمانان شد
- دیوید کامرون خطاب به اسرائیل: درگیری را تشدید نکنید
- حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد
- امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
- دیدار پرسپولیس و نفت؛ ماموریت متفاوت برای قهرمانی و بقا
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۱.۳۰
- عناوین روزنامههای امروز1403/01/30
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/01/30
- تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
- افزایش 136 درصدی درآمد پتروشیمی پردیس در اسفندماه 1402
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1288
- آریاساسول در بین ۸۲۸ ناشر بورسی رتبه اول را به خود اختصاص داد