امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 بهمن 1398 - 11:48
اتحادخبر: به یکی از میوه‌های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره‌مند بشیم.

اتحادخبر: به یکی از میوه‌های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره‌مند بشیم. همونطور که خیلی از میوه‌های بومی کشور عزیزمون به یک منطقه خاص مربوط هستند، به هم از این قضیه مستثنی نیست و ظاهراً به اصفهانی معروف‌تر هست. امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه با ورژن اصفهانیش رو تجربه کنیم. برای دیدن مراحل پخت این خورشت به خوش عطر و خوشمزه ادامه این پست رو دنبال کنین.

 

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی خرد شده ۴۰۰ گرم
  • به بزرگ ۲ عدد
  • پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد
  • آلو بخارا ۱۵ تا ۲۰ عدد
  • شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۳۰ گرم
  • آبلیمو تازه ۱ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانی

 

مراحل تهیه:

 

قبل از شروع باید بگم، این نوع خورش به هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می‌شده، ولی الآن در کنار چلو هم سرو میشه و خیلی هم پرطرفداره. برای شروع پیازی رو که به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می‌دیم تا سبک و نرم بشه.
سپس گوشت رو اضافه می‌کنیم و همراه با پیاز تفت میدیم تا رنگش تغییر پیدا کنه و لایه روی گوشت منسجم بشه.

سپس کمی زردچوبه و فلفل رو به گوشت و پیاز تفت خورده اضافه می‌کنیم و خوب مخلوطشون می‌کنیم.

سپس مقداری آب در حدی که روی گوشت‌ها رو با فاصله یک بند انگشت بگیره می‌ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشه یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشه. درب قابلمه رو روش قرار میدیم و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزه.

به‌ها رو بعد از شستشو به صورت مکعب‌های درشت برش می‌زنیم. بافت به بسیار لطیف و نرم هست و در حین پخته شدن، اگر خیلی ریز برش خرده باشن، یا نازک باشه بافت خودش رو از دست میده و خورشت ما دیگه چهره قشنگی نخواهد داشت.

بعد از خرد کردن به، کره رو توی ماهیتابه ذوب می‌کنیم و البته مواظبیم که حرارت ملایم باشه و بلافاصله بعد از ذوب شدنش به‌های خرد شده رو اضافه می‌کنیم و یک تفت کوچیک بهشون میدیم.

به‌ها که کمی طلایی رنگ شدند از روی حرارت برشون میداریم.

به‌های تفت داده شده رو به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم و درب قابلمه رو میگذاریم. برای اینکه به رنگ قشنگ و قرمزش رو به خوبی نشون بده سعی میکنیم تا حدوداً نیم ساعتی که برای پخت به زمان لازم داریم، درب قابلمه رو باز نکنیم.

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت آلو‌هایی رو که از قبلا با مقداری آب سرد خیس کرده بویدم، آبکش می‌کنیم و بعد به خورش اضافه می‌کنیم؛ و در ۵ دقیقه پایانی، چاشنی‌ها رو اضافه می‌کنیم. شکر رو بنا به ذائمون میتونیم کم یا زیاد کنیم. همچنین مقدار خیلی کم نمک به اندازه ۱/۴ قاشق چایخوری به خورش اضافه می‌کنیم.

 

نکات پخت:

 

همونطور که در ابتدا هم خدمتتون توضیح دادم، این خورش بنا بر ذائقه شخصی میتونه کاملاً شیرین، یا ملس باشه، پس اگر تمایل دارین کمی مزه ترش هم داشته باشه، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه هم اضافه کنین و نهایتاً خورش رو مزه کنین و بعد از اطمینان از طعم ۵ دقیقه زمان بدین و بعد شعله رو خاموش کنین.

من معمولاً برای خورش به از رب گوجه فرنگی استفاده نمی‌کنم، ولی اگر رنگ خورش باب طبعتون نبود، در ۵ دقیقه پایانی، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو در کمی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید.

خورش رو بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظرمون می‌کشیم و همراه با چلو سرو می‌کنیم.

 

 

 

برترین ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • دکتر مهدی یوسفی در یک نگاه
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • آئین استقبال از مسافرین و مهمانان نوروزی در شهر دالکی / تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: اسماعیل حدود 5 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 5 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 6 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 8 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 9 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 10 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 12 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 13 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...