امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 بهمن 1398 - 11:41
اتحادخبر: پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می‌شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستا‌ها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می‌شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی‌ها و سبزیجات هم به آن‌ها اضافه می‌شود.

اتحادخبر:  پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی ها و سبزیجات هم به آن ها اضافه می شود.

 
فرق پاستا با رشته های پلویی و رشته آش ایرانی در مواد تشکیل دهنده آن هاست. رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند. پاستاهای مرغوب از آرد سمولینا تهیه می شوند و از نظر شکل ظاهر تقسیم بندی های متفاوتی دارند. به طور مثال، به رشته های توخالی و لوله ای شکل پاستا، ماکارونی گفته می شود که هم اکنون تولید آن در ایران متوقف شده است و آنچه امروز در بازار عرضه می شود انواعی از اسپاگتی است.

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
 
اسپاگتی رشته ای توپر و کم قطرتر از ماکارونی است که اگر همین رشته را کمی نازک تر کنند ورمیشل و اگر کمی پهن و نواری کنند نودل و با پهنای بیشتر لازانیا نام می گیرد.

پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی که داراست یک ماده غذایی باارزش است، همچنین به دلیل برخورداری از کربوهیدارت های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد و با دارا بودن اندیس گلاسیمی پایین تر نسبت به این مواد با تاثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالارفتن ناگهانی آن نمی شود و علاوه بر تاخیر احساس گرسنگی، سوخت عضله ها را برای مدت طولانی تر تامین می کند.

پاستا برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.

پاستا دارای انواع بسیار گوناگون و متنوع است که به حدود ۳۵۰ نوع می رسد. ما در اینجا به معرفی تعدادی از مشهورترین آن ها می پردازیم.
 
انواع پاستا را می‌توانید از لینک زیر تهیه کنید:
 
پاستا فوزیلی یا پاستا فنری یا پیچی Fussili

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
ماکارونی یا پاستا لوله ای (می تواند انواع کوتاه، بلند، باریک و کلفت باشد) maccheroni

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
اسپاگتی spaghetti (فرق آن با ماکارونی در توپر بودن آن است)

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
فتوچینی یا تالیاتلی tagliatelle. Fettucini

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

گوش ماهی یا صدفی shell

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

پروانه ای Farfalle یا پاپیونی Papillon

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

شیلنگی یا penne

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

خاویاری یا نقطه ای couscous

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

آرنجی Elbow

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

 لازانیا (پاستای پهن) Lasagna

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

ریگاتونی Regatoni (پاستاهایی که رویشان شیار دارند و در انواع مختلف تهیه می شوند.)

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

کانالونی cannelloni

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

چگونه پاستا درست کنیم؟

۱. انتخاب کنید که کدام یک از انواع پاستا را می خواهید بپزید. سعی کنید گزینه ای را انتخاب کنید که با سس ماکارونی شما سازگار باشد. حتما پاستایی را انتخاب کنید که از آرد سمولینا تهیه شده باشد.

۲. حال دوسوم قابلمه ای را که انتخاب کرده اید از آب پر کنید. مراقب باشید آب هنگام جوش آمدن سر نرود. اگر آب جوش نباشد و تمام ماکارونی ها در آب غوطه ور نباشند، به هم می چسبند و به اصطلاح شفته می شود. برای صرفه جویی از وقت خود می توانید آب داغ را بجوشانید.

۳. قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را زیاد کنید.

۴. نمک به آن اضافه کنید. برای ظرف های بزرگ یک تا ۲ قاشق غذاخوری نمک مناسب است.

۵. صبر کنید تا آب جوش بیاید.

۶. پاستا را به آب جوش اضافه کنید. بعد از ریختن پاستان آن را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. مراقبت باشید که پاستاها به کف ظرف نچسبند. مخصوصا زمانی که آنها را در آّب جوش می ریزید. اگر شما در تخمین اندازه ای که مورد مصرف شماست مشکل دارید، می توانید از پیشنهاد موجود روی بسته پاستا استفاده کنید.

۷.  شعله اجاق گاز را کم کنید تا وقتی که پاستا به اندازه کافی پخته شود باید روی اجاق گاز باشد و هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. این کار مانع چسبندگی پاستاها به هم خواهدشد.

۸.  وقتی پاستا به مدت ۸.۱۰ دقیقه در آب جوشید (به پیشنهاد چاپ شده در پشت بسته پاستا دقت کنید) یک عدد پاستا را از آب بیرون آورید و صبر کنید سرد شود.

۹. پاستا را تست کنید. پاستایی را که در مرحله ۸ بیرون آوردید با دندان تست کنید، اگر نرم بود، پاستای شما آماده است.

۱۰. پاستا را در آبکش بریزید و روی آن آب بریزید. هنگام انجام این مرحله مراقب صورت خود باشید، زیرا ممکن است بخار آب صورت شما را بسوزاند.

۱۱. پس از آبکشی کردن پاستا، آن را کاملا تکان دهید تا آب اضافی آن جدا شود.

۱۲. برای اینکه چسبندگی پاستا از بین برود چند قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع به آن اضافه کنید. (البته این کار اختیاری است.)

۱۳. سس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.
برترین ها


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • دکتر مهدی یوسفی در یک نگاه
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • آئین استقبال از مسافرین و مهمانان نوروزی در شهر دالکی / تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: اسماعیل حدود 5 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 5 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 6 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 8 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 9 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 10 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 12 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 13 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...