امروز: پنجشنبه 06 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 دي 1398 - 09:12
اتحادخبر: کیک سیب وارونه یک نمونه خوشمزه و در عین حال خوش ظاهر از کیک سیب است که طعمی شیرین و کاراملی دارد. در این نوع دسر، سیب‌ها به طور کاملا مشخص روی کیک قرار می‌گیرند و طرحی جالبی را ایجاد می‌کنند ضمن اینکه وجود ادویه‌های خوش عطری، چون دارچین و جوز به آن گرما و عطر ویژه‌ای می‌بخشد.

اتحادخبر: کیک سیب وارونه یک نمونه خوشمزه و در عین حال خوش ظاهر از کیک سیب است که طعمی شیرین و کاراملی دارد. در این نوع دسر، سیب‌ها به طور کاملا مشخص روی کیک قرار می‌گیرند و طرحی جالبی را ایجاد می‌کنند ضمن اینکه وجود ادویه‌های خوش عطری، چون دارچین و جوز به آن گرما و عطر ویژه‌ای می‌بخشد.

کیک‌های میوه‌ای وارونه یک نمونه از کیک‌های جالب و بامزه‌ای هستند که در آن‌ها تاکید فراوانی بر وجود میوه و تزئین کیک به وسیله آن است. برای اینکه یک کیک وارونه داشته باشیم باید ابتدا میوه‌ها و شیرین کننده همراه آن‌ها را در کف ظرف بچینیم سپس سایر مواد را روی میوه‌ها بریزیم به این ترتیب موقع وارونه کردن ظرف کیک، میوه‌ها روی کیک قرار می‌گیرند.

در واقع چیزی شبیه ته دیگ خودمان. احتمالا با کیک آناناس وارونه به عنوان مشهورترین آن‌ها آشنا هستید، اما به جز این از گیلاس، توت فرنگی، گلابی، سیب، انبه، مرکبات، هلو و آلو و حتی اخیرا هم گیاهان معطری مثل ریحان و آویشن لیمویی و یا حتی ریواس هم برای این نوع خوراکی، استفاده می‌شوند. میوه‌های تازه برای این نوع دسر عالی هستند، اما میوه‌های کنسروی و یا یخ زده هم خوب است.

کیک سیب وارونه با وجود لایه شکر و کره که در میان قطعات سیب قرار گرفته، طعمی عالی گرفته است. با وجود این ظاهر زیبا و طعم عالی، آماده کردن این کیک بسیار ساده است. بعد از درست کردن کیک هم نیازی نیست که زیاد منتظر بمانید تا خنک شود (تا بتوانید آن را از قالب درآورید به این ترتیب ترک برنمی‌دارد یا نمی‌شکند) بلکه آن را بصورت گرم با بستنی وانیلی سرو می‌کنید.

 

کیک سیب وارونه؛ گرم و شیرین و پر عطر

مواد تشکیل دهنده کیک سیب وارونه چه هستند؟

شکر قهوه‌ای و شکر سفید: شکر قهوه‌ای طعمی کاراملی ایجاد می‌کند و برای همراهی با سیب عالی است. شکر سفید هم مثل شکر قهوه‌ای رطوبت کیک را می‌گیرد و به آن طعمی شیرین می‌دهد.

نمک: وجود نمک در کیک‌ها بسیار لازم است، چون باعث تعادل مزه‌ها شده و از بی‌مزه شدن کیک جلوگیری می‌کند.

شیرترش: در این دستورالعمل استفاده از شیرترش عالی می‌شود، اما شما می‌توانید از شیر ساده استفاده کنید.

ادویه: در اینجا از دارچین و جوز استفاده شده است، اما شما می‌توانید از ادویه پای سیب که شامل دارچین، زنجبیل، جوز و هل است، استفاده کنید.

 

مواد لازم

 

مواد رویه

  • شکر قهوه‌ای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
  • کره: ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
  • پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • سیب طلایی: ۲ عدد متوسط، پوست و هسته گرفته و ورقه شده به ضخامت ۱ سانتی‌متر
  • آب لیمو: ۲ قاشق چایخوری

کیک

  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۱۲ گرم)
  • بیکینگ پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کره: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • شکر سفید: ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
  • تخم مرغ: ۲ عدد، بزرگ
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر ترش یا شیر: ۲/۳ پیمانه، هم دمای محیط

کیک سیب وارونه؛ گرم و شیرین و پر عطر

 

طرز تهیه

۱. فر را با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. یک ظرف مربع با ابعاد ۲۲ سانت را با اسپری روغن، چرب کنید.

۲. برای درست کردن مواد رویه: داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط، شکر قهوه‌ای، کره ذوب شده، دارچین و جوز و نمک را مخلوط کنید. این مواد را داخل کف ظرف پهن کرده و صاف کنید.

۳. روی سیب‌های ورقه شده، آب لیمو بریزید تا براق بمانند. سیب‌ها را بصورت یک لایه و ردیفی روی لایه شکر قهوه‌ای بچینید.

۴. در کاسه‌ای دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

کیک سیب وارونه؛ گرم و شیرین و پر عطر

۵. داخل کاسه همزن یا کاسه‌ای با اندازه مناسب، شکر و کره را با همزن آنقدر بزنید تا کمرنگ و پف شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و اطراف کاسه را تمیز کنید سپس وانیل را هم با مواد مخلوط کنید.

۶. ۱/۳ مخلوط آرد را روی مخلوط کره و شکر بریزید و با هم ترکیب کنید. ۱/۲ شیرترش را افزوده و ترکیب کنید. ۱/۳ مخلوط آرد را داخل کاسه بریزید سپس ۱/۲ باقی مانده شیرترش را اضافه کنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را داخل کاسه بریزید. کناره‌های کاسه را تمیز کنید و مواد را به طور یکدست با هم مخلوط کنید.

۷. خمیر را روی لایه سیب داخل ظرف بریزید. سطح خمیر را صاف کنید. آن را در فر گرم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندان را در آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید. پس از پخت به مدت ۱۵ دقیقه روی توری خنک کننده بگذارید.

۸. لبه‌های کیک را با چاقو از ظرف جدا کنید تا کیک از ظرف جدا شود و به راحتی بتوانیم آن را روی بشقاب بگذاریم. کیک را بصورت تکه‌های تک نفره برش بزنید و همان طور گرم و یا در صورت دلخواه با بستنی وانیلی سرو کنید.

کیک سیب وارونه؛ گرم و شیرین و پر عطر

 

نکات مهم

سیب زرد یا سبز در این دستور خیلی خوب است. به جای سیب می‌توانید از میوه‌های دیگر هم استفاده کنید که در متن گفته شده است.

اگر مقداری از کیک باقی ماند، آن را در یخچال نگهداری کنید. موقع سرو هم ابتدا بگذارید به دمای اتاق برسد.

در اینجا همزن برقی فقط برای هم زدن کره و شکر استفاده می‌شود.

کیک سیب وارونه؛ گرم و شیرین و پر عطر

 

 

 

 

برترین‌ها

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • نشست فرماندهان پایگاه‌ها و شورای حوزه مقاومت بسیج شهدای پتروشیمی به میزبانی پتروشیمی جم
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/01
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
  • اسرائیل را چه باید؟
  • .: لیلادانا حدود 3 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 5 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 5 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 5 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 5 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 6 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 6 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 9 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 9 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 11 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...