امروز: شنبه 01 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 آذر 1398 - 10:55
اتحادخبر: فصل پاییز و زمستان، دوران اوج مرکبات است و ما در این فصل انواع خوراکی‌ها را با این محصولات درست می‌کنیم. آب‌نبات پوست پرتقال شاید عجیب‌ترین آن‌ها باشد، اما یقینا تجربه‌ای جالب است. شما علاوه بر پوست پرتقال با انواع مرکبات می‌توانید آب‌نبات شکری خوشمزه درست کنید. وقتی که این پوست‌های چند رنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند، ظاهر زیبایی را ایجاد می‌کنند.
اتحادخبر: فصل پاییز و زمستان، دوران اوج مرکبات است و ما در این فصل انواع خوراکی‌ها را با این محصولات درست می‌کنیم. آب‌نبات پوست پرتقال شاید عجیب‌ترین آن‌ها باشد، اما یقینا تجربه‌ای جالب است. شما علاوه بر پوست پرتقال با انواع مرکبات می‌توانید آب‌نبات شکری خوشمزه درست کنید. وقتی که این پوست‌های چند رنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند، ظاهر زیبایی را ایجاد می‌کنند.

 

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

 

مرکبات شاید پر استفاده‌ترین و مورد اقبال‌ترین میوه‌ها باشند. تابستان گذشته بر خلاف سال‌های قبل خبری از مرکبات نبود اگر چه عحیب بود، اما میوه‌های تابستانی آنقدر متنوع بودند که غیبت‌شان به چشم نیامد. اما آن‌ها ما را خیلی منتظر نگذاشتند و دقیقا در آخرین روز‌های تابستان دوباره به خانه‌های ما بازگشتند. تنوع، رنگ، مزه و طعم و خاصیت باعث شده که ما بیشتر از هر میوه‌ای در زمستان نسبت به آن‌ها تمایل داشته باشیم.

 

این میوه‌های پرخاصیت و سرشار از ویتامین C، بسیار هم پرکاربرد هستند. شما می‌توانید با گوشت آنها، شربت، مربا و مارمالاد و انواع کیک و دسر‌های خوشمزه را درست کنید و همچنین با پوست آن‌ها را نیز تبدیل به ترشی و مربا کنید در عین حال که می‌توانید آن‌ها را شیرین کرده و در خورش و یا برنج ریخت. شیرین کردن خلال‌ها به شیوه‌ای دیگر به ما آب‌نبات شکری خوشمزه می‌دهد و این همان چیزی است که ما قصد درست کردن آن را داریم.

 

خوشبختانه در کشوری زندگی می‌کنیم که انواع مرکبات وجود دارد و پرتقال که سرآمد همه آن‌هاست واجد چندین نوع واریته مختلف است. از انواع پرتقال دزفولی که من عاشق آن‌ها هستم و انواع پرتقال‌های شیرین و متنوع شمال که بسیار دوست داشتنی هستند؛ و البته نارنج، گریپ فروت و انواع لیمو هم که با آن‌ها همراهی می‌کنند.

 

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

 

با اینکه ممکن است بتوانید آن‌ها را در فروشگاه‌های خشکبار پیدا کنید، اما درست کردن آن‌ها در خانه یقینا لذت بخش خواهد بود مضاف بر اینکه به دلایلی چند بهتر است آن‌ها را خودمان درست کنیم.

 

۱. آب‌نبات تجاری مسلما ارگانیک نیست

۲. آن‌ها با مواد شیمیایی درست می‌شوند

۳. تازه نیستند

۴. اکثر آن‌ها مزه بدی می‌دهند (تلخ و بدمزه هستند)

 

حتی اگر بهترین برند را هم انتخاب کنید باز هم نوع خانگی بهتر است.

 

خوبی درست کردن آن‌ها این است که درست کردن آن‌ها بسیار آسان است؛ و می‌توانید به مدت طولانی آن‌ها را نگهداری کنید بخصوص اگر آن‌ها را فریز کنید. طعم آن‌ها ۱۰۰% بهتر از نمونه‌های تجاری است و احساس رضایت از داشتن یک محصول خوب را خواهید داشت.

 

اما در نهایت یک سوال هم خواهید پرسید که چه استفاده‌های می‌توان از آب‌نبات پوست پرتقال یا مرکباتی داشت؟ من در زیر به شما می‌گویم:

  • برای تزئین پای، کیک و کاپ کیک
  • خرد کرده و به انواع کلوچه، کیک، مافین، کاپ کیک و کیک صبحانه اضافه کنید
  • روی بستنی یا ماست بریزید
  • به عنوان تزئین روی نوشیدنی‌های با طعم مرکبات مثل شربت آبلیمو و شربت پرتقال یا اسمویت
  • خیلی ریز خرد شود و به اشتروسل روی مافین و کیک اضافه کنید
  • داخل شکلات آب بزنید و یک میان وعده شیرین داشته باشید
  • و هر چیزی که به ذهن‌تان می‌رسد مثل انواع غذا

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

 

برای درست کردن این خوراکی سعی کنید حتی الامکان بهترین مرکبات را انتخاب کنید و آن‌ها را موقع شستن خوب بشویید و موقع شستن هم خوب بسابید. ما نمی‌توانیم شما را مجبور کنیم که حتما موقع خریدن هر میوه‌ای دنیال نوع ارگانیک باشید، اما اینجا، چون می‌خواهیم از پوست میوه استفاده می‌کنیم، روی این مساله تاکید داریم، چون بسیاری از میوه‌های موجود در بازار رنگ شده هستند و همچنین روی پوست آن‌ها واکس زده شده است.

 

مواد لازم

  • پرتقال: ۴ عدد (می‌توانید از تعداد برابر پرتقال و گریب فروت استفاده کنید)
  • لیموی زرد: ۴ عدد
  • شکر: ۲ پیمانه
  • آب: ۱ پیمانه (برای شربت)
  • شکر ریز برای پوشش روی آن‌ها

 

طرز تهیه

 

۱. دو انتهای مرکبات را جدا کنید. پوست آن‌ها را به صورت ۴ برش عمودی یا بیشتر، برش بزنید که این بسته به اندازه میوه است. پوست سفید آن‌ها را جدا کنید. این پوست موجب تلخی آن‌ها می‌شود. البته موقع بلانچ کردن تلخی آن‌ها کم می‌شود. توجه کنید اگر پوست سفید را جدا کنید، موقع تبدیل شدن به پوست‌های نازک سفت‌تر شده و چرمی‌تر می‌شوند. پوست‌ها را به نوار‌های نیم سانتی برش بزنید. مقداری پوست مرکبات را برای خوردن، کلوجه، آب گرفتن و ... نگه دارید).

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

۲. این پوست‌ها را داخل قابلمه آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. آن‌ها را در آبکش ریخته و آب را کاملا تخلیه کرده و دور بریزید. آن‌ها را بشویید. این فرایند را یک یا دو بر دیگر تکرار کنید تا طعم تلخ کاهش یابد.

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

۳. آب تازه و شکر را داخل قابلمه بریزید و آن‌ها را به جوش برسانید. چند دقیقه بگذارید بجوشد تا شکر حل شود. بعد از حل شدن شکر، پوست مرکبات را اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آرامی قل بخورند. گاهی آن‌ها را بهم بزنید. تا زمانی که پوست مرکبات نرم شوند و شربت هم کمی حالت شربت سبک داشته باشد.

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

۴. از یک کفگیر سوراخ استفاده کنید تا چندین پوست پرتقال را در یک زمان برداشته و شربت اضافی از سوراخ کفگیر به مدت چند ثانیه از آن خارج شود. پوست‌های مرکباتی داغ و مرطوب را داخل کاسه شکر بگذارید و آن‌ها را داخل شکر بغلتانید تا شکری شوند.

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

۵. پوست مرکبات شکری را روی توری شیرینی پزی یا توری کباب‌پزی بگذارید تا خنک شده و به طور کامل خشک شوند. ۱ تا ۲ روز بگذارید روی توری بمانند.

طرز تهیه آب‌نبات پوست پرتقال و انواع مرکبات

 

۶. آن‌ها را داخل ظرفی دربسته در جایی خنک و خشک بگذارید. به این ترتیب می‌توانید آب‌نبات پوست پرتقال را به مدت یک ماه نگهداری کرد. اگر آن‌ها را در فریزر بگذارید می‌توانید به مدت چند ماه نگهداری کنید.

 

نکات مهم

  • اگر متوجه شدید که آب‌نبات پوست پرتقال پس از مدتی سفت شده، نگران نباشید؛ آن‌ها وقتی بمانند نرم می‌شود و بخصوص وقتی که در دستورالعمل‌های شیرینی و آشپزی استفاده شوند.
  • برای اینکه آب‌نبات پوست پرتقال شما نرمتر شود، زمان خشک شدن را محدود کرده و مرحله ریختن شکر روی آن‌ها را حذف کنید سپس آن‌ها را داخل کیسه زیپ لاک بریزید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
  • خلال شیرین شده تقریبا با چنین روشی درست می‌شود، اما خلال‌های مخصوص شیرین پلو معمولا نازک‌تر و کم عرض‌تر هستند و همچنین روی آن‌ها شکر پاشیده نمی‌شود همچنین خشک نمی‌شوند. شما می‌توانید از همین روش با توصیفی که گفته شد، برای درست کردن خلال استفاده کنید.

 

 

 

برترین ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/01/30
  • بازسازی اساسی پاسگاه‌های پلیس راه استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/01/30
  • ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
  • ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
  • مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
  • حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
  • حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • .: افسری حدود 15 ساعت قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 19 ساعت قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 4 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 4 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 6 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 6 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 7 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 9 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 10 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 11 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...