- دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
- برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
- یوسفی؛ مدیری با نگاه فرهنگی
- تاجگردون: ۱۴۰۳ سال خیلی سختی است / رأی ندادن خاتمی یک علامت است
- تصاویر دیدنی از تیپ و استایل نوروزی پریناز ایزدیار
- طارمی- آزمون و حالا قایدی: چه خط حملهای!
- مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
- جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ جزییات و زمان اعمال
- بیش از ۸.۵ میلیون تردد در جادههای بوشهر ثبت شد
- دکتر یوسفی؛ معتقد و عامل به تعامل صنعت نفت با محیط پیرامون
اتحادخبر: خوراک لوبیا قرمز یکی از آن خوراکیهای ساده، اما بسیار خوشمزه و کامل است. این غذا بسیار پرفیبر و سیر کننده است و لوبیا قرمز و سوسیس که در حرارتی ملایم پخته میشوند یک خوراک غلیظ را به شما میدهند. ادویههای خوش طعم هم به خوشمزگی و دلپذیری این غذا کمک میکنند.
شما حتی قبل از خوردن این غذا حتما متوجه خوشمزه بودن آن خواهید شد، چون مواد تشکیل دهنده آن بسیار عالی هستند. لوبیا قرمز، ادویههای خوشبو، سوسیس، سبزیجات معطر و کلا همه مواد تشکیل دهنده دست به دست هم دادهاند تا هم غذایی خوشمزه برای شما درست کنند و هم شما را سیر کنند در عین حال که خواص بسیاری هم برای شما فراهم میآورند.
آماده کردن آن آسان است، سختترین بخش فقط منتظر ماندن برای تمام شدن زمان پختن لوبیاها و نرم شدن همه آنهاست یعنی همان زمانی که همه طعمهای ادویه با هم پیوند برقرار میکنند. این دستورالعمل برای روزهای خنک پاییزی خوب است وقتی که خانه کمی سرد است و شما در آشپزخانه دنجتان با بار گذاشتن خوراک لوبیا گرمای زندگی را بیشتر میکنید. این غذای آسان شما را به یک روز خوب، خوشمزه و رضایت بخش دعوت میکند.
مواد تشکیل دهنده خوراک لوبیا قرمز و برنج
- لوبیا قرمز قلوهای خشک: لوبیاها را باید ابتدا خوب پاک کنید سپس بخیسانید. لوبیا قرمزها شبیه به قلوه هستند.
- سوسیس: برای درست کردن این غذا معمولا از سوسیس دودی استفاده میشود، اما شما میتوانید به جای آن از کوکتل مرغوب استفاده کنید.
- ادویههای مورد استفاده: پودر چیلی، زیره، پاپریکا، کاین، مرزنجوش و آویشن؛ این ادویهها و سبزیجات معطر طعم عالی این غذا را میسازند که میتوانید پاپریکا هم به آن اضافه کنید.
- آب مرغ: آب مرغ خیلی به خوشمزگی آن کمک میکند، اما اگر آب مرغ ندارید میتوانید از همان آب ساده استفاده کنید.
- جعفری و پیازچه: این دو ماده لایه آخر غذا هستند که طعم خوبی به غذا میدهند و همچنین رنگ غذا را متنوعتر میکنند. با توجه به اینکه این روزها پیازچه را کمتر میتوانید در بازار ببینید میتوانید فقط از جعفری استفاده کنید.
- برنج سفید: معمولا برای همراهی با خوراکها و خورشها از برنج دانه بلند استفاده میشود، اما من اغلب از برنج عنبربو و آن هم به صورت کته خشک استفاده میکنم. (کته خشک با حداقل روغن و با آب سرد درست میشود که به آن کته شمالی میگویند). استفاده از برنج قهوهای هم خیلی خوب است.
مواد لازم
- لوبیا قرمز خشک: ۴۰۰ گرم
- آب: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- سوسیس: ۳۵۰ گرم
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز زرد: ۱ عدد بزرگ (۲ پیمانه خرد شده)
- ساقه کرفس: ۲ عدد (۱ پیمانه خرد شده)
- فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد متوسط (۱ و ۱/۴ پیمانه خرد شده)
- سیر: ۴ حبه (۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری ریز شده)
- پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
- مرزنجوش (اورگانو): ۱ قاشق چایخوری
- آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز کاین: ۱/۸ قاشق چایخوری (اختیاری)
- آب مرغ: ۴ پیمانه (یا آب ساده)
- برنج سفید پخته: ۲ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. ابتدا با خیساندن لوبیا شروع میکنیم. لوبیاها را داخل یک کاسه بزرگ، حداقل یک شب تا صبح میخیسانیم. داخل کاسه باید آنقدری آب بریزید که تا ۵ سانت روی لوبیاها را بپوشاند. بگذارید ۸ ساعت یا یک شب تا صبح خیس بخورد سپس آب آن را دور بریزید.
۲. روغن را داخل قابلمه و روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. سوسیس را افزوده و گرم کنید. گاهی هم بهم بزنید تا کمی قهوهای شود یعنی حدود ۵ دقیقه. پس از سرخ شدن آنها را داخل بشقابی با حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها برود، اما روغن داخل قابلمه را بگذارید بماند.
۳. پیاز، کرفس و فلفل دلمه قرمز را ۳ دقیقه تفت دهید.
۴. سیر، پودر چیلی، زیره و پاپریکا را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
۵. آب مرغ، ۱ و ۱/۲ پیمانه آب، لوبیاهای شسته، مرزنجوش، آویشن، فلفل کاین و سوسیس سرخ شده را داخل قابلمه بریزید. با نمک مزه دار کنید.
۶. مخلوط را روی حرارت متوسط به بالای گاز به یک جوش سبک برسانید. حرارت را کاهش دهید، درب قابلمه را بگذارید و تا زمانی که لوبیاها نرم و پخته شوند بگذارید آرام بپزد، گاهی هم آن را بهم بزنید. پختن آن یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشد.
۷. در انتها جعفری و پیازجه را بریزید. مخلوط را گرم با برنج آماده شده سرو کنید.
ترفندهای پختن خوراک لوبیا قرمز و سوسیس
- از لوبیای کنسروی استفاده نکنید. به این روش زیاد از حد پخته میشوند.
- اگر از سوسیس تند استفاده میکنید باید فلفل قرمز تند را حذف کنید (البته من خوراک تند را ترجیح میدهم). غذایی که درست میکنید برای همه است و شاید در بین افراد خانواده و یا میهمان کسانی باشند که غذای تند را دوست نداشته باشند. شما میتوانید غذا را درست کنید و برای خودتان جداگانه فلفل تند استفاده کنید.
- لوبیاها را نباید با حرارت بالا بپزید، چون آب غذا خشک میشود و لوبیاها نپخته باقی میمانند. بهتر است بگذارید به آرامی بپزد.
- سوسیس را با قطری بیش از نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرخ شده و تیره شود تا طعم واقعی خودش را نشان دهد. سوسیس را زیاد بهم نزنید، چون خوب سرخ نشده و خرد میشود. برای اینکه خوب سرخ شوند حتی میتوانید آنها را در دو نوبت در قابلمه بریزید تا فضای کافی برای سرخ شدن داشته باشند.
نکات اضافی
- برای درست کردن این غذا در آرام پز همه مواد را به جز جعفری و پیازچه به همراه ۲ پیمانه آب داخل آرام پز روی حرارت بالا به مدت ۶ تا ۸ ساعت بپزید. اگر ابتدا سوسیس را داخل آرام پز سرخ کنید طعم بهتری به شما میدهند. در این روش نیازی به خیساندن لوبیا نیست.
- میتوان خورش را به مدت ۳ ماه در فریزر نگه داشت. برای مصرف دوباره شب قبل یا حتی دو روز برای مقدار زیاد، در یخچال بگذارید بماند تا یخ آن آب شود سپس گرم کنید.
تازه ترین خبرها
- برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
- یوسفی؛ مدیری با نگاه فرهنگی
- تاجگردون: ۱۴۰۳ سال خیلی سختی است / رأی ندادن خاتمی یک علامت است
- تصاویر دیدنی از تیپ و استایل نوروزی پریناز ایزدیار
- طارمی- آزمون و حالا قایدی: چه خط حملهای!
- مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
- جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ جزییات و زمان اعمال
- بیش از ۸.۵ میلیون تردد در جادههای بوشهر ثبت شد
- دکتر یوسفی؛ معتقد و عامل به تعامل صنعت نفت با محیط پیرامون
- مدیری با اشراف کامل
- قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
- یک فروند شناور گردشگری بدلیل هنجار شکنی در بوشهر توقیف شد
- اگر رسایی به هیئت رئیسه برود باید برای مجلس تاسف خورد!
- اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
- مبالغ جرایم رانندگی بهروزرسانی شد
- توئیت معنادار حسن روحانی
- در آینده یکی از خبر ساز ترین باشگاههای فوتبال پایه ایران خواهیم بود
- هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
- دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر منصوب شد
- استان بوشهر در اغلب شاخصهای اقتصادی رتبه اول تا پنجم را دارد
- توجه ویژه به کالای تهلنجی و تعاونی مرزنشینان در استان بوشهر
- ۹۶۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دشتستان انجام شد
- ۵۰ کلاس درس در شبانکاره برای اسکان مسافران نوروزی آماده شد
- همه دستگاهها برای کاهش وقوع جرایم همکاری کنند
- موارد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی استان بوشهر بررسی شد
- ۵۷ هزار مسافر نوروزی در مدارس شهرستان گناوه اسکان داده شدند
- شهروندان و مسافران از اسکلههای مجاز در بوشهر استفاده کنند
- ۹۰ هزار مسافر وارد شهرستان عسلویه شد
- ۱۸۰۰ سما کارت بین توانخواهان بهزیستی استان بوشهر توزیع شد
- ۱۶۷ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان بوشهر جابجا شد
- ۲ ورزشکار بوشهری به اردوی تیم ملی بسکتبال جوانان دعوت شدند
- ترسم ای فَصاد گر فصدم کنی/ تیغ را ناگه تو برلیلی زنی
- جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان بوشهر در استانداری
- لیگ برتری شدن تیم پارس جنوبی هیچگاه از ذهن مردم جم و جنوب استان پاک نخواهد شد
- غیبت آزمون به تیم ملی لطمه نمی زند/ جوان گرایی اتفاقی مثبت بود
- سپاهان از فردا تمریناتش را آغاز میکند
- معاون رئیسی: گفتهایم در پایان ۱۴۰۷ تورم باید تک رقمی شود / توانستهایم در سیاست خارجی گامهای بلندی برداریم / ما عضو شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا شدیم
- ارسال پُستی شیرخشک در ایام نوروز/ نگران کمبود شیرخشک نباشید
- وضعیت دارو در سالی که گذشت/ از صادرات تا مطالبات داروخانهها
- بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟
- ۷۰ درصد از اعتبارات سرمایهای استان بوشهر تخصیص یافت
- شناورهای تفریحی که هنجارهای اجتماعی را رعایت نکنند توقیف می شوند
- نجات ۳ نفر در ساحل گناوه/ امدادرسانی به یک فروند جت اسکی انجام شد
- ۴۵ کمپ اسکان گردشگران در استان بوشهر ایجاد شد
- آب های استان بوشهر متلاطم و مواج است/شنا و دریاگردی ممنوع
- مدیری پیشرو در مسئولیت های اجتماعی
- برای دوستم مهدی یوسفی/ در ستایش خرد
- ایران حملات تروریستی در مسکو را محکوم کرد
- میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود
- برنامه فشرده سپاهان در سال جدید/ هر ۳/۵ روز یک بازی در لیگ!