امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 مهر 1398 - 10:45
اتحادخبر: سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.
اتحادخبر: سس چیز ویز یک سس پنیری غلیظ و زرد رنگ است که برای انواع ساندویچ‌ها به خصوص فیلی چیز استیک و سایر ساندویچ‌های گوشتی استفاده می‌شود. این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد که ما نوع کلاسیک را که بهترین نوع است، برای شما انتخاب کرده‌ایم.

چیز ویز یک سس پنیری یا رومال جامد است که توسط دانشمند حوزه غذا، ادوین تایسمان اختراع شده است. این سس رنگ نارنجی مایل به زرد دارد که اغلب به عنوان رویه انواع ساندویچ‌های فست فودی مثل چیز استیک، چیپس ذرت، هات داگ و سایر غذا‌ها استفاده می‌شود. چیزویز یکی از غذا‌هایی ست که با پنیر پردازش شده درست شده است؛ یک نوع رده بندی که شامل بعضی از انواع پنیر‌های ورقه‌ای و پنیر‌های ذوب شونده دیگر است.

 

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

 

این‌ها معمولا حاوی پنیر معمولی هستند که همراه با مواد افزودنی همچون امولیسفایر‌ها و عوامل تثبیت کننده همچون صمغ زانتان یا کاراجین، دوباره پردازش شده‌اند و طعمی ملایم از مواد افزودنی مانند اسید سیتریک و ترکیبات طعم دهنده برای آن‌ها به دست می‌آید. از آناتو هم برای رنگ دهی استفاده می‌شود.

 

این محصول توسط دو شرکت مهرام با نام دیپ پنیر ناچو و شرکت کاله با نام دیپ چدار تولید می‌شود. نوع صنعتی حاوی موادی ناخواسته همانند مالتودکسترین، سدیم فسفات و سدیم آلرژینات و چند ماده دیگر همانند طعم دهنده، رنگ دهنده و نگهدارنده است؛ بنابراین همه این‌ها ما را مجاب می‌کند تا این سس غلیظ فراوری شده را در خانه درست کنیم. این سس را علاوه بر ساندویچ می‌توان همراه بعضی از تنقلات دیگر همانند نان پرتزل نرم، کراکر و حتی ناچو و چیپس استفاده کرد و هنگام تماشای تلویزیون به عنوان یکی از تنقلات خوشمزه مصرف کرد. در این دستورالعمل به جای رنگ غذایی از زردچوبه برای به دست آوردن رنگی زرد و از پودر سیر و پودر پیاز برای ایجاد طعمی دلنشین استفاده می‌شود.

 

مواد لازم

  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر خردل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • شیر کامل یا کم چرب: ۱/۲ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۵۰ گرم، ورقه شده
  • پنیر چدار: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)

 

طرز تهیه

 

۱. نشاسته، نمک، پودر سیر و پیاز، پودر خردل، زردچوبه و شکر را با همدیگر داخل کاسه‌ای کوچک، مخلوط کنید.

۲. شیر و پنیر خامه‌ای را داخل یک ماهیتابه گود کوچک بریزید. آن را روی حرارت کمتر از متوسط گرم کنید، مرتب بهم بزنید تا زمانی که پنیر خامه‌ای داخل شیر حل شود.

۳. مخلوط ادویه را داخل مایع در حال گرم شدن بریزید و بهم بزنید. بگذارید یک دقیقه دیگر گرم شود تا غلیظ شود.

۴. از روی حرارت بردارید و پنیر چدار رنده شده را داخل آن بریزید، داخل مایع بهم بزنید تا زمانی که بطور کامل ذوب و یکدست شود.

۵. فورا سرو کنید.

 

سس چیز ویز؛ سس پنیری برای انواع ساندویچ

 

نکات مهم

 

سس پنیر اضافی را می‌توان به مدت ۳ روز در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کرد. قبل از سرو کردن آن را داخل ماهیتابه گرم کنید.

ین سس به نام سس پنیر، دیپ پنیر، دیپ پنیر ناچو و چیز ویز معروف است. از این سس می‌توان همراه با چیپس و نان خشک و یا همراه انواع ساندویچ استفاده کرد.

 

 

 

برترین‌ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: اسماعیل حدود 5 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 5 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 6 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 8 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 9 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 10 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 13 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 13 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...