امروز: دوشنبه 05 اسفند 1398
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 15 مهر 1398 - 10:27
اتحادخبر: پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

پاناکوتا جز اون دسته از دسر‌های خوشمزه با یه بافت لطیف و خامه ایه که میتونیم در طعم‌های مختلفی تهیه‌اش کنیم. از طرفی درستش کردنش هم خیلی آسونه و در صورتی که آشپزی رو به صورت حرفه‌ای هم بلد نباشیم میتونیم خیلی راحت درستش کنیم. در این مطلب هم میتونین طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی رو ببینین.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

مواد لازم

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • گلاب: ۱/۳ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۵ گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن پاناکوتا زعفرونی ابتدا باید ژلاتین رو آماده کنیم. پس آب و پودر ژلاتین رو داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۲. حرارت رو کم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه و بعد حرارت رو خاموش میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۳. حالا شیر و خامه رو داخل یه قابلمه دیگه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۴. شکر رو هم اضافه کرده و مخلوط رو مدام با یه همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شده و شکر هم حل بشه و دیگه خامه داخل شیر معلوم نباشه. در این مرحله شیرینی رو تست میکنیم در صورتی که برامون کم بود مقدار شکر رو زیاد میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۵. به هم زدن تا وقتی ادامه میدیم که مخلوط یکنواخت بشه و مایه فقط داغ بشه، ولی اصلا نباید بذاریم تا جوش بیاد همین که داغ بشه کافیه و دیگه میتونیم شعله رو خاموش کنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۶. حالا مخلوط آب و ژلاتین رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۷. گلاب و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۸. مایه پاناکوتارو هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمون نرسیده بود باز زعفران اضافه میکنیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۹. حالا فقط باید مایه پاناکوتا رو داخل قالب بریزیم و اجازه بدیم تا کمی خنک بشه.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۱۰. بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا، قالب پاناکوتا رو برای مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره و بعد پاناکوتا آماده است.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

برترین‌ها


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • نتیجه رسمی انتخابات دشتستان اعلام شد/ رضایی نماینده منتخب؛ مختاری دوم +آرا تمام کاندیداها
  • نتیجه رسمی انتخابات کنگان، دیر، جم و عسلویه/ احمدی نماینده منتخب؛ الماسی دوم+آرا تمام نامزدها
  • نتیجه رسمی انتخابات دشتی و تنگستان/ کرمی نماینده منتخب؛ زینبی دوم+آرا تمام نامزدها
  • تصویر روز اتحادخبر(452)/ مهمان ناخوانده
  • آخرین نتایج یازدهمین دوره انتخابات مجلس
  • پیام تشکر شهردار برازجان از حضور مردم شریف شهرستان دشتستان و استان بوشهر در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
  • کشندگی "کرونا" کمتر از "آنفلوآنزا"/ اعلام آمار بیماری، روزانه ساعت ۱۳
  • هجوم ملخ‌های صحرایی در گناوه اطلاع رسانی شود
  • بیمارستان علی اصغر (ع) شیراز به عنوان مرجع درمانی مقابله با کرونا تجهیز شد
  • زمان پخش فصل دوم «عصرجدید» مشخص شد
  • در هنگام خرید چگونه کیفیت لباس را بسنجیم؟
  • تصویر روز اتحادخبر(453)/ خرداد همین نزدیکی هاست
  • کاپوچینو؛ نوشیدنی عالی برای روز‌های کم‌انرژی
  • نتایج اولیه انتخابات شیراز عصرشنبه اعلام می‌شود
  • روزانه ۱۰۰ هزار ماسک در استان فارس تولید می‌شود
  • باز کردن کمرگ بوشهر و آزاد کردن کالاهای تجاری/ مشکل بیمه عمر صیادان حل خواهد شد+تصاویر
  • حل مشکل مسکن مردم در تنگک / انتخاب مردم بر اساس شاخصه توانمندی+تصاویر
  • تکذیبیه مجمع اصلاح طلبان دشتستان/ این مجمع از هیچ کاندیدایی حمایت نمی کند
  • احداث بزرگترین مرکز خرید جنوب کشور در عالیشهر با امکانات رفاهی و ورزشی
  • توسعه کشت سیفی جات با بهره مندی بهینه از منابع آبی /تصاویر
  • نتیجه رسمی انتخابات دشتستان اعلام شد/ رضایی نماینده منتخب؛ مختاری دوم +آرا تمام کاندیداها
  • استقبال با شکوه از غلامرضا هوائی در جزیره خارگ/ با اجرای طرح جامع خارگ مشکل اسناد املاک حل خواهد شد / تصاویر
  • همیشه شعار داده ایم و دنبال توسعه نبوده ایم / تشکیل فراکسیون خلیج فارس در مجلس / تصاویر
  • انتخاب نماینده مجلس بر اساس توانمندی/ ساماندهی مشاغل خانگی با برنامه ریزی مدون+تصاویر
  • تجلیل از برگزیدگان آموزشگاه ریاضی رادیکال آب پخش+تصاویر
  • بازدید معاون عمرانی استاندار و هیات همراه از پروژه های عمرانی و گردشگری بخشهای شبانکاره و آبپخش/ تصاویر
  • استقبال پرشور و بی نظیر مردم گناوه در آخرین شب تبلیغات از دکتر هوائی / تصاویر
  • حل مشکلات آب زمین های کشاورزی منطقه با برنامه های کوتاه مدت/ در انتخابات گرایشی کاملا مردمی دارم/تصاویر
  • پیگیری حل مشکل احداث فرودگاه در منطقه / به کارگیری نیروهای بومی در رأس دستگاهها دولتی
  • انتخابات
  • تاسیس هواپیمایی بومی " لیان ایر " در بوشهر/ برخورداری نیروهای بومی از ظرفیت های موجود اشتغال در استان
  • استفاده از ظرفیت اشتغال آزاد در بخش چغادک/ تصویب طرح جامع شهری چغادک با همکاری مسئولین /تصاویر
  • گفتگو با حقوقدان اصغر صفرپور کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه دشتستان
  • گفتگو با دکتر سید حبیب الله بحرالعلوم کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه دشتستان
  • حضور پرشور هواداران غلامرضا هوائی در ستاد مرکزی این کاندیدا/تصاویر
  • اسامی 9 کاندیدای تایید صلاحیت شده جدید در دشتستان
  • حضور سلیقه های مختلف در انتخابات موجب حضور حداکثری مردم می شود/ استیضاح شهردار آبپخش در اولین فرصت بررسی خواهد شد/ اتحاد جنوب در مسائل شهرستان و استان تاثیرگذار است
  • حل مشکل اشتغال با برنامه ریزی مدون/ به کارگیری جوانان بومی در دستگاهها دولتی
  • بازدید کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم از روستاهای تابعه حوزه انتخابیه خود/تصاویر
  • توسعه و ساماندهی بندر و گمرک گناوه/ جذب افراد بیکار در شرکت ها و تاسیسات منطقه / تصاویر
  • آغاز جشنواره اقوام ایرانی در بوشهر / تصاویر اختصاصی
  • نبود یک نماینده مقتدر و توانمند در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم/ رد صلاحیت نمایندگان فعلی زنگ خطری جدی است
  • ستاد مرکزی انتخابات غلامرضا هوائی در بوشهر افتتاح شد / تصاویر
  • آیا اصولگرایان دشتستان از کاندیدای دور قبل خود عبور می کنند؟
  • اشتغال جوانان و افراد بیکار/ ساماندهی فوری بندر و گمرک ریگ / تصاویر