- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
برای اینکه یک غذای خوشمزه داشته باشیم حتما نیازی به مواد گران قیمت و یا صرف وقت زیاد نیستیم؛ بعضی از غذاها با کمترین مواد و با کمترین تلاش ممکن درست میشوند، اما نتیجه کار فراتر از انتظار است. بهترین غذاها معمولا با با چیزهایی ساده همانند نان تازه شروع میشوند.
ناهارهای ساده و صمیمی هم چیزی بهتر از سوپ و نان سیر تازه ندارند و تصور یک پاستای پر سس و خوشمزه همراه با نان سیر در یک روز بارانی فوق العاده است. بله اینها تصورات خوبی هستند که به زودی ممکن میشوند، چون پاییز رنگارنگ ما بالاخره خودش را نشان داد اگر چه در جنوب کشور هنوز هوا گرم است، اما کوتاهی روزها نشانه پاییزی کوتاه و گذراست، چون خوشیهای هم خیلی کوتاه و گذرا هستند.
برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و میتوانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمیتوان آنها را حذف کرد، چون بدون آنها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح میدهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.
سبزی معطر همیشه باید باشد، اما نوع آن کاملا اختیاری است و میتواند نمایانگر سلیقه و حتی محل زندگی شما باشد. مرزنجوش، رزماری یا کمی آویشن برای سبک ایتالیایی و زیره و نعناع برای سبک ایرانی خیلی مناسب هستند. بعضی البته سبزی را کلا حذف کرده و فقط به سیر برشته اکتفا میکنند که من آن را دوست ندارم اگر چه کاملا حق شماست که مدل خودتان را داشته باشید.
میتوانید مقداری سیر تازه را همراه با سیر سرخ کرده ترکیب کنید. بعضی از افراد هم مثل من سیر دوست دارند و بعضی هم نه که در این صورت میتوانند پودر سیر را جایگزین آن کنند تا طعمی ملایمتر داشته باشند.
نان سیر با کره
- نان فرانسه: معمولا از نان نرم و پف استفاده میشود، اما نانی که کمی هم فشرده باشد مناسب است، فقط اینکه نانهای فشردهتر معمولا کوچکتر هستند و نمیتوانید همه مخلوط کره را داخل آن بگذارید.
- سیر: اگر میخواهید طعم سیر مشخص باشد ۳ حبه سیر استفاده کنید، اما اگر زیاد به سیر علاقه ندارید ابتدا با ۱ حبه سیر شروع کنید. سیر به میزان کم بیشتر نقش طعم دهنده دارد تا اینکه بخواهد بوی سیر بدهد.
- فلفل سیاه: فلفل سیاه برخلاف برادر قرمز و تندش بیش از آنکه تند باشد، بیشتر نقش طعم دهنده دارد. برای همین در اغلب رستورانها شما فلفل سیاه را روی میز میبینید، چون زبان سوز نیست و فقط غذا را خوشمزهتر میکند.
- سبزیجات تازه: جعفری، ریحان و ارگانو در اینجا استفاده شدهاند، اما شما میتوانید از سبزیهای محلی منطقه خودتان استفاده کنید و هیچ اشکالی هم ندارد، اما باید جزو سبزیهای خیلی خوش عطر باشند و طعمشان به هم بیاید.
مواد لازم برای نان سیر با کره
- نان فرانسه: ۱ عدد
- کره: ۱/۲ پیمانه، نرم شده
- سیر: ۱ قاشق غذاخوری، رنده شده
- جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده یا ۱ قاشق چایخوری خشک شده
- ریحان تازه: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده یا ۱/۲ قاشق چایخوری خشک
- اورگانو: ۱ قاشق غذاخوری یا ۱/۲ قاشق چایخوری خشک
- فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری تازه آسیاب شده
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. نان تازه را با چاقوی ارهای (دندانهدار) بصورت افقی برش بزنید.
۲. در کاسهای کوچک کره، سیر، جعفری، ریحان، ارگانو و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۳. مخلوط کرهای را روی نانهای نصف شده بصورت یکدست پهن کنید. نان را توی سینی فر قرار دهید.
۴. نان را در فر گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.
۵. شبکه فر را نزدیک به گریل قرار دهید. بگذارید نان حدود ۴۵ ثانیه تا ۳ دقیقه گریل شود تا موقعی که طلایی قهوهای شود. موقع گریل کردن نان حتی یک لحظه هم از آن چشم برندارید، چون نان به سرعت قهوهای شده و در صورت کمی تاخیر، خواهد سوخت.
۶. نانها را برش زده و گرم سرو کنید. در صورت نیاز روی آن کمی نمک بپاشید.
نکات مهم
- برای اینکه طعم نان سیر شما طعم بهتری داشته باشد، از کره واقعی (حیوانی) یا روغن زیتون استفاده کنید، به هیچ وجه از کره گیاهی استفاده نکنید.
- برای اینکه طعمی عالی و کامل داشته باشید، از سیر تازه، سبزیجات تازه و نانی که همان روز پخته شده، استفاده کنید.
- موقعی که نان در حال گریل شدن است، خیلی مواظب باشید، چون نان خیلی زود برشته میشود بخصوص اگر گریل از قبل گرم شده باشد.
- در صورت علاقهمندی میتوانید مقدار سبزیها را دو برابر کنید به این ترتیب خوشمزه خواهد شد. میتوانید از سبزیهایی مثل رزماری، مرزنجوش و یا آویشن هم که خیلی خوشبو و معطر هستند، استفاده کنید.
- میتوانید به جای سیر تازه از سیر برشته استفاده کنید. سیرهای برشته با پوست را، پوست گرفته، له کنید و روی نان برشته بریزید.
- برای اینکه طعم ملایمتری داشته باشید، میتوانید از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا فقط ۱ حبه سیر استفاده کنید.
- میتوان به جای کره از روغن زیتون استفاده کرد. آن را کمی نمک مزه دارد و روی نانهای نصف شده، برس بکشید.
- قبل از گریل کردن نان میتوان ۱/۳ پیمانه پارمزان رنده شده برای طعم پنیری به آن اضافه کرد.
- اگر میخواهید یک نان سیر تند داشته باشید، قبل از گذاشتن در فر، مقداری فلفل قرمز خشک را روی آن بپاشید.
نان سیر پنیری
نان سیر پنیری برای کسانی خوب است که نان سیر دوست دارند، اما زیاد طرفدار نان و کره نیستند. حقیقتا من خودم خیلی دوست ندارم یک نان کرهای و چرب داشته باشم بخصوص برای افرادی مثل ما که در سنین میانسالی به سر میبریم و باید بیشتر مواظب کالریهای دریافتیمان باشیم. نان کرهای باعث میشود حس سنگینی به ما دست بدهد از این جهت آن را به افراد جوانتر توصیه میکنم و نه همسن و سالان خودم.
برای این نان هم از سبزیجات معطر مثل جعفری تازه استفاده میشود. شما میتوانید سبزی خورد علاقه خودتان را استفاده کنید. من خودم پنیر را همراه ریحان خیلی دوست دارم. برای نان پنیری از پنیر موزارلا و پارمزان همزمان استفاده میشود. هر دوی اینها با هم طعمی عالی میسازند. پنیر موزارلا حجم دهنده است و پارمزان سریع ذوب میشود و لطیف است. برای درست کردن این نان سیر میتوان از نان ایتالیایی یا نان فرانسه استفاده کرد. سیر را هم به صورت تازه برای عطری قوی و هم به صورت سیر خشک استفاده کرد. پودر سیر برای کسانی خوب است که میخواهند طعمی ملایم و نهفته داشته باشند.
مواد لازم
- نان فرانسه یا ایتالیایی: ۱ عدد
- کره نمکی: ۱/۴ پیمانه، نرم شده
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ قاشق غذاخوری، رنده شده یا ۱ قاشق چایخوری سیر خشک
- نمک و فلفل سیاه تازه: مقداری برای مزه
- پنیر موزارلا: ۱/۴ پیمانه
- پنیر پارمزان: ۱/۳ پیمانه
- جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید. نان را از طول برش بزنید و دو نیم کنید. دو برش نان را کنار هم در سینی که کف آن کاغذ فویل گرفتهاید، بگذارید. بخش برش زده را به رو بگذارید.
۲. در یک کاسه مناسب، با استفاده از چنگال، کره، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را با هم بهم بزنید.
۳. مخلوط را روی هر دو نیمه نان پهن کنید سپس کاغذ فویل را روی نان بکشید و در عرض ۱۰ دقیقه آن را بپزید.
۴. نان را از فر درآورید و روی آن را پنیر بپاشید.
۵. نان سیر را داخل فر بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شده و حباب بزند.
نکات مهم
- اگر میخواهید نان سیر شما کمی تردتر شود، آن را ۱ تا ۲ دقیقه را زیر حرارت گریل فر قرار دهید.
- در مرحله اول باید روی نانها را با فویل بپوشانید سپس در فر بگذارید. این کار از برشته شدن سریع نانها جلوگیری میکند.
- قبل از برش زدن نان چند دقیقه صبر کنید سپس آنها را سرو کنید. این نان را باید گرم سرو کرد، اما نه دقیقا وقتی که از فر درآورده میشوند، چون در آنصورت دهانتان را میسوزانید.
- برای این نان از روغن زیتون فوق بکر استفاده نکنید. به شخصه استفاده از این روغن را به دلیل بوی مشخص، نمیپسندم، اما اگر شما فقط این روغن را دارید و طعم آن برایتان مهم نیست، میتوانید از همان استفاده کنید.
- این نان خودش به تنهایی یک غذای کامل است، اما سرو کردن آن همراه با انواع سوپ، خوب خواهد بود.
برترینها
تازه ترین خبرها
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
- ۲۹ درصد از ناوگان باری در جادههای استان بوشهر دارای اضافه بودند
- مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش مییابد
- هوای استان بوشهر گرمتر میشود
- از دست اندركاران معاینات ادواری كاركنان پتروشیمی پردیس تقدیر شد
- معضل ۱۳۰ میلیارد تومانی درویش در پرسپولیس/ اردیبهشت خطرناک!
- پیشنهاد مشترک یک باشگاه قطری به سه بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
- محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است
- تکلیف جانشین مدافع محروم پرسپولیس مشخص شد
- چرا جنگ آینده میتواند میان روسیه و چین باشد؟
- این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونهبرداری تشخیص میدهد
- درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
- یکی از معجزهآساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
- انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
- استقلال و پرسپولیس فروخته شدند
- ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
- بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / آخرین وضعیت درمان
- از این حیوان فقط دو نمونه در جهان باقی مانده
- تماشای ماه صورتی آوریل را از دست ندهید
- اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟
- این دانه برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مفید و التهاب و روند پیری را کاهش میدهند
- آمار دریافت کنندگان وام ازدواج استان بوشهر اعلام شد
- استقبال اعضای بوشهری تیم ملی والیبال ساحلی در فرودگاه بین المللی بوشهر
- حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر در اردوی ایرانجوان
- ایرانجوان بوشهر صدرنشین لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور شد
- همایش خودروهای کلاسیک در شهرستان دشتی برگزارشد
- تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
- ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
- پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرحهای اولویتدار شیلات است
- شهرک جدید در حاشیه شهر بوشهر ایجاد میشود
- صید ماهی مرکب در صیدگاههای استان بوشهر ممنوع است
- صنایع به رفع مشکلات شهر شرینو کمک کنند
- هوش مصنوعی فرصتی مهم در توسعه و پیشرفت است
- نخستین کنفرانس دوسالانه بینالمللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد
- رشتههای هستهای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
- تولید برق هستهای به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش مییابد
- سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد میشود
- رویداد هنری گل و مرغ و خوشنویسی در جوار آرامگاه سعدی برپا شد
- شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی شد
- امنیت مراکز هستهای به صورت کامل برقرار است/ هیچ چالشی نداریم
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد