امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 شهريور 1398 - 10:54
اتحادخبر: سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.
اتحادخبر: سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

روش اول

مواد لازم مناسب برای ۵ نفر

  • کاهو تازه: ۱ عدد
  • نان تست: ۴-۳ عدد
  • روغن زیتون بکر: ۱۵۰ میلی لیتر
  • پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوی
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس ورسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

 

طرزتهیه:

۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.

۲- دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و به کنار می‌گذاریم (دور نان، چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.

۳- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.

۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.

۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است، ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد درواقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.

۶- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی‌تر و مزه دارتر می‌کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشور‌های غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشور‌های ساحلی) اضافه می‌کنند.

۷- شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.


روش دوم تهیه سالاد سزار

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ: ۱۵۰ گرم (۲۵۰ کیلوکالری)
  • نان تست سبوس دار: ۹۰ گرم- (۲۴۰ کیلوکالری)
  • کاهو پیچ: ۶ لیوان- (۱۵۰ کیلوکالری)
  • پنیر پارمیزان رنده شده: ۹۰ گرم- (۱۱۰ کیلوکالری)
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه- (۰ کیلوکالری)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری، (۹۰ کیلوکالری)
  • سس سالاد: ۴ قاشق غذاخوری، (۳۶۰ کیلوکالری)

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

طرز تهیه:

۱- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید.

۲- در کاسه‌ای بزرگ، کاهو‌ها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید.

۳- هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آن‌ها سس مخلوط شه با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.


روش سوم: روش سریع و ساده

مواد لازم برای بشقاب یک نفره:

  • کاهو: ۶ برگ
  • نان تست: ۱ عدد
  • پودر پنیر پارمیزان: ۱ قاشق غذاخوری
  • فیله مرغ: ۱ عدد
  • گردو: ۳ عدد

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

 

مواد لازم برای سس:

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

 

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.

۲- فیله مرغ را هم می‌توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.

۳- نان تست را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.

۴- می‌توانید نان را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می‌شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید تا نان‌ها نسوزد.

۵- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان‌ها بریزید.

۶- گردو‌ها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهو‌ها بریزید.

۷- به جای سس مایونز می‌توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.

۸- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.

۹- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می‌توانید استفاده کنید.

۱۰- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می‌شود.

 

 

 

 

برترین‌ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • دکتر مهدی یوسفی در یک نگاه
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • آئین استقبال از مسافرین و مهمانان نوروزی در شهر دالکی / تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: اسماعیل حدود 5 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 5 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 6 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 8 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 9 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 10 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 13 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 13 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...