- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
اتحادخبر: محققان رویهای آزمایشگاهی برای چشیدن مزه چیپسهای سیبزمینی کمچرب ابداع کردهاند تا تفاوتی در طعم و بافت آن نسبت به چیپسهای سیبزمینی پرچرب وجود نداشته باشد.
اتحادخبر: محققان رویهای آزمایشگاهی برای چشیدن مزه چیپسهای سیبزمینی کمچرب ابداع کردهاند تا تفاوتی در طعم و بافت آن نسبت به چیپسهای سیبزمینی پرچرب وجود نداشته باشد.
به گزارش پایگاه اینترنتی نیواطلس، معمولا شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی برای تولید چیپسهای سیب زمینی کم چرب به آزمایش کنندگان انسانی برای ارزیابی مزه و طعم این چیپسها متکی هستند. استفاده از این افراد پر هزینه است و سلیقه ذائقه آنها کاملا در نتیجه تولید تاثیرگذار است. به همین دلیل اکنون محققان رویهای آزمایشگاهی برای چشیدن مزه چیپسهای سیب زمینی کم چرب ابداع کردهاند.
این رویه جدید با استفاده از مجموعهای از ابزارها، چهار مرحله را در خوردن چیپسهای سیب زمینی با مقادیر مختلف روغن نباتی شبیه سازی و ارزیابی میکند.
اولین مرحله شامل «اولین گاز» است، زمانی که چیپس در ابتدا توسط دندانها می شکند. مرحله بعد «خرد سازی» است در این مرحله تکه های حاصله از اولین گاز چیپس بیشتر خرد شده و با بزاق دهان خیس می شوند. مرحله بعد «تشکیل توده های کوچک» است در این مرحله آنزیم های موجود در بزاق دهان شروع به چشیدن چیپسهای جویده شده میکنند و باعث میشوند که آنها به تودههای کوچک تبدیل شوند و سرانجام مرحله آخر «بلعیدن» است که در این مرحله تودهها بلعیده میشوند تا هضم شوند.
اکنون تمام این مراحل به صورت مکانیکی و شیمیایی در این رویه آزمایشگاهی انجام میشود و سیستم نتیجه را گزارش میدهد.
محققان با استفاده از این سیستم جدید موفق به تولید چیپس کم چربی شدهاند که در لایه نازکی از روغن چاشنی پوشانده شده بود؛ این لایه حاوی مقدار کمی نرم کننده مواد غذایی بود تا به چیپس یک بافت نرم و روغنی بدهد.
آزمایش کنندگان انسانی با چشیدن این چیپس گفتند که این چیپس مزه و طعم چیپس پرچرب را دارد؛ این پوشش روغنی نیز در حقیقت تنها ۰.۵ درصد چربی به چیپس میدهد.
ایرنا
تازه ترین خبرها
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
- ۲۹ درصد از ناوگان باری در جادههای استان بوشهر دارای اضافه بودند
- مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش مییابد
- هوای استان بوشهر گرمتر میشود
- از دست اندركاران معاینات ادواری كاركنان پتروشیمی پردیس تقدیر شد
- معضل ۱۳۰ میلیارد تومانی درویش در پرسپولیس/ اردیبهشت خطرناک!
- پیشنهاد مشترک یک باشگاه قطری به سه بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
- محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است
- تکلیف جانشین مدافع محروم پرسپولیس مشخص شد
- چرا جنگ آینده میتواند میان روسیه و چین باشد؟
- این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونهبرداری تشخیص میدهد
- درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
- یکی از معجزهآساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
- انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
- استقلال و پرسپولیس فروخته شدند
- ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
- بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / آخرین وضعیت درمان
- از این حیوان فقط دو نمونه در جهان باقی مانده
- تماشای ماه صورتی آوریل را از دست ندهید
- اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟
- این دانه برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مفید و التهاب و روند پیری را کاهش میدهند
- آمار دریافت کنندگان وام ازدواج استان بوشهر اعلام شد
- استقبال اعضای بوشهری تیم ملی والیبال ساحلی در فرودگاه بین المللی بوشهر
- حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر در اردوی ایرانجوان
- ایرانجوان بوشهر صدرنشین لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور شد
- همایش خودروهای کلاسیک در شهرستان دشتی برگزارشد
- تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
- ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
- پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرحهای اولویتدار شیلات است
- شهرک جدید در حاشیه شهر بوشهر ایجاد میشود
- صید ماهی مرکب در صیدگاههای استان بوشهر ممنوع است
- صنایع به رفع مشکلات شهر شرینو کمک کنند
- هوش مصنوعی فرصتی مهم در توسعه و پیشرفت است
- نخستین کنفرانس دوسالانه بینالمللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد
- رشتههای هستهای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
- تولید برق هستهای به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش مییابد
- سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد میشود
- رویداد هنری گل و مرغ و خوشنویسی در جوار آرامگاه سعدی برپا شد
- شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی شد
- امنیت مراکز هستهای به صورت کامل برقرار است/ هیچ چالشی نداریم
- بانک قرضالحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد