امروز: جمعه 31 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 مرداد 1398 - 09:34

اتحادخبر:  دمپخت گوجه و فلفل یک کته پرادویه و خوش طعم بومی غرب آفریقاست. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است و می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی را تشکیل دهد. همچنین می‌توانید آن را با سالاد و یا سبزیجات برشته سرو کنید. این غذا با چند ماده تشکیل دهنده برنج، گوجه، فلفل تند پیمنتو، رب گوجه، فلفل تند بونت، نمک و سایر ادویه‌ها درست می‌شود.

اتحادخبر:  دمپخت گوجه و فلفل یک کته پرادویه و خوش طعم بومی غرب آفریقاست. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است و می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی را تشکیل دهد. همچنین می‌توانید آن را با سالاد و یا سبزیجات برشته سرو کنید. این غذا با چند ماده تشکیل دهنده برنج، گوجه، فلفل تند پیمنتو، رب گوجه، فلفل تند بونت، نمک و سایر ادویه‌ها درست می‌شود.

 

دمپخت گوجه و فلفل یا همان کته گوجه تند یکی از غذا‌های بومی کشور نیجریه است. این کشور همانند بسیاری از کشور‌های غرب آفریقا صاحب سبک آشپزی شبیه به نوع هندی و ایرانی است. غذا‌های این منطقه تند و پر ادویه هستند. از این جهت بسیار خوش طعم و قابل توجه هستند.

 

این غذا علاوه بر کشور نیجریه در کشور‌های ساحل عاج، سیرالئون، کامرون و لیبریا هم درست می‌شود. البته هر کدام از این کشور‌ها این کته را به سبک خودشان می‌پزند. این غذا هم خوشمزه و خوشبوست و هم بسیار ارزان و مقرون به صرفه است. طرز تهیه این غذا در ادامه آماده است، همچنین برای راحتی شما عزیزان آماده کردن این کته پرادویه به صورت ویدیو نیز در انتهای مطلب قرار گرفته است.

 

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه

 

اگر بخواهید می‌توانید مقداری گوشت مرغ یا گوشت قرمز و یا حتی ماهی هم به آن اضافه کنید، اما نوع ساده و بدون گوشت طعمی بسیار خوب و دلخواه دارد. شاید برایتان جالب باشد که در غرب آفریقا یک مهمانی همانند جشن عروسی بدون حضور این غذا کامل نخواهد شد یعنی تقریبا چیزی شبیه چکدرمه خودمان که توسط ترکمن‌های عزیز در عروسی درست می‌شود و البته قدری متفاوت است.

 

هنگام پختن کته گوجه و فلفل، ایجاد عطر و طعم بسیار مهم است. به عبارت دیگر با عجله مواد را در قابلمه نریزید، چون در انتها چیزی به شما می‌دهد که بیشتر شبیه یک معجون است نه طعم خوش کته؛ بنابراین سعی کنید که هر یک از مراحل را با جزئیات دقیق انجام دهید.

 

پایه و اساس طعم دهی در این غذا با تفت دادن پیاز شروع می‌شود. این کار باید ۳ تا ۵ دقیقه انجام شود. کار بعدی افزودن رب گوجه است. این رب طعم عمیق و قوی گوجه‌ای اضافه می‌کند. سعی کنید حدود ۵ دقیقه آن را سرخ کنید. زنجبیل و سیر هم بعدا اضافه شده و همراه با رب گوجه پخته می‌شود و به مدت ۲ دقیقه دیگر سرخ می‌شوند.

 

مواد لازم

  • برنج دانه بلند: ۶ پیمانه
  • روغن زیتون: ۳/۴ پیمانه
  • استاک مرغ: ۴ پیمانه
  • پودر کاری: ۱ قاشق
  • آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ حبه
  • برگ بو: ۲ عدد
  • زنجیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • گوجه: ۱ عدد بزرگ
  • فلفل سفید یا سیاه: مقداری برای مزه

مواد سس

  • فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد
  • گوجه: ۳ عدد
  • فلفل اسکاچ بونت: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد خرد شده

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه

طرز تهیه:

۱. در قابلمه‌ای بزرگ، روغن را ریخته و گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، پیاز نگینی شده را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که پیاز‌ها نرم شوند.

۲. رب گوجه را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید سپس سیر، زنجبیل و برگ بو را افزوده و بگذارید حدود ۲ دقیقه در رب گوجه سرخ شود.

۳. فلفل اسکاچ بونت، فلفل دلمه‌ای، گوجه و پیاز را خرد کرده و داخل مخلوط کن تبدیل به پوره کنید. این مخلوط را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. البته این کار را قبل از سرخ کردن پیاز باید انجام دهید. بگذارید این مخلوط سس بپزد تا موقعی که آب آن کم شود و روغن روی فلفل سرخ شده، معلق شود. به قول معروف به روغن بیفتد.

 

۴. آویشن، پودر کاری و نمک و همچنین فلفل سیاه یا سفید را در صورت دلخواه به این مخلوط اضافه کنید تا مزه بگیرد. حدود ۲ تا ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

۵. برنج را کاملا شسته و آب آن را کاملا جدا کنید حالا آن را داخل قابلمه بریزید، بهم بزنید تا روی آن کاملا به وسیله سس داخل قابلمه پوشیده شود. آب مرغ را افزوده و درب قابلمه را بگذارید تا آب آن به جوش آید.

 

۶. وقتی شروع به جوش زدن کرد، حدود ۳ تا ۵ دقیقه بعد دما را به متوسط کاهش دهید و بگذارید بخار کند تا زمانی که آب برنج بخار شود و برنج بپزد

۷. گاز را خاموش کنید و گوجه و پیاز ورقه شده را داخل آن بریزید و کمی بهم بزنید. سپس درب قابلمه را فورا بگذارید تا حرارت باقیمانده در برنج کمی سبزیجات خام شما را نرم و پخته کند.

 

۸. می‌توانید این برنج را با سالاد، ترشی یا ماست سرو کنید. یا حتی سبزیجات برشته و یا کباب مرغ و یا گوشت.

 

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه

 

نکات مهم

  • معمولا برگ بود را باید به هنگامی که برنج پخته شد از داخل آن برداشته شود اگر نمی‌توانید برگ بو‌ها را پیدا کنید سعی نکنید که برنج را بهم بزنید و دنبال آن‌ها بگردید، بهم زدن مرتب برنج باعث می‌شود که برنج شکسته شود. فقط موقعی که آن را پیدا کردید، بردارید.

 

 

برترین‌ها

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/01/30
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/01/30
  • بازسازی اساسی پاسگاه‌های پلیس راه استان بوشهر
  • مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
  • ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
  • ادعاها درباره حمله اسرائیل به ایران / ساقط کردن چند ریزپرنده در آسمان اصفهان
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • پتروشیمی پردیس حامی مهمترین رویداد بین المللی در حوزه تاب آوری انرژی
  • حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
  • معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • 🎥ویدیو/طبیعت بکر و زیبای روستای خیرک دشتستان
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • نشست هماهنگی برگزاری آئین شب شعر ویژه نکوداشت شهید محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • دست آویزی برای دومین سالکوچ هدهد خبررسان علی پیرمرادی
  • نتا S واگن ؛ یکی از زیباترین خودروهای چینی به بازار می آید (+تصاویر)
  • پیشرفت ۶۳ درصدی قطعه اول بزرگ‌راه دالکی به کنارتخته
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • با این تکنیک به نق زدن و اصرار کردن بچه ها پایان دهید
  • بازتاب حمله ایران در رسانه‌های خارجی: اسراییل زیر آتش
  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • دکتر یوسفی با حافظه مثال زدنی
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • .: افسری حدود 8 ساعت قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 12 ساعت قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 3 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 4 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 6 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 6 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 7 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 9 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 10 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 11 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...