امروز: شنبه 02 شهريور 1398
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 05 تير 1398 - 17:45

اتحاد خبر:چهارم تیرماه ،سمینار آموزشی با عنوان، قطب نمای کاهش وزن توسط موسسه فرهنگی وهنری فراندیشان آتیه جنوب به مدیرمسئولی محجوبه صداقت در برازجان برگزار گردید.به گزارش اتحاد خبر،در این سمینار یادگرفتیم که بهترین راه کاهش وزن چیست،چطور بدون رژیم،قرص و ورزش های سنگین وزنمان را کم کنیم و از آن مهمتر روی وزنمان باقی بمانیم.

اتحاد خبر:چهارم تیرماه ،سمینار آموزشی با عنوان، قطب نمای کاهش وزن توسط موسسه فرهنگی وهنری فراندیشان آتیه جنوب به مدیرمسئولی محجوبه صداقت در برازجان برگزار گردید.



به گزارش اتحاد خبر،در این سمینار یادگرفتیم که بهترین راه کاهش وزن چیست،چطور بدون رژیم،قرص و ورزش های سنگین وزنمان را کم کنیم و از آن مهمتر روی وزنمان باقی بمانیم.

مدرس این سمینار مرتضی قاسمی فرد که سابقه کاهش وزن ۲۷ کیلو گرم را داشت،درمورد بهترین راه کاهش وزن صحبت کرد و اصل کنترل کالری،که به اصل طلایی معروف است را بررسی کرد.


در این سمینار یادگرفتیم که چرا رژیم و ورزش های سنگین جوابگو نیستند؟چرا وزن مان کم نمی‌شود؟

 


در مورد بهترین راه کاهش وزن صحبت شد و اینکه کاهش وزن بدون بازگشت نیاز به چه مهارت هایی دارد، این مهارت ها موارد زیر هستند:


۱.داشتن انگیزه پایدار و خوردن آگاهانه
۲‌.اصلاح پرخوری ها و عادت های اشتباه غذایی
۳.اعتماد به نفس و مهارت های ارتباطی کاهش وزن
۴.عزت نفس و احساس ارزشمندی
۵.اصول تغذیه حرفه ای
۶.ورزش حرفه ای

در هر کدام از این مهارت ها باید به حد قابل قبولی برسیم تا بتوانیم کاهش وزن بدون بازگشتی داشته باشیم.


در مورد دلیل کارنکردن رژیم ها صحبت شد و گفته شد که محدودیت ذهنی یکی از دلایل اصلی است.وقتی خودمان از یک غذا محروم می‌کنیم،ذهن ما تلاش می‌کند تا این محرومیت را از بین ببرد، و رژیم را کنار می گذاریم.


و فکر می‌کنیم که تقصیر ما است و اراده‌ ما ضعیف است اما اصلا اینطور نیست.بلکه رژیم لاغری راه اشتباهی برای کاهش وزن است.در مورد راه خوش اندام شدن صحبت شد.
آگاهانه خوردن یکی از مواردی بود که بررسی شد.

 


مرتضی قاسمی فرد مدرس کاهش وزن بدون بازگشت گفت: ما معمولا به بوی غذا و مزه غذا دقت نمی‌کنیم. بلکه فقط غذا را تا آخر می‌خوریم. با آگاهانه خوردن می‌تونیم وزن خود را به آسانی کم کنیم.


در ابتدا کافی است به بوی غذا دقت کنیم و بدانیم که غذا چه بویی می‌دهد بوی آن خوش است یا نه.در مورد مزه غذا صحبت شد،که هر بخش زبان ما بعضی مزه ها را بهتر احساس می‌کند.


پس بهتر است قبل از جویدن، غذا را در دهان خود به چرخانیم.


و در آخر درباره تکنیک قفل صبحت شد که ما باید دقت کنیم،که هنگام غذا خوردن یا دست های ما کار کند یا دهان ما.


و بعد یک جمع بندی در مورد مهارت کاهش وزن و اینکه چطور بدون رژیم و ورزش سنگین وزن خودمان راکم کنیم،صحبت  شد.























کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

پربازدیدترین خبرها

پربحث ترین