- عربستان: جامعه جهانی به مسوولیت خود مبنی بر توقف تجاوز اسرائیل عمل کند
- ابوعبیده: پاسخ قاطع ایران معادلات دشمن را برهم زد
- نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
- وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر میدهد
- ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
- سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
- نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
- ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد
- صدور اسناد مالکیت جزایر استان بوشهر تسریع میشود
- باند سارقان و مالخران سیم برق در دشتستان منهدم شد
اتحادخبر: هر ساله افراد بسیاری در جهان ابتلا به بیماری های ناشی از غذا که گاهی اوقات به نام مسمومیت های غذایی نیز شناخته می شوند را تجربه می کنند. خطر مواجهه با این شرایط در ماه های گرم سال هرچه بیشتر افزایش می یابد.
اتحادخبر: هر ساله افراد بسیاری در جهان ابتلا به بیماری های ناشی از غذا که گاهی اوقات به نام مسمومیت های غذایی نیز شناخته می شوند را تجربه می کنند. خطر مواجهه با این شرایط در ماه های گرم سال هرچه بیشتر افزایش می یابد.
به نقل از "تیست آو هوم"، با پیروی از توصیه هایی که در ادامه ارائه شده اند می توانید خطر مواجهه با مسمومیت غذایی را کاهش داده و در محدوده امن باقی بمانید.
تَرچاشنی خود را تند و تیز کنید
افزودن سرکه یا آبلیمو به ترچاشنی (Marinade) می تواند خطر مواجهه با مسمومیت غذایی ناشی از مصرف گوشت را کاهش دهد. به گفته، ملوین هانت، استاد علوم غذایی در دانشگاه ایالتی کانزاس، ترچاشنی های اسیدی به طور معمول رشد باکتری ها در گوشت را کاهش می دهند. گوشت را به خوبی در ترچاشنی غوطه ور سازید. همچنین، گوشت خوابانده شده در ترچاشنی را در یخچال و نه روی پیشخوان آشپزخانه نگهداری کنید. در شرایطی که گوشت مرغ و گوشت خورشتی خرد شده نباید بیشتر از دو روز در ترچاشنی نگهداری شوند، برش های کامل گوشت گاو و گوسفند را می توانید تا پنج روز در ترکیب نگهداری کنید.
درباره پخت گوشت به دما و نه رنگ توجه داشته باشید
برای اطمینان از پخت کافی تنها نباید به رنگ یا بافت برگرها توجه داشته باشید. در مطالعات اخیر نشان داده اند عواملی مانند چگونگی بسته بندی گوشت چرخ کرده گاو چگونه نیز می توانند بر رنگ گوشت هنگام پخت تاثیرگذار باشند. در برخی موارد گوشت پیش از این که به دمای ایمن برسد، قهوه ای رنگ می شود، و در برخی موارد بخش میانی گوشت پس از پخت کامل نیز همچنان صورتی باقی مانده باشد. دمای 160 درجه فارنهایت (71 درجه سلسیوس) برای پخت برگرها و 145 درجه فارنهایت (63 درجه سلسیوس) برای برش های گوشت می تواند به از بین بردن باکتری ها کمک کند. از دماسنج های آشپزی می توانید برای اندازه گیری دما استفاده کنید.
روی تمیز بودن محصولات پیش شسته حساب باز نکنید
برخی محصولات غذایی مانند سبزی های برگدار (اسفناج، کلم، کاهو و غیره) به صورت پیش شسته در دسترس هستند، اما آنها می توانند از خطرناکترین گزینه ها برای مصرف باشند. سبزی های سالادی برش خورده نیز احتمال بیشتری دارد موجب مشکلات گوارشی شوند زیرا برش های ایجاد شده آنها را هرچه بیشتر نسبت به نفوذ باکتری ها آسیب پذیر می سازد و حجم بالای محصول در حال پردازش به معنای خطر بیشتر برای انتقال آلودگی است. نیازی نیست تا خود را از مصرف سالاد و سبزی ها محروم کنید، اما محصولات پیش شسته را یک بار دیگر بشویید.
از منطقه خطر آگاه باشید
منطقه خطر برای تکثیر باکتری ها دماهای بین 40 تا 140 درجه فارنهایت (4.5 تا 60 درجه سلسیوس) است، از این رو، باید به مواجهه محصولات فسادپذیر با این محدوده توجه داشته باشید. محصولات فسادپذیر که بیش از دو ساعت در دمای اتاق رها می شوند می توانند به یک خطر سلامت تبدیل شوند. اگر فاصله خانه تا محل خرید زیاد است، از کیف های عایق دما یا یک خنک کننده برای نگهداری از محصولات فسادپذیر در مسیر خانه استفاده کنید. در دماهای گرم محصولات خریداری شده را در صندوق عقب خودرو قرار نداده و آنها را داخل خودرو بگذارید زیرا روشن کردن کولر می تواند به خنک نگه داشتن آنها کمک کند.
بشقاب ها و سینی ها را بشویید
هر بشقاب، سینی، یا ظرف و لوازم آشپزی که یک بار با محصولات خام در تماس بوده اند را پیش از استفاده مجدد برای نگهداری یا سرو غذای پخته بشویید. از آب و مایع ظرفشویی برای این کار استفاده کنید. این اقدام از انتقال باکتری ها از سطح بشقاب یا سینی به غذا پیشگیری می کند و احتمال آلوده شدن غذا و ابتلا به مسمومیت غذایی را کاهش می دهد. همچنین، اسکاچ و ابر آشپزخانه را هر چند وقت یک بار تعویض کنید. به جای حوله و دستمال های پارچه ای از دستمال های حوله ای یک بار مصرف استفاده کنید. اگر از حوله و دستمال های پارچه ای استفاده می کنید، به طور منظم آنها را با آب داغ بشویید. اسکاچ و حوله آشپزخانه از کثیفترین نقاط در خانه شما هستند.
یخ زدایی را ایمن انجام دهید
روش های معمول یخزدایی مواد غذایی مانند رها کردن گوشت یا مرغ روی پیشخوان آشپزخانه یا استفاده از آب داغ گزینه های ناایمن محسوب می شوند زیرا زمانی که دمای این مواد غذایی به بیش از 40 درجه فارنهایت (4.5 درجه سلسیوس) می رسد، باکتری ها می توانند تکثیر شوند. بهتر است مواد غذایی منجمد را 24 ساعت قبل از استفاده در یخچال قرار دهید تا یخزدایی به آرامی صورت بگیرد یا از آب سرد استفاده کنید. در صورت استفاده از آب سرد باید هر 30 دقیقه یک بار آب را عوض کنید تا از سرد باقی ماندن آن اطمینان حاصل شود. همچنین، شما می توانید بدون یخزدایی پخت را انجام دهید که البته می تواند زمان پخت را حدود 50 درصد افزایش دهد.
ظروف و قوطی مواد غذایی را بررسی کنید
محصولات کنسروی یا آنهایی که در ظرف های شیشه ای قرار دارند در محیط استریل پردازش شده اند و پیش از باز شدن درب آنها باید برای مدت طولانی قابل نگهداری باشند. باد کردن درب قوطی کنسرو یا ظرف شیشه ای ممکن است به آلوده شدن غذا اشاره داشته باشد. درهای ترک خورده، غر شده یا شل نیز می توانند به از بین رفتن وکیوم محصول و آلودگی احتمالی اشاره داشته باشند. شیشه ها و قوطی های مواد غذایی را پیش از خرید به خوبی بررسی کنید.
بسته های محصولات منجمد را بررسی کنید
از خرید غذاهای منجمد با بسته بندی آسیب دیده پرهیز کنید زیرا هرگونه پارگی یا نشانه آسیب دیدگی می تواند به آلودگی احتمالی اشاره داشته باشد. بسته بندی های دارای کریستال های یخ یا برفک نیز نباید خریداری شوند زیرا می تواند به یخزدایی و انجماد مجدد محصول یا قدیمی بودن آن اشاره داشته باشد.
عصر ایران
تازه ترین خبرها
- ابوعبیده: پاسخ قاطع ایران معادلات دشمن را برهم زد
- نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
- وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر میدهد
- ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
- سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
- نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
- ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد
- صدور اسناد مالکیت جزایر استان بوشهر تسریع میشود
- باند سارقان و مالخران سیم برق در دشتستان منهدم شد
- پرداخت زکات فطریه در استان بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت
- موضوع اصلی شورای سلامت استان بوشهر در سال جاری پسماند است
- پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد
- یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
- ۵۳ شهرک جدید در نقاط مختلف کشور ایجاد میشود
- برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت میشود
- ساخت ۱۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان بوشهر
- آتشنشانی شهرداریهای استان بوشهر تجهیز میشوند
- محور بوشکان-فراشبند روکش آسفالت میشود
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/05
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۵
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/05
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1289
- حضور فعالانه آریاساسول در بزرگترین رویداد پلاستیک آسیا
- افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
- اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
- به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام میگذاریم
- غزه از زمین، هوا و دریا زیر آتش قرار گرفت
- شکست حماس باوجود تونلها ناممکن است/حماس حاکم غزه پساجنگ خواهدبود
- حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین
- آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
- پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر
- ۲۹ درصد از ناوگان باری در جادههای استان بوشهر دارای اضافه بودند
- مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش مییابد
- هوای استان بوشهر گرمتر میشود
- از دست اندركاران معاینات ادواری كاركنان پتروشیمی پردیس تقدیر شد
- معضل ۱۳۰ میلیارد تومانی درویش در پرسپولیس/ اردیبهشت خطرناک!
- پیشنهاد مشترک یک باشگاه قطری به سه بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
- محمودوند: کسب حداقل دو مدال در بخش بانوان دوومیدانی قطعی است
- تکلیف جانشین مدافع محروم پرسپولیس مشخص شد
- چرا جنگ آینده میتواند میان روسیه و چین باشد؟
- این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونهبرداری تشخیص میدهد
- درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
- یکی از معجزهآساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
- انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
- استقلال و پرسپولیس فروخته شدند
- ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
- بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / آخرین وضعیت درمان
- از این حیوان فقط دو نمونه در جهان باقی مانده
- تماشای ماه صورتی آوریل را از دست ندهید
- اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟