امروز: سه شنبه 05 بهمن 1400
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 ارديبهشت 1398 - 09:32

اتحادخبر: مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.

اتحادخبر: مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.

 

مواد لازم:

  • مرغ درسته و با پوست: یک عدد در سایز دلخواه
  • پیاز: چهار عدد متوسط
  • روغن: به مقدار لازم
  • لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: دو قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام
  • پودر کاری: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

 

طرز تهیه:

 

۱. نخست یکی از پیاز‌ها را خرد و با فلفل، نمک و آب لیموی تازه مخلوط کنید.

۲. آب پرتقال و زردچوبه را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.

۳. مرغ را داخل ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید و مخلوط آماده شده را به آن بیفزایید، داخل شکم مرغ، روی آن و حتی زیر پوست مرغ را با مخلوط پیاز‌ها پر کنید تا مرغ کاملا آغشته آن شود.

۴. برای ظرفی که مرغ را در آن گذاشتید دربی قرار دهید یا با نایلون آن را بپوشانید و یک روز (۲۴) ساعت در یخچال بگذارید.

۵. مابقی پیاز‌ها را پس از پوست کندن و خرد نمودن برای نرم شدن با مقداری روغن تفت دهید.

۶. پیاز‌ها را از روی حرارت بردارید.

۷. کشمش، آلو ها، نمک، دارچین، زردچوبه و کاری (اختیاری) را به آن بیفزایید.

۸. مرغ را از یخچال بیرون بیاورید.

۹. همه مواردی که ۲۴ ساعت گذشته برای دادن طعم به آن افزودید از آن جدا کنید.

۱۰. شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کنید و آن را کوک بزنید، همه قسمت‌های آن را بدوزید و در آخر بال‌ها را با استفاده از نخ جذب کنید.

۱۱. یک تکه فویل بر سینی فر بگذارید و آن را کمی چرب نمایید سپس مرغ را روی آن قرار دهید.

۱۲. مرغ را کمی چرب کرده و سپس داخل فر قرار دهید.

۱۳. پس از آن که مرغ در فر با حرارت کم به مدت یک ساعت پخت، می‌توانید حرارت فر را کمی بیشتر کنید تا کاملا مغز پخت شود.

۱۴. بعد از ۲ و نیم تا سه ساعت مرغ شما آماده مصرف است.

 

 

 

 

برترین ها



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازدید سرپرست فرمانداری دشتستان از سرای سالمندان / تصاویر
  • جزئیات جدیدی از قتل دختر عکاس تنگستانی
  • مهسا رهسپار: زنان جسورتر از گذشته در جامعه می کوشند/ ضرورت ایجاد تشکل های مدنی و حمایت از زنان
  • مریم حیدری: در کشور ما توانایی زنان نادیده گرفته میشود/ رعایت حقوق یکسان بین زن و مرد
  • هلنا سعادتمند: جامعه نگاه جنسیتی به زن نداشته باشد/ مسئولین آزادی های زنان را محترم بشمارند
  • نوشین پی خسته: زنان در حوزه ورزش از حقوق یکسانی با مردان برخوردار نیستند/ توسعه کشور نیاز به استفاده از ظرفیت بانوان در تمامی زمینه ها دارد
  • صعودبه قله ناخا/ تصویر
  • تایید حکم محکومیت بدوی یک مدیرکل سابق در استان بوشهر
  • طنز/ کُنجیر (۴۷)
  • کارکنان استانداری بوشهر و فرمانداری‌ها الگوی مسئولیت‌پذیری باشند
  • نشست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با هنرمندان دشتستان/ تصاویر اختصاصی
  • شرط موافقت شورای نگهبان با رتبه‌بندی معلمان
  • دی، ماه استثنایی بارش برای استان‌های جنوبی
  • سن واکسیناسیون کاهش یافت
  • کره جنوبی بدهی ایران به سازمان ملل را پرداخت کرد
  • مراسم تجلیل مردمی از بخشدار سابق آب پخش برگزار شد / تصاویر
  • گزارش تصویری / همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز ملی هوای پاک در برازجان
  • مراسم تکریم و تجلیل از جانشین مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر برگزار شد
  • بازدید سرپرست فرمانداری دشتستان از سرای سالمندان / تصاویر
  • جزئیات جدیدی از قتل دختر عکاس تنگستانی
  • آقای نماینده پذیرفتنی نیست ! / برای کمک به ورزش ورود کنید
  • مرتضی قدوسی :حضور پرسپولیس برازجان در فوتبال کشور افتخار است / از این تیم حمایت می کنم
  • مدیران بخش با روحیه جهادی به مردم خدمت رسانی کنند
  • نماینده دشتستان به همراه رئیس جمهور عازم روسیه شد
  • فرصتهای تعامل میان بانک ملت و شهرداری برازجان
  • ملی پوش سابق هندبال سرمربی تیم ستارگان دشتستان شد
  • پرسپولیس برازجان صدرنشین جدید گروه چهارم لیگ ۳
  • پرونده قتل دختر عکاس در بوشهر پیگیری ویژه می‌شود
  • لاله محمدکرمی: مردسالاری در جامعه همچنان حاکم است/ زن ها جنس دوم جامعه نیستند/ زیربنای هر جامعه ای بانوان آن هستند
  • مهسا رهسپار: زنان جسورتر از گذشته در جامعه می کوشند/ ضرورت ایجاد تشکل های مدنی و حمایت از زنان
  • آغاز مراسم تودیع و معارفه فرماندار دشتستان/ تصاویر اختصاصی
  • سرپرست جدید فرمانداری دشتستان کیست و چه سوابقی دارد؟
  • داوری را به عنوان عشق انتخاب کردم/ استان بوشهر بی تحرک ترین مردم ایران/ نگاه مسئولین به ورزش های همگانی ویژه باشد
  • تنگسیرنژاد: نوروزی نگاه مثبت و حمایتی به فرهنگ و هنر داشت/ انتظار از فرماندار جدید اجرای قانون به دور از نگاه های سلیقه ای و جناحی است
  • پیام خداحافظی و سپاسگزاری فرماندار سابق دشتستان
  • آقای امام جمعه من متاسفم
  • دهه‌ی هفتاد: برازجونی که دیگه قُم نشد!
  • آیین تکریم و معارفه بخشداران سعدآباد، شبانکاره و آبپخش برگزار شد/تصاویر
  • مراسم تجلیل مردمی از بخشدار سابق آب پخش برگزار شد / تصاویر
  • انتصاب ۳ بخشدار و یک معاون فرماندار در دشتستان
  • شب های مافیای هنرمندان دشتستانی بزودی منتشر خواهد شد /تصاویر
  • تاج گذاری قله رفیع لرده
  • گزارش تصویری / همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز ملی هوای پاک در برازجان
  • وقتی رضایی هم رضا نیست!
  • مراسم تکریم و تجلیل از جانشین مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر برگزار شد
  • .: فرزانه حدود 9 ساعت قبل گفت: الهی شکر که قاتل ...
  • .: Sama.d حدود 13 ساعت قبل گفت: بابا جونم خیلی افتخاری😍 ...
  • .: دنیا دیده 1 روز قبل گفت: به امید روزی که ...
  • .: امان الله امیر لیراوی 1 روز قبل گفت: با سلام و احترام ...
  • .: خانم فذهمند 1 روز قبل گفت: عالی بود چرا باید ...
  • .: علی حدود 2 روز قبل گفت: و اضافه کنید که ...
  • .: ناشناس حدود 2 روز قبل گفت: خیلی نا شکرید ...
  • .: محمود .ک حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما و ...
  • .: عبدی حدود 3 روز قبل گفت: رضایی غیر ازپروپاگاندا و ...
  • .: عبدی حدود 3 روز قبل گفت: حالا کجا با این ...