امروز: سه شنبه 04 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 بهمن 1397 - 10:42

اتحادخبر؛ پلو ته چین غذای محبوب ایرانی که در تهیه آن از قسمت کم چرب مرغ استفاده می‌شود غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد.

 

اتحادخبر: پلو ته چین غذای محبوب ایرانی که در تهیه آن از قسمت کم چرب مرغ استفاده می‌شود غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد.

 

گوشت مرغ منبعی از نیاسین است، که سبب جلوگیری از بروز بیماریهای مغزی، مانند آلزایمر میشود. از انجایی که روشهای مختلفی برای طبخ مرغ وجود دارد، میتوانید به شکلهای مختلف آنرا در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید، بدون آنکه از خوردن آن خسته شوید. از آنجایی که مرغ دارای مواد مغذی بسیاری است میتوانید از آن برای لاغر شدن استفاده کنید. در ضمن مواد مغذی مورد نیاز بدن خودتان را هم تامین کنید. کم چرب ترین قسمت مرغ، سینه آن است، که چربی آن نصف چربی ران مرغ است. و در کل، مرغ گوشت کم چربی محسوب میشود. مرغ حاوی پروتئین زیادی است و از این جهت برای عضله سازی بسیار مناسب است.

 

مواد لازم:

  • برنج: 3 لیوان
  • ماست چکیده: 1 لیوان
  • زرشک: 1 لیوان
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • زعفران: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

 

طرز تهیه:

 

1. ابتدا برنج را با مقداری نمک در ابجوش میریزیم و پس از 10 دقیقه با برداشتن از روی حرارت آنرا با آب ولرم آبکش میکنیم. زمان آبکش کردن، برنج باید نیم پز باشد.

 

2. گوشت مرغ را بصورت جداگانه همراه با 3 لیوان آب و نمک و فلفل در یک قابلمه ریخته و اجازه میدهیم با حرارت ملایم پخته شود. پس از تبخیر کامل آب داخل قابلمه و پخته شدم مرغ آنرا خرد میکنیم.

 

3. یکساعت پیش از شروع آشپزی، زرشک را در آب می خیسانیم سپس آنرا با دو قاشق غذاخوری کره تفت میدهیم. پس از تفت داده شدن زرشک ها، مرغ را به آن می افزاییم.

 

4. در مرحله آبکش کردن برنج، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یک قسمت آنرا با تخم مرغ ها، ماست چکیده، نصف روغن مایع و دو قاشق غذاخوری زعفران مخلوط میکنیم. توجه کنید بهتر است تخم مرغها را در ظرفی جداگانه بشکنید و به ترتیب آنها را به برنج اضافه کنید.

 

5. بخش دیگر برنج را با باقیمانده روغن، مقداری نمک و 2 قاشق غذاخوری زعفران مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.حالا باید قابلمه ای که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم، خوب چرب کنیم. باید سطوح دیواره آن چرب شود. و به این دلیل است که ته چین به قابلمه نچسبد و براحتی از آن جدا شود. برنجی که با تخم مرغ مخلوط کرده ایم را کف قابلمه ریخته و با پشت قاشق آنرا فشرده میکنیم. نصف زرشک و تکه های مرغ را روی آن میریزیم. باقیمانده برنج تخم مرغی را روی زرشک و مرغ میریزیم و مجددا آنرا فشرده میکنیم. نصف دیگر زرشک و مرغ را داخل قابلمه میریزیم و برنج زعفرانی را بطور کامل روی آن میریزیم و خوب فشرده میکنیم. توجه کنید که هیچ فضایی نباید میان مواد ته چین وجود داشته باشد. باقیمانده کره را داغ کرده و روی ته چین میدهیم.

 

6. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

 

نکته:

 

زمان پخت ته چین حدودا یکساعت و نیم است. هر چه زمان پخت ته چین طولانی تر و شعله آن ملایم تر باشد طعم و ظاهر بهتری پیدا میکند. پس از آماده شدن ته چین میتوانید آنرا با خلال پسته و زرشک تزیین کنید.

 

 

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • شفاف‌سازی آریاساسول در رابطه با مصوبات مجمع عمومی سال ۱۴۰۲
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • پهلوگیری بارج ۲ هزارتنی در بندر دیلم / ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر 2 برابر شد
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • اتمام ساخت قطعات پل دسترسی مجتمع بندری نگین/ فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری/تاکید مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بر لزوم شتاب بخشی به پروژه ها
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/03
  • نیروگاه اتمی بوشهر چقدر برق تولید می‌کند؟
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/03
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/04
  • سود سال 1402 آریا از طریق سجام واریز شد
  • ادامه لغو کنسرت ها در بوشهر
  • بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
  • توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • نقدی بر مجموعه داستان " خین‌جوشون " اثر مختار فیاض
  • مطالبات فعالان محیط زیست از مردم و مسئولان/ آفت محیط زیست زباله های پلاستیکی است/ مسئولان بیشتر از گرفتن عکس پای کار باشند
  • ۱۲ کشور امن در صورت شروع جنگ جهانی سوم (+عکس)
  • جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
  • روز سعدی و نکته‌ای نغز از گلستانش
  • گشت و گذار دختران جوان در تهران 100 سال قبل (+عکس)
  • شگفت‌انگیزترین «دوربین‌های جاسوسی» تاریخ؛ از پاکت سیگار تا رادیو! (+عکس)
  • به بچه‌هایتان نودل ندهید!
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: لیلادانا 1 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 3 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 3 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 4 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 4 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 4 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 4 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 7 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 8 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...
  • .: اسماعیل حدود 10 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...