- نقدی بر مجموعه داستان " خینجوشون " اثر مختار فیاض
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
به گزارش وبسیات دو نفره - هدی شربتی؛ شاید پختن آش ظاهراً ساده به نظر برسه ولی برای پختن یک آش خوب نیاز هست ما نکاتی رو در مورد طبخش بدونیم که در طعم و مزه آش تاثیر گذار هستند. امروز قراره با هم یک تجربه آشپزی داشته باشیم از نوع آش جو! در ادامه با ما همراه باشین.
مواد اولیه برای تهیه آش جو
- جو پوست کنده 1 پیمانه
- بلغور گندم یا گندم پوست کنده 1/4 پیمانه
- پیاز بزرگ 1 عدد
- عدس 1/2 پیمانه
- نخود 1/2 پیمانه
- لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
- نعنا 3 قاشق غذاخوری
- آب قلم یا استاک گوشت
- سبزی آش 500 گرم
- پیاز داغ، سیر داغ و کشک به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
مراحل تهیه آش جو:
1. همونطور که میدونین برای پخت آش باید حبوبات آش رو از 24 ساعت قبل از پخت آش در آب خیس کنیم و تو این مدت چندین بار آب اون رو عوض کنیم تا آنزیم هایی که در حبوبات باعث نفخ در زمان هضم میشن، از اون ها خارج بشه. به همین دلیل جو رو به همراه گندم خیس می کنیم ( اضافه کردن گندم به دلیل لعاب دار شدن آش هست که در بعضی از دستور ها از برنج استفاده میشه) و همچنین بقیه حبوبات رو به صورت جدا گانه خیس می کنیم.
2. برای پخت آش جو ابتدا پیازمون رو به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با مقداری روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه. نمک، زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و سپس اگر آب قلم یا استاک رو از قبل آماده کردین اضافه می کنیم و در غیر اینصورت 10 پیانه آب رو به قابلمه اضافه می کنیم.
3. اجازه میدیم تا آب به جوش بیاد و بعد جو و گندم پوست کنده رو اضافه می کنیم.
4. بعد از یک ساعتی که از پخت جو گذشت، عدس رو اضافه میکنیم ولی اگر عدس رو جدا پخته بودین، باید بعد از پخت کامل جو اون رو به قابلمه اضافه کنیم. درب قابلمه رو به صورتیکه کاملاً کیپ نباشه قرار میدیم تا جو همراه با عدس بپزه.
5. من همیشه لوبیا و نخود رو جئاگانه می پزم و بعد به آشم اضافه می کنم. بنابر این وقتی عدس پخت، نخود و لوبیا رو بعد آبکش کردن به آش اضافه می کنم.
6. و بعد سبزی آش رو اضافه میکنیم. و آش رو چند بار به هم میزنیم تا همه مواد درون آش به صورت یکنواخت پخته بشن و در ضمن آش ته نگیره.
7. برای درست کردن نعنا داغ، 6 قاشق غذاخوری روغن رو داخل تابه می ریزیم و بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، 3قاشق پودر نعنا خشکی رو که داشتیم به روغن اضافه می کنیم.
8. برای کمتر از 1 دقیقه نعنا خشک رو با روغن تفت میدیم و بلافاصله از روی حرارت بر میداریم چون حرارت بیش از حد خیلی سریع باعث سوختن و تیره رنگ شدن نعنا داغ میشه و طعم خیلی تلخی هم پیدا می کنه.
9. حالا در اواخر پخت، نعنا داغ رو به آش جو اضافه می کنیم و بعد اجازه میدیم تا جا آش جا بیفته. در این مدت هم چندین بار آش رو به هم میزنیم تا آش ته نگیره.
10. در تهیه آش جو، خیلی ها در اواخر پخت مقداری کشک داخل قابلمه میریزن تا کل آش طعم کشک رو به خودش بگیره، ولی من اینکار رو نمیکنم چون بعضی آششون رو با چاشنی های دیگه ای میپسندن. بنابراین بعد از جا افتادن آش اون رو در ظرف مورد نظر کشیده، کمی صبر می کنیم تا روی آش کمی خنک بشه، سپس با مقداری پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و در صورت تمایل با مقداری کشک اون رو تزئین می کنیم. نوش جان:)
تازه ترین خبرها
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
- رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
- مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
- بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتشنشانی شهرداری بوشهر انجام شد
- مسؤولان قضائی شهرستان کنگان در حل مشکلات اهتمام ورزند
- محموله بزرگ کالای قاچاق در گناوه کشف شد
- تغییر رویکرد بانکهای استان بوشهر به توسعه محوری
- ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
- رقم باورنکردنی کرایهخانه در تهران ۱۳۳۷ (+عکس)
- سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
- نگاهی به مهم ترین سیستم های پدافند ایران (+عکس)
- ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است
- رئال روی مکرون را زمین می اندازد
- سرمربی تیم فوتبال سپاهان: شاید وقتی نباشم، اسم من را صدا بزنند
- سرمربی پرسپولیس به نشست خبری نرسید
- بایدن : ایران بهدنبال محو اسرائیل است
- صعود سپاهان در جدول با برد در دربی اصفهان
- پیام تبریک رهبر انقلاب به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی
- محرومیت حسینی و جریمه نقدی برای مرادمند و استقلال
- برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
- این باکتریها به خون انسان تشنه هستند!
- نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو
- بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفهتر از ایلان ماسک!
- مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
- جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
- به بچههایتان نودل ندهید!
- رئال راهی نیمهنهایی لیگ قهرمانان شد
- دیوید کامرون خطاب به اسرائیل: درگیری را تشدید نکنید
- حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد
- امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
- دیدار پرسپولیس و نفت؛ ماموریت متفاوت برای قهرمانی و بقا
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۱.۳۰
- عناوین روزنامههای امروز1403/01/30
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/01/30
- تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
- افزایش 136 درصدی درآمد پتروشیمی پردیس در اسفندماه 1402
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1288
- آریاساسول در بین ۸۲۸ ناشر بورسی رتبه اول را به خود اختصاص داد
- رژه روز ارتش در بوشهر برگزار شد
- نقش و جایگاه ارتش تبیین و اطلاعرسانی شود
- دقیقی و ادامه تمرینات ویژه برای استقلال
- سردار آزمون گزینه در دسترس رُمیها
- پیام وزیر اطلاعات درباره حمله سپاه به اسرائیل